| PussicatDolls a întrebat:

Voi chiar credeti ca va veni sfarsitul lumii?

45 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da,va veni cu siguranta.Nu stie nimeni ziua sau anul dar el va veni.Toate profetiile scrise in Cuvantul lui Dumnezeu s-au implinit, si cele care nu s-au implinit se vor implini cu siguranta.

| ShowTim3 a răspuns (pentru EmaS):

Ema, pai in ritmul nu mai e sfarsitul lumii niciodata happy tu nu vezi cati se asteapta la sfarsitul lumii chiar acum?

| EmaS a răspuns (pentru ShowTim3):

Traim vremurile din urma.Cine credea ca SUA va intra in criza? Urmeaza sa fie ales un lider mondial care va fi antihristul care aparent va aduce rezolvare si solutii pentru a iesi din criza,se va introduce cip-ul,iar cei care nu il vor primi nu vor putea sa cumpere nimic fara el, vor fi chinuiti, dar ei se vor duce in cer.

Prea mult Dan Diaconescu.
Cine credea ca SUA intra in criza? cine credea si ca in 1920 va intra in criza? si a intrat (aproximativ anul )
Haide lasa ma lider mondial, si cipuri? Chiar crezi ca iti baga cipuri in creier? sau in dinti? laughing sa fac o gluma fara sare si fara piper da cu ardei usturat.
Si ce nu vor putea sa cumpere? Nui nimic big grin furam... crezi ca tigani vor baga ceva cipuri in cap?
Orcum sfarsitul lumii e o prostiewinking dar e buna ideea ta big grin ti-ai ratat cariera de regizor.
PS: Sunt 100% de acord cu tine ca va veni sfarsitul lumii, dar eu nu cred ca va fi asa curand si nu ca un nebun se va trezi sa o distruga. Orcum big grin e misto varianta aia cu cipuri... as vrea sa refuz si dupa sa iau un pistol si sa ii impus pe toti in cipuri (si ce fac cipurile alea? )

Te rog sa citesti atent.http://bloguri.piata.net/......-de-boala/

Nu merge... da error page

Paranoia e mare... spune-mi si mie tu ce o sa faci daca vor sa iti bage cipul ala happy

O sa ascult de Dumnezeu.Cu mii de ani in urma Dumnezeu a prevesti acest lucru, ceea ce parea ceva imposibil.Cine il va primi isi va vinde sufletul celui rau si va fi aruncat in iad impreuna cu satan.Deci,ai grija, pune-ti increderea in Dumnezeu si nu il primi.

| Lavynya99 a răspuns (pentru ShowTim3):

Chiar daca nu crezi, vei vedea intr-o buna zi (daca vei mai fi) ca tot ce este scris in Biblie este adevarat! In plus tu ca om nu ai de unde sa stii cand va veni sfarsitul lumii! Ca-i in viitorul apropiat sau departat.

| Cristianne a răspuns (pentru EmaS):

...sau nu.

| EmaS a răspuns (pentru Cristianne):

Nu te culca pe o ureche.Toate profetiile scrise in Biblie se implinesc.Multe s-au implinit si altele urmeaza sa se implineasca.

| Cristianne a răspuns (pentru EmaS):

Sau poate că nu s-au împlinit și nu se împlinesc.
Nu trebuie să crezi tot ce scrie în cărți, fie și în biblie.
*mai ales în biblie*.

| MMihai a răspuns:

Niște oameni au scris // sau un om a scris, un text foarte ciudat, care a fost numit ulterior Apocalipsa după Ioan.
Acest text apare și în Biblie.
De la acest text ciudat, au apărut idei cu Sfârșitul Lumii.

Apache
| Apache a răspuns:

Da...peste 10 miliarde de ani cand pamantul va fi inghitit de soare, si oamenii vor fi de mult plecat

Răspuns utilizator avertizat
| lifeForJesus a răspuns:

Cu siguranță va veni!

| lifeForJesus a răspuns (pentru AntiCrestinism):

Încrede`te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înțelepciunea ta!
[ Proverbele 3:5 ]

| Lavynya99 a răspuns (pentru AntiCrestinism):

Nu sunt rahaturi! Sa-ti fie clar! E Cuvantul Domnului si tu nu ai nici un drept sa spui ca sunt rahaturi!

| Lavynya99 a răspuns (pentru lifeForJesus):

Newlife continua sa postezi versete, chiar daca unora nu le convine!

| lifeForJesus a răspuns (pentru Lavynya99):

Ok!
O zi faina sa ai! happy

| NuDauFunda a răspuns (pentru lifeForJesus):

Asta e un alt fel de a spune 'crede si nu cerceta'

| lifeForJesus a răspuns (pentru NuDauFunda):

Nu!
Ci cercetați toate lucrurile și păstrați ce este bun.
Cercetați Scripturile, pentru că socotiți că în ele aveți viață veșnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine(Isus/Iisus Hristos).

| Lavynya99 a răspuns (pentru AntiCrestinism):

Vei vedea cu ochii tai daca sunt minciuni sau nu! Scuze, dar eu nu cred ca suntem penibili pentru ca ne spunem parerea! Si eu pot spune despre tine la fel, pentru ca si tu ti-ai spus parerea ta.La revedere!

| Wehrmacht a răspuns:

Nu prea curand dar intr-o zi tot va veni.Nu sfarsitul absolut.Doar al acestei planete.

| NuDauFunda a răspuns:

Sigur ca va veni. Fiecare stea se naste, traieste si moare. Pestea vreo 5 miliarde de ani va muri si Soarele nostru si odata cu el si viata de pe Terra. Intrebarea e daca Universul are la randu-i un inceput si un sfarsit...

| RXN a răspuns:

Da,cred ca va veni sfarsitul lumii la un moment dat, dar cand spun asta nu ma refer la apocalipsa din biblie sau preziceri de-ale unor neni care nu mai au TV acasa si se plictisesc.

| Tania a răspuns:

Da,soarele nu o sa fie vesnic pe cer se va stinge sau se va intampla o calamitate ceva.

| Lavynya99 a răspuns:

Da bineinteles ca cred.Si repet ca nimeni dintre oameni nu stie cand va veni! NIMENI! Nici macar cel mai destept om din lumea asta nu stie.

| Cristianne a răspuns:

Daaa.și Moș Crăciun există, iepurele de paște e de fapt un hamster, Terra e de fapt a 5a planetă de la soare,materia și antimateria,puse împreună nu fac "poc" iar stelele sunt de fapt farfurii foarte curate.

Prin urmare, nu, nu cred.

| Diabolique a răspuns:

Sfârșitul lumii? Personal consider o prostie întreaga profeție. Cine ți-a spus că vine sfârșitul? Biblia? Să nu uităm că aceeași carte a spus că toate speciile de animale au încăput într-o barcă.
Și dacă ar fi să vină, ce? Nu am de gând să-mi trăiesc toată viața în frică. Se spune că unele lucruri mai bine rămân neștiute.

| alter4ego a răspuns:

NOI DECIDEM SFARSITUL LUMII.noi ne autodistrugem.atat fizic cat si psihic.si luam cu noi si planeta.religia este o manipulare mondiala.fiecare are ``dumnezeul`` lui.mai cititi si voi despre culturi si civilizatii.NOI crestinii ne inchinam la dumnezeu si iisus.thailandezii, chinezii la buddha, sunt atatea triburi care venereaza diferite divinitati...care luand logic si ei sunt credinciosi, ei se vor duce in iad pentru ca nu se inchina la dumnezeu? sau noi pentru ca nu ne inchinam la duddha? religia este importanta atat in conducerea mondiala si stapaneste instinctele animalice si bolnave ale omului! ahh, si mai intai invatati sa fiti ecologisti si sa va documentati despre aceasta planeta si apoi sa va plangeti ca vine sfarsitul lumiihappy

| andrei_8327 a răspuns:

Sfarsitul lumii sigur va veni, si noi ne dam cu parerea cand o sa fie!
doar Dumnezeu decide acest sfarsit al lumii! nu stim noi!

| KellyGreen a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da peste 5 miliade de ani / intre timp eu m-am racit sper sa m vindec pana atunci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când soarele se va stinge, când va veni un fenomen al naturii distructiv, da. Până atunci, nu cred în faza cu 2012 şi nici un om normal la cap nu ar trebui să creadă deoarece este o minciună creată pentru a vinde cărţi/filme bazate pe asta sau mai ştiu eu de ce. Chiar mă întreb cine crede, cred că va fi amuzant să îi văd cum îşi vând casele sau se sinucid.

| iloveunicorns a răspuns:

Totul are un inceput şi un sfârşit, va veni cândva, dar nu in viitorul apropiat. Capiş?

| Lavynya99 a răspuns (pentru iloveunicorns):

Dar imi poti spune si mie de unde sti tu ca nu va veni sfarsitul lumii in viitorul apropiat?

| Michiiiiiiiiii a răspuns:

Da.
O sa vina atunci cand Domnul vrea.

Întrebări similare