| lifeForJesus a întrebat:

Tu in ce îți pui nădejdea mântuirii tale pentru ziua judecății?

Toți avem un suflet nemuritor și veșnic care va petrece veșnicia într-un loc sau altul, fie sub mânia lui Dumnezeu, fie închinându-se lui Hristos în Ceruri cu o bucurie negrăită. Așa cum Matei 7:21 și Luca 13:24 ne arată, calea este îngustă, puțini găsesc cu adevărat viața veșnică.

http://www.youtube.com/watch?v=GePJ514_EbY"

Au mai rămas 991... :)

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Domnul Isus este Mintuitorul, dar daca eu traiesc numai pentru mine nu pot sa apar in fata Lui cu miinile goale.Rasplatirea va fi data celor ce traiesc pentu Hristos si rabda ispitele prin puterea iubirii lui Dumnezeu.Noi alergam pentru a primi,, o coroana care nu se vestejeste''. Nici un om nemintuit nu poate sa ia parte la lucrarea Domnului pentru a fi rasplatit, ci numai cei nascuti din Dumnezeu sunt indreptatiti la aceasta.

6 răspunsuri:
| Damasc a răspuns:

Lui Ovidiu Liteanu asta i-ar sta bine promovand reclame la tampoane, are o fata expresiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai mai intrebat asta o data?

| lifeForJesus explică (pentru anonim_4396):

Ba da, si nu o data ci de 9 ori...asta e, o sa dispara si asta... laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru lifeForJesus):

Dar cu "Au mai rămas 991... happy" care-i treaba?

| lifeForJesus explică (pentru anonim_4396):

Daca o raportează și pe asta, am sa o postez de încă 991 de ori... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bazez pe mila si marea dragoste a lui Dumnezeu. care a dat pe singurul sau fiu ca oricine crede in el sa nu moara ci sa aiba viata vesnica.deasemeni san un mare pacatos si rog pe Bunul Dumnezeu sa ajute necredintei mele care este muuuult mai mare decat credinta conform faptuirilor mele de zi cu zi.si sper ca iadul sa fie distrus la judecata, si innoite toate in bine si cu haina neputrezirii, si nimeni sa nu sufere vesnic din cauza a 70-80 de ani traiti intr-un trup de carne care vrea atatea. daca ar fi asa, jertfa, iertarea si mila Domnului ar fi totala si nu micsorata cu numarul celor chinuiti in iad.fiindca atunci nu ar mai fi perfecta.iar eu cred intr-un Dumnezeu perfect.banuiesc ca singur va alege calea cea mai buna pentru a face curatenie in gradina sa, in ogorul sau asa cum se cade unui bun administrator.