| soimos a întrebat:

Tinand cont de faptul ca in Biblie la Cap. Evrei 9:13 ne este descris faptul ca sangele varsat de Isus (pentru noi) este putin mai valoros decat cel al unei vaci.
Si astfel se pune in mod logic intrebarea, oare din ce cauza oamenii i se inchina lui Isus?
Acest Isus, personaj atat de compromis de realitate, prin faptul ca a fost arestat judecat, condamnat si executat ca un criminal de drept comun, este muuuult mai putin important decat Greuceanu al romanilor, pentru ca una este sa iti dai sangele ca o vita pentru a fi "detergent" pentru spalarea pacatelor, si alta este sa eliberezi soarele, fapt care a salvat viata pe Terra!
Oare nu vi se pare o impietate sa va inchinati unui nimeni, acuzat de contemporani ca lucreaza cu puterile Diavolului, personaj despre care insusi Creatorul in Deuteronom 13.1 ne recomanda sa il omoram, cand noi romanii il avem pe Greuceanu... ditamai eliberatorul si salvatorul vietii de pe intreaga planeta?

Va puteti imagina cum ar fi fost astazi, daca nu ar fi eliberat Greuceanu soarele?
Sper sa nu-mi ziceti ca nu credeti in Greuceanu, pentru ca acest lucru v-ar descalifica total si ati dovediti ca ecredinciosi, adica a-ti avea aceeasi valoare ca si ateii pe care ii dispretuiti atat!

10 răspunsuri:
| soimos explică:

Poate "sfanta carte" este pentru tine si alti credinciosi.
Ptr un om normal cu mintea la purtator Biblia este in prima parte un furt intelectual, iar a doua parte NT, este o ticalosie scrisa de niste posedati de Diavoli care te invata ca Legea lui Dumnezeu este cacao si ca de fapt Lucifer este Dumnezeul!

| OOOLEOOO a răspuns:

Un om a lui Dumnezeu credincios lui a calatorit in lume, din Africa pana in India si acolo s`a oprit.Indieni au vurt sa-l omoare deoarece nu se inchina zeilor lor si omul acela cu credinta lui a spus : Uite daca eu pot face sa pluteasca apa in aer nu ma veti omori,dar daca voi cu zei vostri puteti face acest lucru eu ma voi inchina lor'' Indieni au aceptat au incercat de cateva ori sa arunce apa in sus si nu au reusit,asa ca ''omul'' A luat o galeata de apa,si a zis : ''In numele Domnului Dumnezeu Tatal a tot ce se vede si ce nu se vede poruncesc ca apa sa ramana in aer'' asa a atuncat apa din galeata si ea a inceput sa pluteasca.

Eu asi putea face acelasi lucru cu tine dar recunosc ca nu am atata putere de la Dumnezeu deoarece nu mi-am indreptat toate pacatele,Dar poti merge sa cauti sa-l cauti pe cei care vorbesc pentru Isus,si Isus ii va trimite la tine, Eu nu-ti cer sa renunti la religia ta asa cum tu nu-mi ceri sa renunt la amea, dar eu vreau sa-l cauti pe Isus si el te va cauta pe tine si te va lamuri cu tot! Pace tie happy

| OOOLEOOO a răspuns:

Mai citeste tot de la Evrei1 pana la sfirsit,povesteste despre un cort prea sfintit unde odata la un an un mare Preot, sfinteste oameni cu sangele de animale, (cea ce nu e bine) asa ca a venit Isus ca un mare invatator si de data asta a stropit oameni cu sangele lui sfant, nu cu sange de la animale '' Dar Hristos a venit ca Mare Preot al bunurilor viitoare, a trecut prin cortul acela mai mare şi mai desăvârşit, care nu este făcut de mâini, adică nu este din zidirea aceasta,

12 şi a intrat, o dată pentru totdeauna, în Locul Preasfânt, nu cu sânge de ţapi şi de viţei, ci cu însuşi sângele Său, după ce a căpătat o răscumpărare veşnică.

13 Căci, dacă sângele taurilor şi al ţapilor şi cenuşa unei vaci, stropită peste cei întinaţi, îi sfinţeşte şi le aduce curăţarea trupului, cu cât mai mult sângele lui Hristos, care, prin Duhul cel veşnic, S-a adus pe Sine însuşi jertfă fără pată lui Dumnezeu, vă va curăţa cugetul vostru de faptele moarte, ca să slujiţi Dumnezeului celui Viu!'' Nu zice nimic ca sangele lui isus e ca al unei vaci -.- in Plus sangele lui isus e sfant orce a atins Isus e sfant iti dau exemplu : Lancea sfanta care l-a strapuns pe isus si s`a murdarit cu sangele lui, toti care au avut`o in mana au devenit ''Sefii Lumii'' Chiar si Napoleon a avut`o, si a facut haos in toata Europa cu ea!

| soimos explică (pentru OOOLEOOO):

Ma istetule! Ce este scris in NT nu este scris de Isus, si nici de Dumnezeu!
Asa ca textele NT au aceeasi valoare ca si Povestea lui Pinochio!
Singurele texte acceptate de evrei ca avand inspiratie divina sunt cele din Pentateuchul lui Moise, pentru ca lui Moise i se atribuie faptul ca a relationat cu Dumnezeu!
Asa ca restul Biblie este un fel de Povestea lui Pinochio combinata cu Legenda lui Greuceanu si cu amintirile unor rabini evrei care au comentat evenimentele istorice pe care le-au trait!
Prin urmare ce zic niste boi ca Luca, Ioan Parpanghel sau Purandel care au scris la comanda UCIGASULUI Pavel, nu are valoarea nici macar a unei hartii igienice folosite, pentru ca ele reprezinta duma proasta a unor idioti primitivi, si nu cuvantul lui Dumnezeu!

| OOOLEOOO a răspuns (pentru soimos):

Bun, dar tot ce scrie pe pagina evrei9 este scris asa, si eu ti-am povestit tie tot restul povestii lui ''pinochio'' vorba ta, si ti-am dat de intelese ca nu scrie ca sangele lui Isus este la fel ca al unei vaci -.-

| ateu123 a răspuns:

Deci 5 miliarde in iad vor merge

| ateu123 a răspuns:

Vreo dovada ca exista iadul ai?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Deci, cred ca tu citezi din vreo biblie a oamenilor retardati, de acolo, se afirma o blasfemie atat de injositoare, cum ca sangele acestui - tip- Isus, ar fi mai putin important decat al unei vaci! presupun ca ai auzit asa ceva da la scumpa ta mamica, faza cu sangele de vaca! iar din moment ce tu crezi mai mult in Greuceanu, asta denota faptul ca tu ai impresia ca traiesti in realitate, cand de fapt tu inca traiesti in basmele citite de bunica cand erai copil! esti teribil de "shoim", adica tampit, pe romaneste, iar soarele e pe cer cu muuuult mai mult decat ar fi aparut sau nu Isus! chiar si un ateu ti'ar putea confirma ca soarele nu a fost niciodata sau nu va fi niciodata in pericol, ci mai degraba tot ce e in jurul sau! sper, ca atunci cand va fi sa mergi pe lumea aialalta, sa nu te faca VACAR - Isus si sa te ierte oarecum! dar iti respect credinta "oarba" si sper sa inclini si tu spre ceva mai obiectiv si real! trezeste'te, ziceti voi pocaiti! ca de nu - sa te trazneasca norocu si sa exprimi chestii logice!

| soimos explică (pentru anonim_4396):

Eu ti-am dat clar capitolul din Biblie in care este facuta aceasta afirmatie!
In concluzie mi se pare culmea prostiei sa fiu eu acuzat pentru ceea ce scrie in acea Biblie, care este intr-adevar a RETARDATILOR care cred totul a proasta!

| Nippon a răspuns:

Esti bolnav mintal... Domnul sa aiba mila de tine sad