Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine.
Ioan 10.4-14;
28 Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri, şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea.
In biblie spune ca Antihrist va face minuni la fel si proroocii si hristosii mincinosi care vor iesi la acea vreme.Vor face sa se coboare si foc din cer si va insela chiar si pe cei alesi.Iti dai seama ca atunci ateii vor crede in el pentru ca nu stiu daca ai vazut, cei mai multi asa vor sa creada in Dumnezeu numai daca El ar reveni inapoi pe pamant.Insa cum ii spuneam cuiva cu care oricum stiu ca vorbeam cu peretii : ca daca atunci cand El a venit pe pamant si a vindecat bolnavi : orbi, schiopi, indraciti, paralitici si a inviat pe multi din morti fariseii si carturarii nu au crezut in El ci au zis ca toate le face cu puterea diavolului si nu i-au inteles voia chiar si poporul evreu care asteptau un Mesia care sa ii izbaveasca din robia Romana.Numai ca acest Mesia care a venit pe pamant a venit sa ne izbaveasca de robia pacatului insa lumea pe atunci se gandea doar la faptul ca Mesia le va ajuta aici pe pamant si se gandeau doar la o imparatie lumeasca.Asa si cu oamenii de acum chiar daca Domnul Hristos ar venii pe norii cerului inca odata ca sa cheme la pocainta pe oameni, multi nu l-ar crede si nu i-ar intelege voia si in mod sigur ar vrea sa negocieze cu El pentru o viata pamanteasca mai buna.Insa Hristos spune simplu "Cine vrea sa vina dupa Mine sa se lepede de sine in fiecare zi sa isi ia crucea si sa imi urmeze mie." Doar cine vrea, nu ne obliga.In fine.Stiu ca am deviat un pic de la subiect.
In primul rand, antihrist-ul nu se va da drept Hristos, ci va veni in numele sau propriu sa conduca lumea.
In al doilea rand, daca primesti pecetea lui si i te inchini, poti fi tu cel mai mare crestin ortodox pe care l-a avut pamantul de la intemeierea lui in coace, ca sufletul tau nu va mai avea scapare de la osanda vesnica. Iar cei ce nu cred in Hristos ca fiind Fiul lui Dumnezeu, [Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat], chiar daca vor muri, nevrand sa i se inchine fiarei, se spune ca nu se vor mantui, eretici fiind, ei nu si`au dat viata pentru Hristos, daca nu-l cinstesc ca fiind Fiul lui Dumnezeu, deci nu cred in El. Deci, daca stii acestea si te-ai dat de partea antihristului, nu poti spune ca ai luat teapa. Teapa nu o iei de buna voie, ci fara sa vrei. Aici e vorba de buna voie cu care te-ai dat fiarei, daca accepti pecetea si i te inchini.
Mai bine induri cateva chinuri aici si traiesti, dupa moarte, vesnic in imparatia cerurilor, decat sa traiesti bine aici, si sa traiesti vesnic, dupa moarte, in focurile iadului.
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: