anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toate raspunsurile la intrebarile pe care la avem in mintea noastra legate de Dumnezeu le gasim in Biblie.Mai bine am pune mana sa citim decat sa interpretam.Cu cat vom citi mai mult cu atat ne vom da seama cat de pacatosi suntem

Răspuns Câştigător
| sempreinvolo30 a răspuns:

Dacă nu înțelegi pune întrebări dar nu interpreta căci altfel esti tu cel primitiv.
Călăreții din Biblie reprezinta ce vedem în prezent și anume, foamete, sarà il, boli și moarte și peste tot ceea ce arata validitatea bună Bibliei.
Apocalipsa vorbeste iîn simboluri și este o carte inteligenta ce vorbește despre viitor, cum cei rai vor fii distruși, satan vă fii nimicit iar cei drepți vor trai pe pământ și fără sa mai sufere sa se îmbolnăvească bună sau sa moara. Asta este viitorul pentru unii dintre noi

33 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Nu le mai spune să citească Biblia că se umple TPU de atei.

| Inferno a răspuns:

Dumnezeu nu scrie carti.

| Dandanache a răspuns:

Siteul e pentru intrebari, nu pentru sugestii, cel putin nu pentru sugestii fatise. Pune si tu data viitoare un "Ce parere aveti?" la sfarsit, altfel risti sa ti se stearga tot ce ai scris.

| danay72 a răspuns:

Intr-adevar studiul Bibliei e esential. De un real folos ca sa intelegem Biblia poate fi situl www.jw.org

| mODIN a răspuns:

Toate intrebariile sunt in Biblie...de asta e plina lumea de oameni prosti.

| Mădă0611 a răspuns:

"Sin is an imaginary disease, invented to sell you an imaginary cure." oh go on

| milan9 a răspuns:

Da, dar vezi ca si aici te asteapta o manioulare, un pericol foarte mare. "Studiile biblice" oferite de diferite secte nu fac altceva decât să "orienteze" persoana spre acea grupare, situaţie în care se preferă sensul "atrăgător" dar "viciat", şi nu cel din contextul istoric.
Şi iată că "plăcute" au putut ajunge să fie mii şi mii de variante de interpretare a Scripturii.

| zurick a răspuns:

Biblia a scris-o Dumnezeu și eu nu știu?

| sublime89 a răspuns:

Si intrebarea e?

| Lizzu a răspuns:

Toti credinciosii spun mereu la fel " toate raspunsurile intrebarilor pe care vi le-ati pus vreodata le avem in biblie".

Si de ce sunt scrise codificat, sa le afli doar citind printre randuri?
A vrut dzeu ca doar indivizii mai inteligenti sa le descopere?

Daca era asa, le scria pe inteles pentru ca toti oamenii sa le afle. Sa fie egalitate. Sa nu fie nici un fel de discriminare mai ales din partea lui.
Si nu doar unii.

Nu esti de acord?

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Biblia e atat de depasita, incat ea nu mai explica nimic, cel mai bun exemplu este apocalipsa, unde se vorbeste despre calareti, cu arcuri, si chestii primitive, ori noi am evoluat atat de mult incat i-am dat peste cap planurile "dumnezeului" pentru final

| Dandanache a răspuns (pentru sempreinvolo30):

Erau deosebit de prezenti in iconografia medievala, cand oamenii erau convinsi, pe fondul razboaielor prelungite, a ciumei, a foametei, a mortii premature, ca traiesc ultimele timpuri.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru sempreinvolo30):

Hai, b1tch please, nu imi vorbii mie despre simboluri. asta vedeti voi, pentru ca altfel nu aveti cum explica ultimul capitol din biblie, pentru ca e depasit

| sempreinvolo30 a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Dacă nu înțelegi pune întrebări dar nu interpreta căci altfel esti tu cel primitiv.
Călăreții din Biblie reprezinta ce vedem în prezent și anume, foamete, sarà il, boli și moarte și peste tot ceea ce arata validitatea bună Bibliei.
Apocalipsa vorbeste iîn simboluri și este o carte inteligenta ce vorbește despre viitor, cum cei rai vor fii distruși, satan vă fii nimicit iar cei drepți vor trai pe pământ și fără sa mai sufere sa se îmbolnăvească bună sau sa moara. Asta este viitorul pentru unii dintre noi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este o intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa crezi din tot sufletul tau in Dumnezeu pentru ca ce este scris in Bliblie este cuvantul lui Dumnezeu.Nu suntem noi in masura sa interpretam aceste cuvinte.Trebuie doar sa citim si ne va deschide Domnul Dumnezeu ochii si ne va lumina mintea.

| M25M a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii ca pe langa Biblie sunt o sumedenie de alte scrieri ale altor zei?
Sau Biblia este adevarata pentru ca Biblia spune ca este adevarata iar Dumnezeu este singurul si adevaratul zeu pentru a zis el asta in cartea sa...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Domnul Dumnezeu a scris-o prin om.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omul a stiut din totdeauna ca o forta foarte mare i-a dat viata pe pamant, dar nu a stiut cine anume pentru ca nu i-a fost dat sa cunoasca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai sunteti multi atei pe aici?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cu asta se ocupa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raspunsurile exista dar nu este asa de usor de ajuns la ele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este un filmulet pe youtube unde apare un calaret invizibil pintre multime in Egipt in anul 2011.

| HueyFreeman a răspuns (pentru anonim_4396):

"apare un calaret invizibil "
1. Oximoron.
2. Cum naiba "apare" daca este invizibil?

| anonim_4396 explică (pentru HueyFreeman):

Eu am 2 poze facute de mine la cer in care apare un chip format din nori in ambele poze

Cum pot sa le afisez si eu pe ale mele sa le vezi tu?

Imgur.com

Deci...sunt niste nori care nici macar nu par ca ar avea o forma distincta usor de observat. Totusi, frumoase poze.

Uita-te mai atent

| WholeWorldTeam a răspuns:

Din pacate daca nu ai un povatuitor iscusit nu ai cum sa intelegi biblia.Cel care zice ca el singur poate intelege biblia este stapanit de mandrie.Asa au aparut toate sectele si cultele: toti astia luminati de duhul diavolului s-au ratacit si au scos din biblie nvataturi care duc la iad.

| neneacelrau a răspuns:

Pana la urma care mama naibii era intrebarea?