anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ati avut parte vreodata de fenomene stranii? ati vazut ingeri sau vi s-a intampla orice lucru ciudat in viata? daca da cum a fost?

Stiu ca unii vor spune ca e o prostie ceea ce-o sa spun acuma.Eu cand am fost mica am vazut 5 ingeri in afara geamului noaptea.Nu stiu daca am visat sau nu dar eu tind sa cred ca n-am visat.Eu cred in Dumnezeu chiar daca unii spun ca e o prostie.Eu consider ca sunt foarte apropiata de El fiindca mereu aud vocea Lui cand ma rog.Dar nu la propriu sa va ganditi.Ci atunci cand imi spune sa fac ceva bine stiu ca El e Cel care-mi spune acele lucruri.Sau daca plang foarte tare si ma rog imediat ma linistesc si simt o dragoste foarte mare in suflet.

Răspuns Câştigător
| werewolfbruno a răspuns:

Da! ma uitam la left behind (pe calculator) si acolo era o fata care citea te iubesc la fel de mult cum te iubeste si Dumnezeu. era intunecat afara dar cand am citit te iubeste Dumnezeu dintr-o data sa inseninat afara iesise soarlele happy (langa calculator am o fereastra)

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu te iubeste si Duhul Sfant te cerceteaza.

| Inferno a răspuns:

Eu cand eram mic am vazut un iepure de 2-3 m se ascundea dupa dulap. Si can m-am dus sa vad ce e a fugit in bucatarie. Era un iepure mov si topaia in 2 picioare. Cand m-am dus in bucatarie disparuse. Dar nu stiu daca a fost un vis corelat cu realitatea.
Tu ce crezi? Vis sau adevar.

| theStraightEdgeSavior a răspuns (pentru Inferno):

Iepurele tau de 3m e la fel de real ca dumnezeu, parca iepurele suna mai real, poate mancase morcovi de la cernobil...

| tubica a răspuns (pentru theStraightEdgeSavior):

Nu cred ca la varsta de copil se droga oricare dintre noi...Si as vrea sa te rog sa nu-ti bati joc de nimeni ca nici noi nu ne-am batut joc de tine.

| Toluk19 a răspuns:

Ma rog imediat ma linistesc si simt o dragoste foarte mare in suflet.
La mine fix asa, eu in cele mai grele momente sint foarte fericit.

| AliGab a răspuns:

Trairea foarte puternica poate fi chiar si de la vrasmas. Daca esti ortodoxa duhovnicul tau stie ca ai vazut ingeri? Nu trebuie sa credem in vise sau vedenii...suntem noi vrednici sa ni se arate vreun inger sau Maica Domnului, sau Dumnezeu la cate pacate avem? Nimeni din cei vii nu-i drept inaintea Domnului. Drept aceea lasa vedeniile, si ingerii si vocile (si eu m-am confruntat cu ele la un moment dat si mi-au dat o stare de eforie dupa care am picat in mandrie si deznadejde crunta pentru ca ma incredeam in ele desi pareau bune, ca fiind de la Dumnezeu sau ingerul pazitor sau sfinti) si ai mare grija la faptele vietii tale, la iubirea de aproape, la pocainta pacatelor, la rabdare, la smerenie (alungand acele voci si ingeri si fiind constienta ca nu suntem vrednici de ele daca sunt de la Dumnezeu) etc. Si abia cand vei avea smerenie si pocainta il vei simti cu adevarat pe Dumnezeu, care nu se transpune in voci interioare ci intr-o stare de permanenta dragoste (vezi definitia dragostei de la la Epistola 1 catre corinteni a Sf. Ap. Pavel, cap 13, versetele 4-8). Sper sa-ti fie de folos

| tubica a răspuns (pentru AliGab):

Eu am vazut ingeri dar atunci cand aveam vreo 4-5 ani.Nu cred ca atunci eram nu stiu ce pacatoasa marehee hee oricum eu de atunci nu am avut vedenii sau ce stiu eu ce lucruri stranii.Nu cred in superstitii si am mare grija in ce cred.

| AliGab a răspuns (pentru tubica):

Atunci este bine ca ceea ce ai vazut atunci sa dai uitarii si de acum inainte sa iei seama la aceste lucruri, caci nu sunt bune

| 1Mihai1 a răspuns:

Dumnezeu m-a salvat de la moarte! Nu eram pregătit...
Numai bine!

| casablanca40 a răspuns:

Cand eram mic l-am vazut pe Mos Nicolae pe un magar cu un sac plin de dulciuri, iar in dimineata urmatoare vecinu de la doi avea o ciocolata la usa. Sunt sigur ca el a fost!

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Eu nu ma droghez deci n-am vazut ingeri

| werewolfbruno a răspuns:

Cand ma gandesc la tata (Creatorul/Dumnezeu) ma simt de parca m-ar imbratisa

| theStraightEdgeSavior a răspuns (pentru werewolfbruno):

Si eu cand ma gandesc la prietenul vostru imaginar imi vine sa borasc si nu ma mai plang

| DeatHPupp3t a răspuns:

Wow. ma bucur pentru tine si sper sa o tot continui asahappy eu...am patit lucruri creepy care intr-adevar parca ar fi scoase din fenomene stranii sau filme horror...dar na. oricum ma bucur ca tu esti asahappy

| tubica a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri.winking Sincer mi-a fost foarte greu sa aleg pe cel castigatorhee hee toate sunt frumoase in afara de unele mai batjocoritoare.In rest totul ok tongue Multumesc!

| denisssssss a răspuns:

Am vazut eu ceva alb cum pica dincer ca un fulg lumina ei ma orbea a picat dupa dolma m-am speriat rau. m-am dus acolo si am vazut o stafieam fugit plangand pana-n casa! sicer sa fiu nu am mai pasit pe acolo niciodata