| sabin89 a întrebat:

Toată lumea vrea să ajungă în Rai, dar nimeni nu vrea să moară. Care ar putea fi explicaţia?

26 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Ce tragedie e sa crezi in ceva dar sa nu ai cunostinte despre credinta ta sau mai tragic este ca aceasta (credinta) sa nu lamureasca anumite subiecte.
1) Raiul este Inparatia Cerurilor, acoloi unde locuieste Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul, Duhul Sfant, ingerii si toti oamenii care se gasesc actualmente in cer asteptand Noua patrie pamanteasca.
2) Ca sa ajungi locuitor al Raiului NU ESTE obligatoriu sa mori, sunt destui care au ajuns acolo fara sa moara si vor fi cu siguranta nenumarati care vor avea aceiasi soarta, avem ca exemple Biblice pe Enoh si pe Ilie dar la ridicarea lui Hristos la Cer dupa inviere se consemneaza Biblic ca au mai fost inca 500 de oameni care L-au insotit (cititi Biblia, nu basme de pe net).
3) Biblic sunt DOUA Judecati Finale ( e clar ca marea majoritate habar nu are despre ce vorbesc ) prima Judecata (numita de cunoscatori Judecata de dinaintea venirii lui Hristos a doua oara sau Judecata Preadventa) in care sunt judecati DOAR cei care au facut LEGAMANT constient cu Dumnezeu si JUDECATA FINALA in care va fi judecata toata omenirtea.
4) Crestinii care "asteapta" Judecata Finala NU vor vedea NICIODATA Raiu, aceia sunt sortiti Focului.
5) Nu exista suflet nemuritor, cine crede asa ceva are "drumul" asigurat pentru Focul Vesnic.
Cititi Biblia si lasati ce spun unii si altii caci Judecata pentru Credinciosii care merg in Rai se face ACUM.

| RAY a răspuns:

Cum sunt 6000 de religi, secte, culte crestine observam ca sunt dogme diferite desi au acelasi biblie si vorbesc despre religia crestina=sunt si eu extrem de curios care e, care e religia aia singura care reprezinta crestinismul, cat despre de ce nu vor sa moara raspunsul este instictul de supravetuire simplu

| RAY a răspuns:

4) Crestinii care "asteapta" Judecata Finala NU vor vedea NICIODATA Raiu, aceia sunt sortiti Focului.

deci catolici, ortodoxi si inca 5 miliarde de persoane sectanctule dupa tine o sa arda in iadul vesnic iar voi adventisti o secta erectica aparuta acum cateva secole toti veti avea parte de o noua viata pe un nou pamant, cool

| RAY a răspuns:

| Celcestietot daca da o boala peste tine facem pariu ca fugi la doctor

| Octavian199 a răspuns (pentru RAY):

100% merge la spital.

| sierra1 a răspuns:

Redirecționază către Celcestietot
E genial

| Celcestietot a răspuns:

Crestinii adevarati asteapta Judecata de Apoi. Cei care il au pe Iisus in viata lor, nu au de ce se teme. Poate fricosilor le este frica de moarte, ateilor, necredinciosilor, celor care sunt legati de placerile lumesti si nu cred in viata de dupa moarte s-a.m.d.

| Celcestietot a răspuns:

RAY, vad pe moment ce fac, nu am un tipar ca cei de rand aka crestinii cu numele (si nu numai).

| minrest a răspuns:

Adevarul este ca mai apare din cand in cand cate unul care se lasa sa moara, ca sa ajunga in Rai, dar este considerat nebun; cei care fac asta sunt de fapt chiar bolnavi psihici luati in evidenta.

| minrest a răspuns:

Fiecare credincios vrea sa mai traiasca un pic aici, in aceasta ''vale a plangerii'', chiar infirm si dependent de altii, cu toata familia decedata, cu dureri permanente, cand dupa moarte il asteapta feriricirea absoluta. Explicatia este ca nu crede prea mult in Rai; crede ca Raiul face parte din ideologia corecta, intr-un fel nedefinit, si ca ar trebui sa creada in Rai, dar nu reuseste sa creada, pentru ca este ceva neverosimil, ne plauzibil si pana la urma e ceva ce nu poate fi demonstrat, iar omul stie asta.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Nu exista rai, iar in Împărăția lui Dumnezeu se ajunge doar la revenirea Domnului Isus.
Dumnezeu a pus in inima omului dorință de a trai veșnic.
Exista insa frica de moarte care se datorează faptului ca omul nu a trăit in viață după voia lui Dumnezeu si se teme de judecata de apoi.

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Dar tu traiesti viata asa cum vrea dumnezeu?

| Octavian199 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Deci.Populatia pamantului a murit cand s-a nascut Iisus(venit)?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru RAY):

Omul odată născut din nou, din apa si din Duh, nu mai este acelasi de mai-nainte este total diferit. Urăște păcatul si nu mai e tentat sa il săvârșească, orice viciu ar fi avut înainte este vindecat.Greșeală nu este același lucru cu păcatul.Biblia spune ca:"cel neprihănit de șapte ori cade, si se ridica, dar cei rai se prăbușesc in nenorocire".

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Sa inteleg ca astia cu duhul iti fac aproapele nebun si fac afirmati mincinoase despre el si tu si nilsson si danut sunteti cu duhul sfant sa inteleg, numai sunteti cum erati, inainte nu erati asa inteleg

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru RAY):

Judecata lui Dumnezeu este dreapta si nu a oamenilor. Oamenii judeca privind din punctul lor de vedere, Dumnezeu din punctul Sau de vedere. Așa ca nu e aceiași.

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Dumnezeu tau e un tiran nebun care trimite 5 miliarde de pers in iadul vesnic pentru ca nu il acceptam pe fiul lui, cool, dumnezeu tau numa drept nu, este cel mai negativ personaj din toata literatura

http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie/

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru RAY):

Si Dumnezeu este judecat din punctul vostru de vedere. La fel si creștinii. Dar la urma va veți convinge de adevăr.

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Omule crestini intre crestini se judeca, numai vb in numele crestinilor

| Panamax a răspuns:

Indoctrinatii vor sa ajunga in Rai.
In Raiul inventat tot de ei.

| Octavian199 a răspuns:

Sa vedem.Pana la urma nici ei nu cred in viata dupa moarte rolling on the floor

| Nilsson a răspuns:

Când postezi o întrebare la Știință și Filozofie nu răspunde aproape nimeni dar la Religie uite ce dezbateri aprinse sunt. happy

| Algo098 a răspuns:

In mod normal ne dorim numai lucruri bune. Cine crede in povesti, vrea sa ajunga in Rai, dar neavand siguranta ca povestea e adevarata, isi doreste sa traiasca oricat de mult poate, apoi daca mai e sa fie ceva, sa fie raiul din poveste.

| leo59 a răspuns:

Rai inseamna Imparatia lui Dumnezeu dupa cum ne explica Mantuitorul in Pilda bogatului nemilostiv. Omul sigur are intiparit in el dorinta vesniciei dupa cum spune inteleptul biblic si recunoaste si AstalusAna, care gresit spune ca acolo se ajunge doar la revenirea lui Iisus Hristos. Dar pana atunci ce se intampla cu omul care are suflet nemuritor? Pilda bogatului ne spune ca saracul a fost dus dupa moarte in Rai ( sanul lui Avraam iar bobatul a fost ingropat dar nu inconstient ci a vazut pe sarac in sanul lui Avraam. Atentie! ca nu toate se interpreteaza simbolic si se coroboreaza si cu alte texte smilare. Pace si mantuire in Domnul.

Întrebări similare