|

Un luptător uman poate sa lupte mereu pentru a nu deveni vulnerabil sau pentru a nu fi luat niciodată prin surprindere? Insa un om pasnic ar putea sa fie pasnic mereu? Ce putem observa? Ca pacea si armonia domina lupta sau războiul. Dumnezeu a creat oamenii ca sa trăiască mereu in pace si armonie unii cu alții așa cum intre forțele fundamentale exista armonie pentru ca materia sa poată sa susțină viata. Dumnezeu nu a dat omului mâini si picioare ca sa se bata si sa se lupte cu ele ci sa se bucure de viață cu ele. Astfel ceea ce am putea numi dezechilibru in materie este de fapt armonie dinamica intre cele patru forte fundamentale. Daca forța mâinii stângi nu s-ar armoniza si sincroniza cu forta mâinii drepte ar putea tine omul in mâini un sac cu faina?Ce spuneți?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai dreptate, desi Dumnezeu nu ne-a creat pentru a ne lupta si a suporta razboiul prin neascultarea noastra am ajuns implicati in el. Primul razboi a fost in cer, Dumnezeu nu ne-a creat ca sa ducem povara acestui razboi ci noi prin neascultare am ajuns sa facem parte la conflict. Astazi tot un razboi purtam doar ca dusmanul nu mai actioneaza direct ci pe cale pasnica asteptand sa ne doboare din interior.

1 răspuns:
| a răspuns:

"Ce putem observa?"

Putem observa ca, vorba baietilor de la Divertis, iti trec gandurile prin cap ca trenurile si, din cand in cand, mai si suiera!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează