|

"Toate au acelaşi răspuns: post şi rugăciune. Doctorul de ţară prescria aspirină pentru toate bolile trupului. happy Terapeutul ortodox face la fel în "chirugia" spirituală."

Cât de eficiente credeţi că sunt "postul şi rugăciunea" în faţa provocărilor de natură spirituală, inclusiv formarea spirituală?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Conform Bibliei faptul de a studia si aplica ce spune Biblia ne ajuta sa ne formam spiritual. Daca analizam ce ne transmite Dumnezeu stim cum sa facem fata provocarilor spirituale.Proverbe3:5,6

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt foarte importante deoarece iti intaresc credinta si spiritul insa nu este important cat te rogi sau cat postesti, important este cat de mult incerci si credinta din sufletul tau cu care o faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca crestin e foarte important

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Foarte eficiente; daca doctorul da regim e destept, dar daca popa iti spune sa tii post e nebun

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Degeaba te duci la biserica si te rogi sau tii post daca injuri ca la usa cortului in timpul saptamanii, furi sau mai stiu eu ce.
Credinta fara religie se poate, poti face si bine si sa te formezi spiritual fara sa crezi intr-un anumit zeu dar religie fara credinta nu se poate.Eu sunt agnostic si sunt de parere ca Dumnezeu exista dar nu asa cum il prezinta religia noastra.In lume exista mii de religii diferite si nu poti spune ca una este mai corecta ca alta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atat timp cat postul nu devinde un chin este foarte eficient. Eu cand postesc desi sunt ortodoxa tin un fel de post negru happy la urma urmei asta este si invazatura biblica. Rugaciunea este de altfel relatia cu Dumnezeu, relatie care trebuie sa fie cat mai deschisa. Rugaciunea este foarte importanta si nu poate fi facuta de mantuiala, sa spui un 'Tatal Nostru' si cam atat, NU. Domeniul spiritual este unul foarte vast, si poate fi patruns cu ochii mintii si ai sufletului dar nu il va putea recunoaste orice asa-zis credincios care spune o rugaciune fara sa fie cu mintea acolo. Trebuie sa vorbesti cu El ca si cum El ar fi tot ce ai, si sa nu uiti nicio clipa ca orice are Tatal e al tau prin Isus ( " El care nu a crutat nici pe singurul sau fiu ci l-a dat ca jertfa pentru noi toti cum nu ne va da fara plata(GRATIS!) IMPREUNCA cu ISUS, TOTUL!" Dumnezeu e duh, nu il poti vedea insa ai promisiunea Sa iar cand ii ceri ceva in spirit se intampla dar in natural nu vezi nimic, domeniul natural a fost creat din cel spiritual, insa vei primi totul.Trebuie doar sa crezi happy In concluzie, postul este bun, dar sa nu fie vorba doar de mancare ci si de alte placeri, te curata, insa daca este chin si te duce la mai multe pacate (ganduri urate, nerabdare, furie, injuraturi) nu-l tine, iar rugaciunea ajuta intotdeauna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează