| alexpop1234 a întrebat:

Sunteti fericiti la fel ca Prea Fericitul Daniel sau sunteti cazuti in pacat?

Răspuns Câştigător
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Creștinii adevărați sunt fericiți indiferent de împrejurări.Dovada ucenicii Domnului Isus se bucurau ori de cate ori sufereau din cauza credinței lor. Apostolul Pavel la fel îndeamnă pe creștini sa se bucure.
Bucuria este un sentiment care il caracterizează pe cel ce este fericit.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am ocazia sa merg cu S-classe, deci nu

| lupudepenet a răspuns:

Nu nu, eu sunt căzut în păcat rău, versus prea fericiu ăla. Când o să am și eu vilă de lux la care nu plătesc nici măcar impozitul, dapoi facturi, și întreținere, salar de ministru și mașină de lux la fel ca prea fericitu, atunci da, voi fi și eu prea fericit, la fel de mizerabilul ăla de Daniel.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru lupudepenet):

Nu se știe nici daca este fericit, darămite preafericit.

| mentholinks a răspuns:

Imi plac pacatoasele.

| Helper07 a răspuns:

„Isus s-a dus la Muntele Măslinilor. Dar dis – de - dimineață a venit din nou la Templu și tot norodul a venit la El. El a șezut şi-i învăța. Atunci cărturarii și fariseii I-au adus o femeie prinsă în preacurvie. Au pus-o în mijlocul norodului și au zis lui Isus: „Învățătorule, femeia aceasta a fost prinsă chiar când săvârșea preacurvia. Moise, în Lege, ne-a poruncit să ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu, dar ce zici?" Spuneau lucrul acesta ca să-L ispitească și să-L poată învinui. Dar Isus s-a plecat în jos și scria cu degetul pe pământ. Fiindcă ei nu încetau să-L întrebe, El s-a ridicat în sus și le-a zis: „Cine dintre voi este fără păcat, să arunce cel dintâi cu piatra în ea." Apoi s-a plecat iarăși și scria cu degetul pe pământ. Când au auzit ei cuvintele acestea, s-au simțit mustrați de cugetul lor și-au ieșit afară unul câte unul, începând de la cei mai bătrâni, până la cei din urmă. Și Isus a rămas singur cu femeia care stătea în mijloc. Atunci s-a ridicat în sus și când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: „Femeie, unde sunt pârâșii tăi? Nimeni nu te-a osândit?". „Nimeni, Doamne" i-a răspuns ea. Și Isus i-a zis:" Nici Eu nu te osândesc. Du-te, și să nu mai păcătuiești." Ioan cap. 8:1-11.

| Daniel323 a răspuns (pentru Helper07):

Poveste de rahat.Pana si copiii stiu ca pericope adulterae este un fals introdus de copisti in sec IV.
intreaba un preot daca nu crezi.Eu am intrebat din curiozitate si a zis ca asa este.Dar este prea frumoasa povestea ca sa o scoata din Biblie.Adica povesti pentru prostit lumea.

| Helper07 a răspuns (pentru Daniel323):

Poti scrie mai clar si sa-mi explici de ce e un fals?

| Daniel323 a răspuns (pentru Helper07):

Cauta si tu pe Wikipedia pericope adulterae.
Cauta pe unde vrei, rezultatul va fi acelasi.

| Helper07 a răspuns (pentru Daniel323):

Deci tu chiar nu scriai gresit acele cuvinte sau ai dat copy-paste?