Nici ei nu știu care sunt sărbătorile, stai tu liniștit, câți cunosc de se dau creștini, dar de fapt ei doar fac lucrurile astea, să nu se facă de râs...
Eu sunt pentru a ss sarbatori Patele catolic împreună cu cel ortodox. Oricum intr-un anumit fel sarbatoresc Pastele in fiecare zi, in fiecare zi ii multumesti Mantuitorului Hristos ca a murit pentru păcatele mele si ca a inviat ca o garanție ca la venirea Lui si trupurile noastre vor invia si von fi nedespărțiți de Ell.
Da nu vad numuc rau nici sa iesim un oraș de 14 februarie cu sotul meu, sa sărbătorim iubirea noastra, cel mai minunat dar dupa mântuire, primit tot de la Tatal nostru ceresc,, la fel ca victoria asupra pacatelor si a mortii, sarbatorite un mod special la Paște.
Cine nu vrea sa serbeze Pastele odata cu Biserica catolica?
Nu oamenii de rand hotarasc datele astea, ci capii Bisericilor! Ei trebuie sa se inteleaga.
Sunt familii mixte care serbeaza Pastele de 2 ori, la fel cum sunt Ortodocsi care serbeaza de 2 ori Craciunul.
Oamenii oricum traiesc si sarbatoresc impreuna.
Cat despre ziua indragostitilor, e promovata din motive comerciale.
Romanii au Dragobetele. Se serbeaza pe 24 Februarie!
Cine vrea, serbeaza romaneste!
Voi astia care strigati ca sunteti atei, de ce va ustura pe la gaura dorsala ce sarbatoresc crestinii?
Nu sărbătoresc Man, niciun Valentin Days,...și alte sărbători ce au ca plăceri, sexuale trupești,...
O să fiu tot la muncă.
BlackRaven45 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
cipry73 întreabă:
Allrc24 întreabă: