| Ele68 a întrebat:

TPU da ce este Karma in Religia Crestina? P. S Funda happy

6 răspunsuri:
| Shinto a răspuns:

Karma in religia crestina e o EROARE. Karma e un concept din religia hindusa, strans legat de conceptul de reincarnare. Deoarece implica predestinarea (sustine ca viata omului are o traiectorie predefinita de faptele din viata anterioara), nu poate fi acceptata in crestinism. Crestinismul sustine ca traiectoria vietii unui om se poate schimba in orice clipa, prin deciziile pe care le ia acel om la un moment dat. Karma, dimpotriva, sustine ca orice decizie ai lua, fie ea buna sau rea, nu schimba cu nimic cursul vietii, acesta fiind dinainte stabilit.
Deci, sunt chestiuni INCOMPATIBILE.

| anonim4565 a răspuns:

Prin Karma te referi la aacea chestiie ca daca faci rau ti se va intampla ceva rau?
nu stiu ce sa zic
pai orice lucru se face prin voia Lui Dumnezeu deci nu stiu El decide daca va face ceva sa-l atentioneze pe cel ce a gresit sau a pacatuit

| OctoberandApril a răspuns:

Karma nu are nicio treaba cu crestinismul.
este o filosofie religioasa a budistilor care sustine ca orice actiune are o reactiune prin urmare daca faci un bine vei fi rasplatit iar daca faci rau vei fi pedepsithappy

| tensazangetsu a răspuns:

Cred ca D-zeu o creat carma ca sa nuse mai chinuie El sai pedepseasca pe pacatosi asa ai facut un rau tise intoarce alt rau ai facut un bine tise intoarce bine inapoi asa D-zeu are mai mult timp liber

| fma883 a răspuns:

Karma face parte din viata tuturor oamenilor, nu e numai in religia crestina si poti sa-i spui ca este un fel de schimb echivalent : dai bine primesti bine, faci rau primesti rau. tot raul pe care il facem este intors asupra noastra candva iar binele pe care il facem este rasplatit. oamenii nu cred in karma deoarece pur si simplu uita de ceea ce fac.

Întrebări similare