Stiinta studiaza interrelatiile dintre timp, materie si spatiu si prin faoul ca a dovedit ca universul are un inceput, o vârstă si-a demonstrat propriile limite. Stiinta isi descopera legile prun experimente. Aparitia universului nu o poate repeta nimeni prin experiment. Avand in vedere ca materia are un inceput e imposibi de adus dovezi materiale desore ce era inainte de materie, despre ce a cauzat materia.
Daca universul material ar avea o cauza care la ramdul ei ar avea nevoie de o cauza si asa mai departe si lantul cauzal nu ar fi avut la baza o cauza necauzata ci ontologic, inaonte de orice cauzare nu ar fi existst nici o cauza necauzata dar cauzatoare nici nu ar fi inceput sa existe ceva, nimicul nu cauzeaza ceva.
Tocmai ceea ce stiinta a descoperit, un univers cu um inceput in ce priveste timpul, materia si spatiul e dovada pentru o cauza necauzata, i-materiala, a-tempoala, supra - spatiala.
Dvs.credinciosii credeti orbeste fara nicio demonstratie stiintifica! Ce nebunie!
Stiinta:Big-bangul,dinozaurii,primatele din care descindem, varsta Universului, evolutia.
Boli,handicapuri,nebunie haotice si la cei care nu merita,Amarati sinucigasi,criminali,mortile la nastere,Morti care nici macar unul nu s-a mai intors,accidentele,faptul ca apar din Natura serpi,viermi,rame,omizi.,pasari logice etc. din te miri ce,asa au aparut si primatele din care descindem. Pietre cazatoare:asteroizi, comete, meteoriti ca si stele cazatoare si colorate necazatoare, n planete haotice, n religii contradictorii. Dumnezeu nu ar fi Ales dominus sau dominatori cu Prea Buni cristosi isusi Fara Aparare numarul 1.Au existat si multi europeni pacatosi nu numai desertici, deci rezulta bio diversitate bio hazard selectie naturala legea junglei:vedeti Cain si Abel de exemplu.
Daca credem orbeste de ce nu încetezi cu întrebările? Pe cine ai convins pâna acum de ceva?
Pai, uite, nu stiu ce sa zic... Stiinta e tare, da' credinta oarba are farmecul ei
Nu toate se rezolva cu microscopul, unele chestii merg pe altă vibrație hehe.
Dacă zic...
alfons2390 întreabă: