anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tu de ce crezi in divinitate?

Răspuns Câştigător
| DrunkenRat a răspuns:

Nu cred neaparat in divinitate. Cred in evolutie si in posibilitatea de mai mult. Daca duceai un calculator acum 1500 de ani in trecut te arestau astia pentru magie, pentru ca nu puteau concepe cum functioneaza asa ceva, nu puteau determina logica existentei unei asa inventii. Asa cum nici noi nu putem explica existenta divinitatii, care probabil peste cateva miliarde de ani ar deveni o chestiune perfect logica. Nu exista supranatural, supranaturalul este doar o denumire a naturalului neinteles de oameni, parerea mea. happy

5 răspunsuri:
| Rapplex a răspuns:

Nici un crestin nu e in stare sa iti descrie o divinitate.Prima oara afirma ca este vesnic, infinit etc., dar amuzant e ca mintea noastra nu are capacitatea de a intelege asa ceva, nici macar sa-si imagineze, asa ca dovezi nu vor fi niciodata pentru a sustine o astfel de forta divina.Deci nu prea imi vine sa cred.

| CristiB93 a răspuns:

Pentru-ca exista si o sa te convingi cand o sa mori sau chiar acum in viata asta.

| Leon a răspuns:

Pt ca am incredere in mine, iar increderea se castiga prin credinta in ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De kiki

| MertOrton a răspuns:

Ființă imaginară cu însușiri supranaturale, socotită drept cârmuitoare a lumii unii zic zeu.
Srbatori Fericite!