| PorumbRodica1965 a întrebat:

Traim intr-o lume care se degradeaza tot mai mult. Copii sunt expusila abuzuri sexuale de catre persoane care vor sa le faca rau. Siguranta lor morala, spirituala si fizica nu a fost niciodata atat de amenintata ca in prezent. Isus si-a ocrotit discipolii pe care i-a numit cu multa afectiune, copilasi '. Cand a fost arestatcu putin timp inainte de-a fi omorat, Isus s-a gandit la o modalitate prin care sa-si apere discipolii(Ioan 13:33) 18:7-9) Cum s-a purtat Isus cu copiii, si de ce anume au nevoie copiii din partea parintilor? Ce pot face parintii pentru a-si ocroti copiii?

15 răspunsuri:
| Dandanache a răspuns:

"Siguranta lor morala, spirituala si fizica nu a fost niciodata atat de amenintata ca in prezent"

Si eu acum trebuie sa cred asta doar pentru ca doamna Porumb Rodica scrie asta pe TPU? Practic, orice afirmatie nesustinuta pe care o tranteste un Martor trebuie sa fie adevarata pentru simplul motiv ca asa considera el, nu? Convingator, Rodico, foarte convingator, simt cum ma iehovizeaza deja cuvintele tale.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dandanache):

straight face vrei sa zici ca nu are dreptate? uita-te in jur daca ai ochi si priveste generatia asta de puslamale ce minti au...pff alt ortodox spalat la creieri, intreaba-ti idolii, pardon, icoanele ce parere au

| Dandanache a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa e, boss. Si tu, cu varsta ta multimilenara, pe care si Matusalem ar fi invidios, ne confirmi ca tinerii pe care i-ai vazut, incepand de acum doua-trei mii de ani, stateau toti mai bine cu capul. Hai sa ne traiesti Ioane inca o mie de ani, sa bucuri si generatiile urmatoare cu inteligenta ta debordanta. Si, Ioane, minte sclipitoare, KhludCiprian e ateu. Stii, nu oricine critica Martorii e automat ortodox.

| PorumbRodica1965 explică (pentru Dandanache):

Scumpete! Esti cam in plop si plopul in aer. Pai, tu nu vezi ce este in jurul tau, nu vrei sa vezi, probabil ca adevarul te dezechilibreaza? O minte sanatoasa vede realitatea, nu se ascunde, cauta rezolvarea problemelor si ajutor in nevoie. Tu ce faci? Dai cu piciorul in adevar! Fain.

| Dandanache a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Eu in plop, tu porumb, hai ca suntem in familie. Rodico, ce vezi tu sunt doar timpurile pe care le traiesti. De unde stii mataluta ca acum, si nu alta data, e mai rau ca oricand?

| sabin89 a răspuns:

"Siguranta lor... nu a fost niciodata atat de amenintata ca in prezent."
Atrocitatile comise de asirieni, ca sa dau numai un exemplu, puneau in pericol nu numai siguranta copiilor, ci a tuturor popoarelor din jur, in care se includeau batrani, femei si copii.

| KhludCiprian a răspuns:

Ce parere ai de Silent Lambs (Mieii tacuti). Sunt multe abuzuri (sexuale) documentate in cadrul miscarii Martorii lui Iehova.

In fapt estimat, rata de abuzuri (comparativ cu numarul de adepti) e mai mare decat cand se vorbea de scandalul catolic!

"Ce pot face parintii pentru a-si ocroti copiii?"
Sa isi tina copii departe de martori si catolici
winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru KhludCiprian):

Pff pocaitu' laughing martorii is cu mult mai okay ca voi sectantii tongue fie ca recunosti fie ca nu asta e adevarul

| KhludCiprian a răspuns (pentru anonim_4396):

John... boyfriend... sau ce ai fi.

Nu (mai) sunt sectant. Dar totusi vorbind cu fapte, sunt mai putine abuzuri (cunoscute) in bisericile "sectante" "mainstream" decat sunt la martori si catolici.

Pana nu exista o statistica (sau ceva mai substantiv), poti sa critici, ca asta e usor. happy

| PorumbRodica1965 explică (pentru KhludCiprian):

Baiete,baiete, nu stii ce vrei, doar prejudecatile si mandria iti stapanesc mintea. Tu, cui ii apartii?

| KhludCiprian a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Nu apartin cu prejudecatile ca am cultul de singurii salvati, si nu, n-am sa zic nimanui apostat ca a renuntat sa creada in ce cred eu si nu am sa imi reneg familia din cauza asta!

Si nu, nu am prejudecata ca nu pot fi corectat, ca primesc "direct de la Dumnezeu" prin "organizatia cereasca" informatie de la telefon.

Intelegeti?

Cui apartineti? Ati acceptat in ultimul an vreo corectie? Dar martorii in general? Si-au cerut vreodata public scuze? Sau tot se plang ce discriminati sunt ei in procese, dupa ce Rusia le-a blocat literatura ca nu au acceptat corectii si au instigat in ideea ca au definit toata crestinatatea vinovata pentru crime?

| Loominaty a răspuns:

Valeu maiculita sfarsitul e aproape! pocaitiva paganilor

| bleakk a răspuns (pentru Loominaty):

Sfarsitul agramatilor este aproape, deci pazea!

| Loominaty a răspuns (pentru bleakk):

In rai nu iti trebuie gramaticaa

| Marius_Grigore_1989 a răspuns:

Sunt mesaje subliminale in toate desenele animate inca de la primele animatii,neobservabile si absolut infectate de conotatii sexuale si simboluri satanice,trist dar adevarat creierul are puterea de a asimila mai mult decat ne putem noi gandi ca poate si mai repede chiar daca nu suntem constienti de asta, mi-as fii dorit sa nu fie adevarat dar am facut propiile mele experimente si pot sa spun ca a mers, nu puteam crede desi vedeam ca functioneaza chestiile cu subliminalul, am fost chiar fericit o perioada crezand am am gasit cel mai super lucru vreodata dar m-am oprit slava Domnului ca mi-am dat seama numai ca nu era moral dar era oarecum satanic, dar imi place sa cred ca am avut un fel de dezlegare de la El ca sa vad cu propii mei ochi.