| Duhovnicul a întrebat:

V-ati inscrie copilul la ore optionale de satanism? happy

26 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Https://www.facebook.com/......665731526/

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, la fel cum nu l as inscrie nici la religie

| Felys a răspuns:

Pentru mine si satanismul si religia sunt doar niste cuvinte fara semnificatie, doar niste povesti pentru cei creduli, in mod categoric mi se pare pierdere de timp pentru orice copil sa suporte supliciul de a participa la astfel de cursuri

| Mayar a răspuns:

Atata timp cat am habar pe ce lume traiesc, nu! Doar nu il las pe-al meu sa se prosteasca in asa hal. Satanismul nu e decat o cale. Exista doua cai, cea a lui dumnezeu si cealalta, pe care ai pomenit-o.
Cei care sunt satanisti nu au ce sa castige sau ce sa faca pentru a-l invinge pe dumnezeu. ei doar se complac in calea gresita. Dumnezeu a creat totul.

| RAY a răspuns (pentru Mayar):

Satana stie ca va vi invins de zeul tau, atunci de ce isi pierde timpul incercand imposibilu? a spus sunt 2 cai in secolu 21 e trist si pacat ca in viata sa urmezi o singura cale fara o garantie reala doar bazata pe biblie atat

| Mayar a răspuns (pentru RAY):

Pentru ca Dumnezeu ofera libertate. A oferit tutoror libertatea de a alege calea pe care vrea sa o urmeze. Ce e asa greu de priceput? raised eyebrows

Stai putin asta e minciuna, daca spui ai doua cai prima ma urmezi e totul ok a doua vei arde vesnic de fapt nu oferi nici o libertate e o obligatie din start

Ce obligatie? Nu vezi cator oameni le place sa mearga cu satanisti de mana? Fiecare alege ce vrea. Nu stiu daca traiesti pe Terra, dar multi au ales calea asta usoara.

Nu tu ai spus ca fiecare poate alege ce vrea? faza cu satanismul poti dovedi ca oamenii satanisti sunt mai rai, hai sa fim seriosi Romania e o tara crestina, iar satanisti de fapt sunt doar simbolic atat

Un talhar aprinde luminile cand iti jefuieste casa? Nu.
Prefera sa te lase sa crezi ca nu e acolo.
La fel ca diavolul, prefera sa te faca sa crezi ca nu exista.
Si face o treaba destul de buna.

A alege sa nu crezi in existenta diavolului nu te protejeaza de el.

Ce am intrebat eu ce ai raspuns tu tipic crestineste pe langa subiect, diavolu asta nu dumnezeu l-a creat nu stia dumnezeu ce se va intampla ce va face el? in fine faza cum ca daca nu crezi in el nu te protejeaza, daca satana face rau creatiei lui dumnezeu, dumnezeu ce face sta si priveste minunat

Dumnezeu a dat libertate tuturor. Ce e asa greu de priceput? trebuie sa ma tot repet?

Libertatea de a il urma pe el in caz contrar arzi o vesnicie

Unora le place la 'plaja'

Răspuns utilizator avertizat
| FABULOSUL6000 a răspuns:

DA! Daca il invata sa ii bata pe astia religiosi atunci il inscriu si mai dau si bani pentru asta!

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru remus1007):

Cine ma laughing Eu fac revolutie!

| Lawliet14 a răspuns:

Cred ca acolo se va ajunge. L-as inscrie la ora de religie, bineinteles!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am sa-l pun el sa aleaga daca vrea sa participe la asa ceva, oricum stiu ca nu o sa am, dar totusi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune sincer, stie mata si cu tactu de intrebarea asta a ta? le-ai pus-o lor intai asa cum e normal si apoi noua?

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Ai glume in program?

| EgoFiet a răspuns:

Clar nu

Întrebări similare