| EestiSodalane a întrebat:

Știți ce mi se pare foarte ipocritic? Faptul că făcem mișto de superstițiile pe care le vedem din când în când la bătrânii noștrii în timp ce tinerii își inventează propriile superstiții, de o mie de ori mai tâmpite, cum ar fi karma sau manifestarea.

Doar eu văd ipocrizia?

6 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns:

Ipcoritic? exista cuvantul asta?
In fine, superstitiile sunt mecanisme ale fricii, credinte ce pleaca din frica oamenilor. Toti avem superstitii.
Karma in schimb nu are nicio legatura cu superstitiile, daca te-ai fi interesat sa citesti ce inseamna karma inseamna actiune.
Actiunile unui om adunate intr-o viata= karma acelui om. Nu e nicio ipocrizie.

| EestiSodalane explică (pentru StrongHeart):

Karma ține de religia hindusă și e strângs legată de reîncarnare. E o superstiție care n-are nicio legătură cu ȘTIINȚA. Felicitări, faci parte din oamenii pe care i-am descris

| StrongHeart a răspuns (pentru EestiSodalane):

Tu stii mai bine, esti foarte inteligent. Nu asculta de altii.

| AlTheConquerorOfHeaven a răspuns:

E in natura umana, mi s-a intamplat si mie si deseori am observat fenomenul acesta. Cei mai tineri au tendinta de a copia de la cei mai in varsta adaugand propriile valori si modificari dar de multe ori nu le iese cum trebuie.

| angel6lust a răspuns:

Nu ești singuru`, că ăia chiar îs ipocriți.

| Byzantium53 a răspuns:

Toate epocile râd de superstițiile bătrânilor în timp ce le ridică pe cele proprii pe piedestalul adevărului. E o observație cu caracter general, potrivită nu numai acum.
Au reprezentații așa-zisului "Secol al Luminilor" nu criticau acerb ignoranța presupusă a evului precedent, în timp ce ei înșiși se desfătau în idei despre barbari nobili, contract social și absolutism luminat?