|

Unde se grabeste viata asta asa de tare?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am ascultat la Radio Romania Cultural o emisiune in urma cu 2 -3 ani in care se discuta ca ziua nu mai are 24 de ore ci doar 16 ore.A început sa scadă incepind cu anul 1970.Si ca va veni o vreme când Pământul v-a intra in Soare.Cel care a dat aceste informații spunea ca le-a citit pe un site al NASA.In Biblie sta scris ca înaintea revenirii Domnului Isus zilele vor fi scurtate. Daca este adevărat ca zilele sunt mai scurte respectiv 16 ore, iată o prorocie care se împlinește in zilele noastre, o dovada in plus ca Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu.

2 răspunsuri:
| a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Ar însemna să fie o sumedenie de ceasuri (fabricate înainte de 1970) care să întârzie 8 ore pe zi.

Scurtarea zilelor, dacă urmărești contextul se referă la necazul cel mare (lunga perioadă de supremație papală; compară cu profețiile biblice despre cei 1260 de ani) care a fost în mare parte o perioadă de prigoană pentru cei ce trăiau după Biblie și nu după o religie compromisă cu păgânismul. Deși perioada s-a încheiat în 10 februarie 1798 când generalul Berthier intră în Roma și îl ia pe papă prizonier („rana de moarte" din Apocalipsa), perioada de persecuție s-a încheiat cu ceva timp mai înainte. Dacă toți cei 1260 de ani ar fi fost de prigoană, n-ar fi scăpat niciun credincios, ar fi fost arși pe rug sau nimiciți complet.

Cred că în mare parte timpul trece repede pentru că ne propunem să facem mult mai mult decât înaintașii noștri. Și suntem presați și de trend-ul lumii în direcția asta... Și mai e și treaba că nu ne focusăm așa ușor, din cauză că avem multe lucruri care ne distrag - de aceea un lucru care s-ar putea termina într-un timp scurt ne poate umple mai multe ore din zi... Dacă ne-am pune în ordine prioritățile, timpul ar trece frumos și pentru noi. happy

| a răspuns (pentru unvecin):

Stiu,am citit Tragedia Veacurilor de Ellen G. White, dar mie mi se pare ca mai este ceva.Eu nu am televizor, nu am serviciu, locuiesc la tara, ma scol de dimineata si lucrez in gradina pana la asfințitul soarelui si nu se cunoaște ce lucrez.In timpul CAP-ului trebuia sa prăsești 10 ari de teren pentru o norma, iar acum am 15 ari de gradina si lucrez la ea din februarie si inca mai e de munca.Deci lucrez zi lumina si nu se vede.Dar daca as mai fi avut un hectar de muncit si la CAP?