|

Uitati un exemplu de "vindecare" prin credinta:http://stirileprotv.ro/......ament.html

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pan' la urma natura isi face treaba. Penticostalii "ie" aia cu n copii, deci falimenteaza planeta, dar cu minti asa se echilibreaza balanta cat de cat.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Si uite ca pana la urma NU dumnezeu scapa lumea de boli, ci doctorii! Daca astfel este nevoie sa dovedim la prostime ca nu au dreptate, atunci pot spune ca nu imi pot pune speranta nici macar 1 secunda in specia umana din prezent!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BlackSulphur):BlackSulphur:
N-ai ce face frate, nu stii ca atunci cand un om se vindeca este miracol dumnezeiesc si cand un om moare, nu mai e vina lui Dumnezeu ci e greseala medicului? happy

Pentru Costel:
Probabil pacientul era foarte pesimist, si asta afecteaza lupta organismului cu boala. Daca omul acela a inceput sa creada ca cineva il ajuta, el se ajuta singur prin optimism, placebo si auto-sugestie.
Din cate stiu eu, Hiv a inceput sa fie tinut in frau.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BlackSulphur):

COmentariu preluat tot din acel link

"Tot Domnul a lăsat și medicina și pe medici. A te lăsa în voia Domnului așteptând un miracol înseamnă să-L ispitești pe Dumnezeu, aduceți-vă aminte ce i-a cerut diavolul Mântuitorului când a fost ispitit ca să se arunce de pe templu, căci îngerii Domnul îl vor salva, tot așa se întâmplă și în astfel de cazuri. Să nu uităm că harul Domnul lucrează prin oameni.Este demonstrat faptul că rugăciunea vindecă, dar aceasta depinde de starea și credința celui care se roagă. Să nu exagerăm."


Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Exilee):

Pacat ca sunt atatia doctori atei, care nu cred si neaga ideea de divinitate, nu? Ce ar fi sa acordam credite doctorului, si nu basmelor, ce zici? Pana la urma, daca se oftica doctorul, te poate omora, nu? Si din pacate nu putem acuza divinitea pentru ceva rau, nu, "doamne fereste" de asa ceva! Ipocritilor...

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un citat al unui anonim ce-a comentat:
"n primul rand stirea e falsa, in al doilea rand la penticostali se incurajeaza mersul la doctor chiar saptamanal daca se poate, in al treilea rand in religia penticostala nu exista preoti, ci pastori, deci e clar ca e falsa povestea si inventata de acest mare jurnalist de la postii.ro. "
Sunt de aceiasi parere ca el din 2 motive:
Traiesc intr-o familie penticostala deci stiu cum e si astia folosesc, medicament si altele daca nu acum era mort din cauza epilepsiei, si doi ca mi se pare culmea sa se fi vindecat de HIV/SIDA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează