|

Tinand cont de faptul ca "pocainta" inseamna intoarcerea la Dumnezeu si la "Voia Sa" (adica la respectarea Legii) nu vi se pare ca asa zisi pocaiti de azi sunt niste aberati aflati pe o cale gresita, pentru ca ei nu se intorc la Dumnezeul Dumnezeilor, ci la semizeul Isus Christos, si in plus de asta nu accepta sa faca nici Voia Sa, (adica Voia Dumnezeului Dumnezeilor) asa cum i se se roaga Lui in rugaciunea lor atat de mincinoasa "Tatal Nostru"?

Am spus mincinoasa pentru ca ei cer in rugaciune sa se faca Voia Sa, dar in realitate ei nu si arunca nici macar mucii pe Voia Sa adica a Dumnezeului Dumnezeilor si cred ca vor fi mantuiti de un om si semizeu care este Isus Christos adica Lucifer!

Nu vi se pare acest fel de "pocainta" o aberatie totala?

24 Raportează Evaluează
24 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ai dreptate, pentru ca pocainta este porunca lui Dumnezeu!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Raquella):

Evident ca pocainta este porunca Dumnezeului Dumnezeilor sa te intorci iarasi la EL!
Dar voi pocaitii nu va intoarceti la Dumnezeul Dumnezeilor ci la un o creatura iesita din pipoasca unei femei, si nu la Dumnezeul Dumnezeilor, ba chiar aveti tupeul sa va rugati cu "faca-se voia Ta precum in ceruri asa si pe pamant" si cand colo voi faceti voia unui ucigas dar in acelasi timp faceti pipi (adica 6, 28) pe "Voia Sa" ( cuprinsa in Torah)?
Tu chiar nu-ti dai seama in ce mare greseala va aflati?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Raquella):

De ce mai strici tastatura degeaba, nu vezi ca e irecuperabil? A mai ars vreo cateva conturi ca ajunsese sa nu-l bage nimeni in seama!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru rocco09):

Da voi sunteti recuperabili?
Daca da, atunci cum de nu va dati seama ca v-ati inrolat ca voluntari in cea mai criminala organizatie mafiota din istoria omenirii?
Sau vrei sa contesti realitatea istorica ca biserica crestina a ucis in mod bestial oameni si i-a schingiuit cu cele mai bicisnice aparate de tortura rod al unor minti diabolice si a unei biserici care actiona in cel mai clar spirit diabolic?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maomau):

Asta e strict treaba mea si nu trebuie sa dau socoteala nimanui.
Nici nu vreau sa fiu recuperabil, in sensul de a deveni altfel de cum sunt.
Cel putin nu arunc cu noroi in nici o organizatie sau religie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru rocco09):

Dar in atei de ce arunci cu noroi si ii numesti irecuperabili?
Irecuperabile pentru ce?
Pentru a intra intr-o organizatie care are mana si spiritul ei patate cu samge omenesc nevinovat?
Poi in cazul asta este mult mai moral sa fi irecuperabil la a comite bicisnicii decat sa fi recuperabil in folosul unei biserici in carte troneaza spiritul "Dumnezeului acestui veac" (despre care chiar Pavel zice ca v-a luat mintile, asa ca nu ma acuza pe mine ca eu va jignesc pentru ca este o afirmatie a lui Pavel)
Tu nu stii ca si Dumnezeul tau este tot ateu? Sau in cine crede Dumnezeu daca nu in el insusi ca oricare alta ateu?
Si prin urmare tu aruncand cu noroi in atei arunci cu noroi chiar in Dumnezeul Dumnezeilor!
Si asta este Blasfemie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maomau):

A spune despre ceva sau cineva ca e irecuperabil nu e jignire! Mai apoi am spus despre tin ca esti irecuperabil si nu in sensul ca esti ateu, ca la drept vorbind ma doare in cot daca esti sau nu, ci in sensul ca ti-ai facut un scop in a arunca cu noroi in ceilalti! A fi ateu n-o consider o boala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru rocco09):

In lumea celor saraci cu Duhul a fi irecuperabil este ceva normal. In lumea noastra a oamenilor normali in care a spune un adevar pe care-l poti dovedi nu inseamna a arunca cu noroi pentru ca pentru orice om cu Constiinta un ADEVAR demonstrabil nu este NOROI A fi irecuperabil este inteles ca fiind ceva negativ pentru ca pe un om cu CONSTIINTA superioara nu trebuie sa-l recupereze nimeni ca sa devina oaie proasta dintr-o turma de oi cu aspect uman!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maomau):

Tocmai asta era ideea, nu iti scrisesem tie, ci unei oi proaste, sa stie cu cine are de-a face, sa nu-si mai consume energia, nu inteleg de ce te-ai bagat in seama

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru rocco09):

Pentru ca m-am considerat atacat prin raspunsul tau si pentru ca pentru ca nu pot accepta ca cei de teapa voastra sa considere ADEVARURILE clar dovedite ca fiind NOROI!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Și pocăiții, protestanții, neoprotestanții și catolicii și ortodocșii subscriu Crezului de la Niceea și cred că Hristos nu e semizeu ci Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ania):

Crezului de la Niceea?
Poi crezul asta vine de la Dumnezeu sau de la criminalul in serie Constantin cel Mare?
pai asta inseamna ca voi nu pe Dumnezeul il urmati ci pe un criminal in serie reprezentantul Diavolului pe pamant!
De ce nu urmati voi ce zice chiar Dumnezeu in Pentateuch?
Nu cumva din cauza ca Dracu si-a bagat coada in credinta voastra si ca el nu va lasa sa-l urmati si ascultati pe Dumnezeul Dumnezeilor?
Chiar nu va dati seama de ratacirea voastra de la Voia lui Dumnezeu, acea voie de care pomeniti mereu in rugaciunea "Tatal Nostru"?
Poi de ce nu-l ajutati pe Tatal Vostru sa faca voia sa din ceruri ...pe pamant?
Nu va lasa Dracu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maomau):

Tu zici că îți ghidezi viața după Lege, poți să susții că nu i-ai încălcat niciodată poruncile? Eu am greșit de foarte multe ori și mă bucur că rabinul Iisus a murit pentru toate păcatele mele și astfel Dumnezeul Dumnezeuilor m-a iertat și m-a adoptat înfamilia Lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ania):

Daca am gresit cumva ma pot curata prin sangele oilor caprelor si junincilor, si daca am incalcat Legea grav atunci nu am decat sa sufar consecintele greselilor mele!
Rabinul Isus nu a murit pentru tine si nici pentru nimeni altcineva. ci a platit cu viata ambitia sa de a deveni rege al iudeilor, adica un Messiah!
\Dumnezeul Dumnezeilor nu iarta pe cei care in fiecare zi se cacarisesc pe legea Sa si ca sa te adopte trebuie sa respecti Legamantul pe care l-a facut cu Abraham, asa ca fooooarte esti departe de ceea ce iti inchipui tu in naivitatea ta!
Pentru

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai citit cartea Scrisorile lui Zgandarila, de CS Lewis?
daca tu nu crezi in Dumnezeu, in nici un fel de Dumnezeu, nu e aberant din partea ta sa postezi intrebari despre pocainta, voia lui Dumnezeu, Biblie, Tanach etc?
de multe ori folosesti terminologie pe care nu o stapanesti, o metodologie care-i pune pe oameni pe fuga: n-ar trebui schimbat ceva in metodologie si facute mai multe sapaturi pentru a veni cu un continut ideologic mai coerent? sper sa nu te supere prea tare intrebarea. cred ca dezbaterea e buna si necesara si crestinii nu trebuie sa fuga de ea, dar e nevoie de o contributie mai rumegata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Hope77):

Eu nu cred in Dumnezeul Biblic, dar eu cred in Dumnezeul depre care chiar Isus ne invata ca este in noi si ca il are Duhul Sfant chiar in noi insine.
Asa ca eu incerc sa va aduc pe Calea lui Isus si sa lasati Calea Diavolului care a penetrat corpul bietului rabin Isus, ca sa regizeze "minunea invierii", astfel ca el cel care se recunoasta ca fiind Lucifer si stapanul cheilor Iadului adica Diavolul, sa poata fi crezut ca Dumnezeu!
Nu ma intereseaza Scrisorile lui Sarsaila pentru ca ele nu au nicio valoare universal recunoscuta asa cum au textele unor mari filozofi si ganditori consacrati ai omenirii!
Mie mi se pare clar si bine "rumegat" continutul ideatic al postarilor mele, evident ca inteleg si faptul ca ele sperie pe indoctrinati si nu sunt acceptate sau apreciate pentru ca ele contrazic doctrina si terminologia bisericeasca dar respecta fidel linia ideilor rabinului Isus care este primul mare Antichrist din istoria umanitatii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maomau):

In alte postari mentionai ca nu crezi in nici un fel de Dumnezeu. acum din postarea aceasta se intelege altceva. ca sa ne lamuresti un pic: spuneai ca doar cele 5 carti ale lui Moise sunt inspirate. daca e asa, nu le mai numi Tanach. faci confuzie de termeni. in Tanach intra toate cartile Vechiului Testament. cele 5 carti ale lui Moise sunt cunoscute sub numele de Torah sau Pentateuch. de asta spuneam ca exprimarea ta e foarte confuza si incurca borcanele. sa intelegem deci ca tu crezi nu doar in Torah ci si in Dumnezeul Torei si nimic mai mult?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Hope77):

E adevarat, eu nu cred in Dumnezeul niciunei religii, ci doar in Dumnezeul din MINE insumi, adic acela de care vorbea si Isus in Corinteni.
Eu nu am spus asta ci am spus ca singurele texte puse in contul lui Dumnezeu sunt cele 5 carti ale lui Moise, restul de texte sunt compilate de rabini din istoria lor din intelepciunea populara sau din religiile popoarelor din jurul lor!
3( Eu nu fac nicio confuzie si din cauza asta numesc cele 5 carti ca fiind Torah, si toata scriptura rabinilor evrei o numesc Tanach!
Cred ca nu ma acitesti suficient de atent, aceste probleme de care vorbesti le-am depasit deja cu foarte multi ani din urma.
4) Iarasi nu ai inteles nimic! Eu cred doar in Dumnezeul de care vorbeste rabinul Isus in 1 Corinteni 3: 16
5) Eu cand combat Biblia si crestinismul bazat pe ea, doar scot in evidenta minciunile si neconcordanta intre intelesul scripturii originale si minciunile din scriptura falsa numita Biblie precum si contradictia intre invataturile Rabinului Isus din Nazareth si minciunile potrivnice ale Diavolului care i-a penetrat corpul dupa moarte ca sa joace "scena invierii" ca sa fie crezut el Diavolul ca fiind Dumnezeu Fiul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maomau):

1.Dumnezeu nu poate fi confiscat de nici o religie, clar. atunci cand spui ca tu crezi in Dumnezeul din tine, afirmi prin asta ca tu esti Dumnezeu pentru tine sau crezi intr-o fiinta superioara, Dumnezeu, exterioara tie si care poate alege sa fie prezenta in tine sau nu?
2.despre raportarea ta la Pentateuch (folosesc terminologia consacrata pentru ca imi permite o comunicare mai clara cu tine): iti ghidezi viata dupa ce este scris acolo? ai un crez personal modelat dupa intelegerea Pentateuch-ului?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maomau):

Prietene esti departe de Cuvant ceeace se subintelege si de Adevar.
"Eu cand combat Biblia si crestinismul bazat pe ea, doar scot in evidenta minciunile si neconcordanta"=cu ce le scoti? Ce standard folosesti?
In adevar, Moise a zis parintilor nostri: "Domnul Dumnezeul vostru va va ridica dintre fratii vostri un Proroc ca mine; pe El sa-L ascultati in tot ce va va spune. (Fapt.3:22)=.despre care Proroc este vorba?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Hope77):

1 Ce vorbesti? Poi voi crestinii ce Dumnezeu aveti daca nu cel pe care l-ati confiscat de la evrei?
Aveti voi crestinii vreun semn ca Dumnezeu lui Moise v-a acceptat?
1a) Referitor la Dumnezeul care sunt eu si toti cei ca mine(adica ateii ca si Dumnezeu) nu numai Isus confirma asta asa cum ti-am dat un link mai sus, dar chiar Dumnezeul Dumnezeilor o spune cel putin de 2 x in Geneza!
Asa ca daca esti credincios trebuie sa accepti si tu ce spune Dumnezeu.
Pentru mine Pentateuchul nu este un ghid de viata ci DOVADA ca voi crestinii nu il urmati pe Dumnezeul lui Moise, pe care iudeii il numesc Dumnezeul Dumnezeilor!
Eu imi ghidez viata dupa CONSTIINTA mea in conformitatea cu Legea si regulile morale ale societatii in care traiesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru tavadaresti):

Ma turta dulce, standardul de la care trebuie sa plece oricine care urmeaza textul scripturii este scriptura ORIGINALA si asta in interpretarea religiei in care a aparut aceasta scriptura, si nu in alte interpretari mincinoase scoase din contextul original si puse sa serveasca o sarlatanie criminala... ceea ce chiar istoria ne dovedeste ca este biserica crestina!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maomau):

Ok. acum ne-am lamurit care e si crezul tau.
si explica multe :-)
sa fii iubit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Hope77):

Este unul corect, pentru ca nu are la baza nicio organizatoe criminal mafiota si in plus de asta este confirmat de scripturi!
Deci este si pentru toti cei care doresc sa urmeze calea ateului Isus si vor sa se indeparteze de calea mincinoasa a "Dumnezeului Veacului acestuia" adica Dracu, cel de care chiar Pavel in Corinteni 4.4 spune ca le-a orbit oamenilor mintile!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează