| Mindreader13 a întrebat:

Vad ca religia este cea mai controversata rubrica. Nu mai bine stati ingropati in biblia voastra si taceti? Vad ca va dati "clean" si injurati unii mai mult decat unii rockeri. Inteligenti de picati unii rolling eyes

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Fii tu sigur/a ca ei citesc Biblia, altfel nu ar putea sa dea raspunsuri pertinente la intrebarile de aici.Nu generaliza.Eu nu injur si nu obisnuiesc sa fac asta niciodata.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Am injurat eu pe cineva?

| Angel0 a răspuns:

Asa a fost dintotdeauna cu religia.In general daca ai observat,cei mai multi care activeaza pe aici, sunt autodeclarati atei, si cativa satanisti rataciti.Majoritatea sunt analfabeti functionali, se poate vedea si din postarile lor agramate.Nu este o jignire sau o injuratura, este o realitate.

| Maidanezul a răspuns:

Ia uite inca unul care moare de grija altora.AF a facut contul acum 3 zile si sare cu gura mare la noi in ograda. Uite ma de bun venit o definitie :
O sa repet pina va vine mintea la cap si o sa sariti pirleazul din analfabeti functionali --->oameni normali
Tu esti in stadiu incipient uite o clasificare pe puterile tale :
Pai analfabetul functional conform definitiei cind nu pricepe un lucru simplu zice ca toti sunt nebuni ca nu sunt asemeni lui.Tu mergi ca jucarelele cit ai arcul intors faci si tu niste lucruri simple cind se descarca arcul esti paralizat =analfabetul functional cu cheie si arc.
-Daca pui baterii duracell si un motoras electric de 3V cc alergi pe miriste ca iepurele din reclama duracell=analfabetul functional cu baterie
-. Daca pui acumulatori sa dea energie =analfabetul functional cu acumulatori si incarcator ca mobilul.
-Greu la deal greu ca "analfabetismul functional" combinat cu metin si farmerama =mai greu ca mercurul Nici cu macaraua Kraz Ruseasca nu va salta omul peste gard
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=It8O6l-JdG0 cei din dr AF cu baterii chinezesti cel din stg AF cu duracell

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Hei! unde scrie ca rockerii injura asa mult? Eu unu nici macar nu injur... Daca ii spui unuia ca e prost cu spume nu-i injuratura, nu?

Ehh, ignora-i pe aia cu biblia in brate...Degeaba incerci sa ii schimbi... n-o sa mearga din pacate.

| Mindreader13 explică (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Si eu sunt rockerita, si nu injur decat la ocazii (cuvintele ca "prost" chiar nu se pun decat daca sunt spuse total pe nedrept) ma refeream mai mult la cei ce fac parte din trupe rock (am gasit o multime de comentarii de-ale lor in care propozitiile TREBUIAU sa contina macar un cuvant urat) e faza ca unii de pe la rubrica religie sunt la fel de controversati ca si rubrica, spun lucruri diferite la oameni diferiti si par cu totul si cu totul alte persoane. si apoi vorbesc de restul...

| xname23 a răspuns:

Si daca cei care cred in ceva[credinciosi] ar "sta ingropati in biblie" cine se presupune ca ar trebui sa puna intrebari la rubrica asta? faci niste afirmatii aiurea.de unde ai scos-o pe asta cum ca rockerii sau crestinii injura mai mult decat restul lumii? de, fiecare are dreptul sa-si expuna parerile, chiar si aceia care nu au nimic de spus si doar insira niste cuvinte fara consistenta.bine zicea Eminescu...e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune...

| ROBERT89 a răspuns:

Pentru cei 10 ani ai tai, gandesti destul de matur.

| iEmonel a răspuns:

Da' prost/proasta te-a facut mama ta.

| heisenberg a răspuns:

Etichete peste etichete. Atei, Credinciosi, Agnostici... Va place sa va autoproclamati sus si tare ba una alta ca sa nu va simtiti marginalizati, pentru a simti ca faceti parte dintr-un grup. Unul incearca sa-l faca sa inteleaga pe altul cat de gresite sunt principiile si conceptiile lui si invers. Daca ati purta discutiile astea in contradictoriu fata in fata, ati ajunge la concluzia ca singura cale pe care se poate rezolva disputa este un razboi in toata regula. Asta se intampla de cand am aparut pe pamant din cauza perspectivelor diferite asupra religiei corecte sau a respingerii oricarei forma de divinitate. Adevarul e ca omul are nevoie sa creada intr-o forta mai mare ca el insusi. Ca e Dumnezeu, Allah, Buddha, ca reuseste sa gaseasca printr-o introspectie profunda acea forta chiar in interiorul sau, fara sa necesite imaginea unei divinitati, nevoia de a crede in ceva e adanc inradacinata in firea umana si asa va fi intotdeauna. Cand incerci sa-i impui celuilalt convingeriile tale, cand libertatea ta invadeaza libertatea celuilalt. Atunci se strica tot echilibrul. Si credinta in Dumnezeu si lipsa acesteia sunt codependente, nu ar putea exista credincios fara ateu si invers. Ca esti una sau alta, nu incerca sa-ti convingi opusul ca varianta lui e cea gresita pentru ca la sfarsitul zilei, nici unul dintre voi nu are destule dovezi ca sa aiba dreptate. Stim numai ce ne-a fost spus de altii si nimic mai mult.

Si in legatura cu vorbitul urat, crezi ca un rocker injura neaparat mai mult ca un manelist, rapper, clubber s.a.m.d? happy Etichete preconcepute si atasate fara prea mult gand.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Cel mai bine nu te bagi. Uni crestini de pe acest site nu sunt crestini adevarati, precum nici atei nu ar trebui sa se lege de crestini si de Dumnezeu. Cel mai bine si-ar vedea fiecare de treaba lui.

| Flav a răspuns:

Am picat de pe scaun.

| AmelyRain a răspuns:

Rockeri injura mai putin decat altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma daca tot ai intrat la religie sa dai un sfat bun,constructiv impaciuitor, nu trebuia sa fii si impartial? pai decat sa ingrop biblia care-i o carte ce-mi e necesara, nu mai bine te trimit eu in mamicuta ta cu tot cu inteligenta sa te mai gandesti un pic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce treabă are stilul vocabularului cu preferinţele muzicale? Inteligentă de pici, una rolling eyes

| Lore14785 a răspuns:

Eu sunt metalista de 8 ani si tin sa-ti spun ca nu toti rockerii injura sau te iau la bataie din senin pe strada. Lucrurile astea tin si de anturaj si educatie sau de firea fiecaruia de exprimare.