| devil2279 a întrebat:

TPU! Cititi Va Rog! Este pacat mare daca injur de Dumnezeu? Injur foarte rau si de altar si invierea si biserica si nafura si icoana si hristosu dumnezeului matii " cam asa injur.Imi pare rau dar nu ma pot abtine caci tata e crescator de animale si stau toata vara acolo la munca cu dracile de animale si nu pot fara sa injur.Si mai injur si de Satana. Am doar 16 ani si imi urasc viata uneori spun asta si cu voce tare si ca il urasc pe dumnezeu ca de ce mi-a dat viata asa rea dar totusi cred ca Il iubesc dar nu ma pot abtine din injurat.

13 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Dacă nu înjuri și de cristelniță nu e păcat.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

E pacat.Mai bine fa un test, sincer.
Cand iti vine sa injuri, in loc de injuratura spune "hipopotam" sau ceva in genul, parca am facut asta cu fratele meu.Pace.

| Mădă0611 a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

laughing Sa injure hipopotamul laughing Saracu' animal, ce vina are?

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

1.Nu ai voie sa injuri deloc, nici macar animalul.
Nu ce intră în gură spurcă pe om; ci ce iese din gură, aceea spurcă pe om."
— Matei 15:11
2.Dumnezeu te iubeste intoarce-te la El cu adevarat si urmeaza-L (daca zici ca iL iubesti)[Dacă Mă iubiţi, veţi păzi poruncile Mele.], alege azi cui vrei sa slujesti.

uite o marturie a unui frate de al nostru care desi este crestin ajungea in Iad.
http://www.youtube.com/watch?v=ArqRiIBh2p8&list=PL0C0D22E7A4243C20&index=10

| WR104 a răspuns:

Este pacat, da.
Incearca sa nu iti mai descarci nervii injurand, sparge si tu ceva.
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| WR104 a răspuns (pentru devil2279):

Succes!

| WR104 a răspuns:

Sa sparga orice numai sa nu injure, daca sparge capete tot nu-i pacat mai mare.

| ioana100 a răspuns:

Nu trebuie sa vorbesti asa despre puterea lui Dumnezeu,in primul rand ti-a dat viata,lumina in fata ochilor,auz,sanatate,capacitate de gandire,acestea sunt darurile cele mai pretioase! Restul,bani,familie,serviciu si alte bogatii pamantesti,depind de tine si de puterea rugaciunii tale,daca te rogi cu evlavie si spemerenie,faci milostenii,"'orice ai da,si un cartof fiert este bun pentru un sarac,care nu a mancat de zile intregi,il va aprecia mai mult decat orice"(Parintlele Cleopa,citat din memorie), iar Dumnezeu iti va da inzecit/inmiit.
Daca respecti poruncile scrise de Dumnezeu, vei mosteni imparatia cerurilor, porunca a doua, interzice cu desavarsire vorbitul jignitor asupra Lui Dumnezeu sau a oricarei fiinte/obiect etc.("Sa nu iei numele Lui Dumnezeu in desert")!

| InstructorulTauDeFitness a răspuns:

Mai bine injura decat sa spargi ceva pe acolo(poate ranesti pe cineva)......si eu mai lucrez pe acasa si cand nu imi iese ceva.....injur de fuge dracu de mine!

| Raynn a răspuns:

Pai nu stiu, te enerveaza cand o furnica te injura?

| 135Raul790 a răspuns:

Normal că este un păcat să Îl înjuri pe Dumnezeu. Se numește „blasfemie". Este ca și cum cineva te-ar înjura pe tine și nu ți-ar plăcea. Nici Lui Dumnezeu nu-I place când unii oameni vorbesc urât de El. Și tatăl meu vorbește urât de Dumnezeu uneori, chiar și de fiul Lui Iisus Hristos. Odată i-am spus tatălui meu că nu este nevoie să vorbească urât (în vremea aceea tata îl înjura pe fratele meu nu mai știu din ce motiv) și tata mi-a spus că nu eu îi spun lui ce să facă. Era și mama mea de față și, când eu cu mama mea ne-am dus în altă cameră, mi-a spus să-l las în pace că s-a învățat tata de la mama lui să vorbească urât, dar eu nu cred asta. E imposibil ca bunica din partea tatălui meu să-l învețe de copil să înjure. E o bunică foarte bună. Oricum, să nu mai înjuri dacă asta faci.