| Delmoniko a întrebat:

Sunt oamenii religiosi nebuni? Pasibili de tratament psihiatric?
Daca le-am da teste psihologice crestinilor bazandu-ne pe acele credinte mistificate, zei imaginari si omuleti invizibili, cati dintre voi credeti ca ati scapa de Looneyville?
Cati dintre voi, o credinciosi, ati recunoaste in fata unei comisii de medici avizati, ca aveti asemenea "pareri" nesanatoase?
Cu totii am dat teze, examene, teste de personalitate, CBS-uri, CBi-uri, interviuri, etc. Credeti ca un om religios ar trece un test specific?

5 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nu sunt nebuni ci doar creduli. Da, vor trece testele cu o singura conditie, testele sa nu contina intrebari care săi puna la indoiala credinta.

| Delmoniko explică (pentru Hombre):

Dar daca vor fi logice? Asa cum trebuie sa fie un test?

| TheMiningSheep a răspuns (pentru Delmoniko):

Asa cum ar trebui sa fie... sau asa cum sunt de fapt?

| TheMiningSheep a răspuns:

Totusi trebuie sa luam in considerare ca nu sunt chiar nebuni laughing Sunt indobitociti de sistem...Si chiar si testele astea sunt facute tot de oameni ca ei.Asa ca au sanse mari sa le traca.Dar daca eu ma duc in centru vechi si strig ca m-a vizitat Scooby Doo imi iau bilet dus catre spitalul de nebuni.

| Hombre a răspuns (pentru TheMiningSheep):

Stai linistit ca nu te duce la spitalul de nebuni ca Scooby Doo m-a vizitat pe mine cand eram cu caprele la pascut.winking