|

Teoria evolutiei ESTE FALSA! Ce parere aveti de urmatoarele dovezi si argumente? Voi ce credeti? Este falsa sau adevarata?

Cititi urmatorele dovezi si argumente:http://www.fara-secrete.ro/......eaza-asta/sihttp://luptapentruortodoxie.blogspot.ro/......falsa.htmlsiSursa:wikipedia:Câteva problemele ale evoluționismului pe care creaționiștii le consideră încă neelucidate [77]:modul în care informația codificată în cadrul ADN-ului se dezvoltă apărând forme de viață din ce în ce mai complicate; creaționiștii ignoră aici fenomenul duplicării genelor

apariția relativ rapidă a unor schimbări radicale ale caracteristicilor speciilor; acest fenomen a fost explicat de către Stephen Jay Gould prin teoria echilibrului punctat.

PS:

Hristos este Calea, Adevarul si Viata!

30 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E doar o teorie neconfirmata, insusi Darwin inainte de moarte a zis ca a gresit.

Nu exista „dovezi ale biogeografiei". Se prezinta disparitia unei specii (dintr-un areal), nu aparitia ei.
Nu există „dovezi ale sistematicii". „Arborele genealogic" este un simplu desen realizat de unii biologi atei, pornind tocmai de la ipoteza evoluţionistă. Se constata eroarea de logică: justificarea in cerc vicios. Pe baza ipotezei evolutioniste se construieste un desen care se aduce apoi ca „dovada" in sprijinul ipotezei evolutioniste.
Nu exista „dovezi ale anatomiei comparate" în sprijinul evolutiei. Descendenta implica omologia organelor, dar omologia nu implica descendenta. In plus, evolutionismul nu poate raspunde la intrebarea: de ce exista organe cu aceeasi functie la specii intre care nu exista legatura filogenetica? Aici este normal sa gandim că functia a fost prevăzută de acelaşi Creator şi a fost realizată prin metode diferite.
Nu există „dovezi ale embriologiei" in favoarea evolutionismului. Asemanarea superficială şi trecătoare a unor embrioni nu implica descendenţa lor. Este normal să existe unele asemanari intre embrioni, în stadiile initiale, pânâ la aparitia unor caractere de deosebire. Aş numita „lege biogenetică fundamentala" formulată de Haeckel în 1866 este astăzi abandonată chiar şi de evolutionisti.
Nu exista „dovezi directe ale evoluţiei". Exemplul lepidopterului Bisto betularia arată o modificare a procentajului de indivizi, nu o evoluţie. La început se întâlneau exemplare albe şi negre; apoi exemplarele negre au devenit mai numeroase, dar nu au evoluat din cele albe, fiindca existau si mai inainte, impreuna cu cele albe.
Nu se poate susţine evoluţionismul prin „dovezi ale paleontologiei". Faptul ca exista „fosile vii", nemodificate din timpuri vechi, este mai curand un argument impotriva ideii de evolutie, decat in favoarea ei. De asemenea se confunda adaptarea la mediu cu „evolutia". Adaptarea...2006 - 3202 + Vezi răspunsul întreg

29 răspunsuri:
| a răspuns:

Teoria evolutiei ESTE FALSA! Ce parere aveti de urmatoarele dovezi si argumente? Voi ce credeti? Este falsa sau adevarata?
== Teoria evolutiei ==are limitele ei // nu este perfectă // nu este teribil de bună!
Creaționismul Bibliei Creștine, nu explică dispariția speciilor sau ar însemna un Dumnezeu Cretin, care a făcut specii aiurea, pe care a trebuit să le facă dispărute!
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Problema nu e ca esti propagandist, incult sau nu mai stiu ce, cum ai zis tu ca te fac altii. nu, nu zice nimeni ca ai fi asa. nu in asta e piedica la intrebarea ta.

problema ta e ca nu accepti dovezile care ti se ofera. ok, ai o credinta, bine, nu ii pasa nimanui, e treaba ta personala, dar cand spui ce credeti de dovezile astea ca evolutia e falsa, si apoi ti se raspunde cu dovezi, cum a facut ray cand a dat likuri foarte bune care explica pentru intelesul tuturor evolutia, si tu ori nici nu te uiti pe ele, ori de te uiti si nu intelegi ceva, gata, consideri ca e fals ca nu ai inteles. degeaba ceri parerile altora cand nu esti de acord sa le accepti, ci le ceri doar ca sa spui apoi, ha ha, ma doare in cur de parerea vostra, credinta mea e adevarata, chiar daca nu ai zis cuvintele astea, asta e mesajul.

Alvin Toffler a zis:" Analfabetii secolului 21 nu sunt cei care nu stiu sa scrie sau sa citeasca, ci aceia care nu vor sa invete, uite ce au invatat si sa invete din nou"..referindu-se la faptul ca trebuie mereu sa invatam ce apare, iar daca apare o teorie care arata ca ce stiam e gresit, trebuie sa uitam ce stiam, si sa invatam teoria corecta.

faza cu uriasii e in photoshop, a fost aratata ca o gluma de mult, si ce e mai rau, chiar aia care au facut imaginile alea, au iesit si au zis ca era o gluma, si se stia de la inceput, si ei nu inteleg de ce media a luat poze facute pentru distractie si le trateaza ca pe stiri adevarate.

partea trista e ca evolutia nu contrazice prietenul vostru imaginar, dzeu putea de ar exista si ar fi atotputernic sa porneasca procesul evolutiv si sa stea sa se uite, daca e nemuritor, 4 miliarde de ani pentru el ar fi o ora, trist e ca voi credeti ca stiti mai bine ce a facut dzeu, ca a venit el noaptea si a povestit, dar numai voua, si a plantat el fosile si dovezi ADN ca sa ii pacaleasca pe oamenii de stiinta.
Nu gandi asa, e pacat, e o lume mare, nu mare, incredibil de mare, un univers nesfarsit. De crezi ca e creat de un...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"inclusiv omul, despre care se afirma ca ar proveni dintr-o specie de maimuta" rolling on the floor cu asta a spus tot.

Bineinteles ca fiecare isi apara credinta, doar ca credinta ortodoxa nu ofera dovezi, de fapt nu cere, ca e credinta, cealalta credinta, cum ca teoria evolutiei e un fapt e deja cunostinta, are dovezi.

laughing Cat de tare e ca oamenii incep sa se documenteze despre ceva ce nu le convine doar pentru a demonstra ca e gresit, dar nu privesc obiectiv, ci cauta doar sa se autoconvinga ca ei detin adevarul si sa dea altora peste nas.

Evolutia e un fapt, doar ca nu e ce scrie in biblie, de aceea trebuie sa fie falsa. E mai logic sa spui ca esti lut, nu? Da, foarte complex, la cate stia dumnezeu despre lume cand a fost scrisa biblia, sigur stia sa faca viata atat de complexa, da, sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru AvalohAlyn):

laughing Aaaaa, asta era. Pai acel intelligent designer se poate sa fie natura, doar ca ideea e a crestinilor, vor sa-l faca pe dumnezeu responsabil de tot, vor sa excluda selectia naturala, si aici e buba.
S-o luam altfel, si nu cauta pe net ca nici eu nu caut. Daca ar fi intelligent design, toate au fost create cum sunt, nu? Ei, clima s-a schimbat si se schimba, cum se face ca animalele sunt perfect adaptate la conditiile de mediu? La animale pune si oamenii, chiar daca s-au cam imprastiat laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Flagelul bacterian - Complex ireductibil?


Behe despre flagelul bacterian în timpul procesului Proiectului Inteligent/Intelligent Design din Dover 2005,

http://www.youtube.com/watch?v=2_RL5dZ0W2s
Evidence for evolution - Part III (ERVs) [Ro Subtitle]
http://www.youtube.com/watch?v=6vWT_4kXjWc

Ken Miller on Human Evolution [ RO subtitle ]
http://www.youtube.com/watch?v=Y6XrydBxv7w

AronRa - Evolution is a fact! [Ro subtitle]
http://www.youtube.com/watch?v=PZeMYuUewW4

cum o aparut retrovirusul ala in adn-ul ala cum? explica-mi cum naiba se poate ca 2 specii sa aiba acelasi retrovirus indentic, cum e posibil ca noi si cimpenzeii sa fim indetinci din punct de vedere genetic, anatomic?
sau facut transplante de la cimpanzeii la om reusita 100%, crescatatori de pasari te contrazic de sute de ani, crescatatori de caini au creat rase noi cum e posibil in 60 de ani da miliarde cate ar produce?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Recomand cartea aceastaa:ttp://ebookbrowse.com/ieromonah-serafim-rose-cartea-facerii-crearea-lumii-si-omul-inceputurilor-ierom-serafim-rose-pdf-d368105244

P.S:te duci la cuprins si ai sa vezi ca exista o parte serioasa care trateaza "teoria evolutiei"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adica detaliile explicate doar partial se umplu cu "Dumnezeu exista" si gata, nu? Tot vad in articolul acela: "E mai normal sa gandim ca organismele au fost create de un Creator... " Nu e deloc mai normal. E doar mai simplu. Daca ti-e lene sa cauti cunoasterea, ia-l pe Dumnezeu in brate si ai rezolvat, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Teoria evolutiei nu este falsa. Este fals impusa oamenilor si fals interpretata.
Daca eu ti as spune din capul locului ca un castel oarecare a evoluat dintr un cotet ai zuce ca; da imi lipseste ceva.Dar daca ti voi dovedi ca cel ce a facut un cotet a facut apoi o coliba apoi o casuta si dupa ca a avut resurse materiale a construit un castel.
Poate vei intelege ceva din asta.
Dimnezeu nu putea crea omul, pina ce pamintul nu a a vut toate conditiile necesare ca acesta sa traisca bine pe el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te afli in erori logice evidente. Existenta evolutionismului nu exclude existenta divinitatii. Da, exclude varianta batranelului barbos care se plimba prin Eden, dar nu si pe cea abstracta, ca sursa de viata, materie si energie.
Iar argumentele de pe site-uri sunt parte a procesului de disonanta cognitiva in care de afli si tu - contraargumente bazate pe conjunctura si nu pe factualitate, cauzalitate. Chiar in paragrafele de pe wiki se explica: una dintre probleme a fost explicata prin teoria echilibrului punctat, iar cealalta implica ignorarea duplicarii genetice, implicit a procedeelor folosite in domeniul biotehnologiilor chiar si in ziua de azi sau utilizate la reproducere de catre moluste si cateva specii de reptile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca cititi cu atentie geneza veti observa ca teoria lui Darvin este o copie fidela a creationismului doar ca in loc explozie si de supa organica exista marele CREATOR pe care asa zisul savant l-a inlocit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 12faly56):

laughing) Darwin nu zice nimic de explozie si supa, teoria lui incepe odata cu aparitia vietii si se refera la modificarile suferite de organismele vii, inainte de asta a fost abiogeneza, despre care el n-a zis nimic, din cate stiu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mădă0611):

De cind a fost pe pamint d-nul ISUS au trecut aproape 2000 de ani si nu am vazt inca nici o maimuta indiferent de specie sa se fi transformat intr-o fiinta superioara(om cu etica, constinta si capacitate superioara de gindire) sau un peste in leviatan sau un fluture in liliac sau, sau, sau prin derivatia speciilor.cind i-mi veti arata sau demonsta ca s-au intimplat asemenea lucruri atunci pteti comenta. daca a-ti fi citit viata lui darvin a-ti fi aflat ca inainte de a scrie evolutia speciilor a cunoscut biblia din scoarta-n scoarta.si ca sa raspund in acelasi timp si lui calininio97 un citat din biblie.e usor sa i-ti dai cu parerea din auzite.de cite ori ai citit biblia? dar raspunde sincer.la fel si tu mada0611.cartea care a rezistat atitia mi de ani foarte actuala si acum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 12faly56):

Ati*, imi*, iti*, nu te-as fi corectat, dar nu mi-a placut partea cu "atunci pteti comenta"
Modificarile nu se produc asa usor si nici nu le observi, decat daca o sa compari inainte si dupa. E cam lunga povestea si cere gandire, daca vrei sa crezi ca esti lut, crede in continuare.

De ce s-o citesti de multe ori? O citesti o data si gata. Biblia rezista pentru ca oamenii au nevoie sa creada in dumnezeu, e prea placut conforul psihic, o sa reziste pana o sa isi gaseasca alt zeu caruia sa se inchine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mădă0611):

Multumesc pentru. corectari nu au fost facute intentionat ca sa te induca in incapacitatea de a intelege ce am vrut sa scriu si sa transmit.nu ma socot lut ci o fiinta vie ca si tine care crede in teoria creatiei. citeste te rog intrebarile pe care le-am postat pentru cei de la echipa tpu.si in legatura cu cititul daca ai citit-o ca pe un romon cu gindul cine stie unde, nu cred ca ai inteles(retinut)prea multe. pina si o poezie ca sa o memorezi sau sa i-i intelegi mesajul trebuie citita de mai multe ori.in rest din partea mea o zi buna si un viitor plin de evolutii in bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 12faly56):

Creatia nu e teorie. Eu nu cred in "teoria creatiei".
Vad ca nu ajung nicaieri. Om muri si om vedea. laughing
O zi buna si tie si un viitor plin de creatii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mădă0611):

Omul a primit darl de a fi creativ, altfel raminea inapoiat si nu avai acum pe ce sa imi raspunzi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 12faly56):

laughing Ateii au facut chestile astea, oamenii "nascuti din maimute", daca stateau sa se inchine prietenului imaginar, nu aveai acum pe ce sa raspunzi.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mădă0611):

Eu cred in creator.nu stiu de unde si pina unde ai ajuns la chestia cu maimutele, doar cei care cred in evolutia speciilor sint atei.esti tare nostima, ai raspunsuri care nu sint legate de intrebare.fa bine si pune mina pe carte.la felul cum raspunzi nu ai mai mult de 18 ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 12faly56):

rolling on the floor)) Vai de capul tau. "nu stiu de unde si pina unde ai ajuns la chestia cu maimutele, doar cei care cred in evolutia speciilor sint atei.esti tare nostima, ai raspunsuri care nu sint legate de intrebare" si acum citeste intrebarea, daca nu vezi bine, sterge-ti ochelarii. Am mai mult de 18 ani, scriu asa ca sa creada lumea ca sunt mica sa se bage in seama cu scopul de a se da inteligenta, doar ca le dau peste nas. smug Poate sunt mai mare decat tine, nici nu ma intereseaza, tanti "i-mi". Sa ave liniuta ti o seara placuta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mădă0611):

Cel intelept cedeaza. daca ma gindesc bine as ptea sa-ti fiu bunic daca nu cumva si sint.cred ca am mai multa scoala decit ai tu ani.pe cind faceam eu scoala in scoli se preda ca; omul se trage din maimuta.intreaba parintii sau mai bine pe bunici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru echipa TPU am 3 intrebari:1)unii oameni de stiinta isi exprima ingrijorarea cu privire la faptul ca genomul se degradeaza.conform teoriei evolutiei nu ar trebui.de ce? 2)milioanele de informatii pe care le contine un ADN au aparut din intimplare sau au fost scrise de cineva? 3)de ce nu toti locuitorii de pe planeta sint :savanti, doctori, scriitori medici etc, etc? conform teoriei sustinta de naturalisti(evolutionisti)ar trebui sa se intimple asa.raspunsul se gaseste in cartea pe care evolutionistii o detesta si o contrazic.cu respect 12faly56.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu cuvinteleincepe marturisirea fiecarui om care isi recunoaste pacatele isi cere iertare de la cel pe care la jignit ii pare rau si se lasa de ele ca sa nu spun cuvintul, cuvint care deranjeaza pe multi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stu ce sa zic, acelea sunt parerile altor oameni, asta nu inseamna ca sunt si adevarate, asa oricine poate crea un site si sa zica ca teoria evolutiei e falsa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează