|

Voi chiar mai credeti in biblie? Cartea aia nu are valoare, este creata pentru a ne minti. Pentru a ne baga sclavi de tip modern. Adevaratul Dumnezeu este Enki. El nu o sa permita sclavia moderna, ciparea si distrugerea omenirii, nu va permite ca evreii si masonii sa ne conduca, o sa ii distruga într-o buna zi. In 2160 era varsatorului va veni. Este era in care credinta adevarata va veni. Este era lui Enki. Deci? De ce tot spuneti ca in biblie scrie sa nu ai zei, etc? Cand de fapt biblia este o porcarie. Daca ENKI este Dumnezeu de ce sa ma iau dupa o carte ce are in ea numai povesti de adormit copii? Nu o sa fac asta. Religiile de stanga il semnifica pe adevaratul Dumnezeu.

81 răspunsuri:
| a răspuns:

Practic tu nu te iei dupa biblie in care sunt povesti... te iei dupa alta carte care iti povesteste despre acest enki pe care sigur nu l ai vazut tu personal... deci diferent e?

| a răspuns (pentru suntserios):

Asa sunt religiile mai nou aparute

| a răspuns (pentru Octavian199):

Celui ce a intrebat ii place mai mult povestea cu enki decat povestea cu iahve.
rolling on the floor

| a răspuns (pentru Meme10Memu):

Cine 'dracu' mai e ala?

| a răspuns (pentru Octavian199):

Care a pus intrebarea? happy

| explică (pentru suntserios):

Nu este o carte. Enki este dumnezeu, iar evreii vor sa ne cipeze. Sa fim sclavi. Adevaratul dumnezeu nu permite sclavirea oamenilor a animalelor etc. Evreii nu sunt poporul ales. Sunt niste prosti ce nu pot sa ne faca rau fiindca ENKI(DUMNEZEU) ii distruge daca fac aceste lucruri.

| explică (pentru Octavian199):

Este religie antica. Cauta pe google despre enki.

| explică (pentru Meme10Memu):

Enki este zeul creator. Si este real.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Si te ai intalnit cu acest enki sau il vezi doar cand mai fumezi cate ceva suspect?

| explică (pentru Octavian199):

Dumnezeu. Cel adevarat. Deaceea va imbatati in probleme, rele, boli, etc ca credeti in fictivul yahweh. Enki este dumnezeu si ii lasa la voia intamplarii pe cei care il blasfemiaza. Nu te ajuta, nu iti face rau. Tu iti faci rau singur blasfemiindul.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

"Nu te ajuta" - nu te ajuta enki?

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Enki creeaza oameni si apoi ii lasa sa moara? enki doar creeaza?

| explică (pentru Meme10Memu):

A facut ceva gresit cand a creeat primii oameni. El a vrut sa ne faca ca ei. Ei sunt de mii de ori mai evoluati decât noi. Noi nu avem chakrele deschise din nastere. Trebuie sa le activam noi. Ei le au deja deschise.

| explică (pentru Meme10Memu):

El ne a creeat si daca crezi in el poti trai cu mult mai mult.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Dumnezeul revelat in Biblie e singurul Dumnezeu real.
Dumnezeu a creeat oamenii si nu a gresit nimic la ei.
Zeul tau e un peste capra,
Aparut din Babilon, nu de la Sumerieni.
Zeii provin din babilon, invata istoria, nu citi de pe net.
Biblia nu contine minciuni, nimeni nu a putut gasi minciuni in Biblie.

| explică (pentru RaulAlmășan):

Biblia este scrisa de masoni ca sa ne poata manipula. Yhwh nu este adevaratul dumnezeu. Dumnezeu exista. Dar biblia nu il arata pe dumnezeu. De fapt dumnezeu vrea sa folosim vrajitoria si tot dumenzeu iubeste animalele si tot si vrea sa devenim asemenea unui zeu. Pe dumnezeu il cheama eki, melek taus si in multe alte moduri. Biblia nu il descrie pe dumnezeu. Cel ce a creeat asta a fost nebun.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Biblia e o carte reala pe cand Enki (capra-peste)este un inger cazut, sau o minciuna.
Vrei sa devii o capra-peste?
?
Dumnezeul revelat in Biblie e singurul care este Real.

| explică (pentru RaulAlmășan):

Nu este capra peste. Este om ca noi. El este dumnezeu. Biblia nu il descrie corect pe dumnezeu.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Ba e capra peste invata istoria zeilor.

| explică (pentru RaulAlmășan):

Nu mai vorbi prosti. El este un om ca noi. Nu exista capre pești. Toti sunt oameni. Pe fiecare ii semnifica cate un animal. Dar tot om esti.

| explică (pentru RaulAlmășan):

Ce visezi tu acolo? Ce istorie a zeilor? Aia care au creeat istoria zeilor sunt evrei si mint despre zei pentru a le pata imaginea. Enki este dumnezeul suprem in univers, arhitect al tot ce exista.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Enki nici macar nu sustine asta, povestile despre el au fost scrise dupa Hristos.
Biblia e singura carte care contine adevar.
Dumnezeu vorbeste despre creatie.
Dumnezeu nu e un zeu inventat, este cel real.

| explică (pentru RaulAlmășan):

Enki este dumnezeu. El a existat cu mult inaintea lui Iisus si iisus nici nu a existat. Biblia este o procarie. Ce minte. Cauta pe net. De ce exista tablitele creatiei? Fiindca el le-a lasat aici. El a existat acum peste 1, 5 milioane de ani, a creeat primii oameni.

| a răspuns (pentru RaulAlmășan):

Asculta enki avea un frate,nu era zeu,amandoi au fost trimisi sa guverneze pamantul.
Dupa parerea sumerienilor.
Dar povestea e copiata.
MULTE popoare au vorbit despre finite venite din cer,si ii numeau zei.
Numai Biblia describe originea fintelor venite pe pamant.
Adica ingerii cazuti.
Enoh vorbeste de ingerii cazuti care au invatat oamenii astrologie,arta constructiilor, valoarea aurului, etc.
Si spune ca au venit alti ingeri trimisi de Dumnezeu pentru a ii lega si arunca in temnita pe cei cazuti, tot Biblia vorbeste despre cum cei cazuti sau imperechiat cu oamenii si au dat nastere, uriasilor.

| explică (pentru RaulAlmășan):

Nu am zis ca nu exista dumnezeu. Eu am spus ca evreii l-au blasfemiat pe dunnezeul adevarat. Dar tu degeaba incerci sa ma convingi, omul ce a cercetat si aflat adevarul nu il mai pacalesti.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Omule, probabil vorbesti despre acelasi Dumnezeu dar il percepi altfel. Nu prea esti bun la dat explicatii.Cu ce e diferit enki fata de Dumnezeu?

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

El este dumnezeu. Biblia spune ca vrajitoria nu ii place lui dzeu si ac dzeu vrea sa nu ne distram etc. De asta biblia este o porcarie. Enki este dzeu. Un dzeu adevarat isi doreste ridicarea tuturor la nivelul sau de intelepciune.

| explică (pentru RaulAlmășan):

Ba. Biblia spune numai prostii. Minciuni. Ei nu erau ingeri cazuti. Erau zeii. Divinitati. Si era enki. Enki a creat stelele universul.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Eu vb despre dumnezeu, da. Dar biblia a fost creeat sa il blasfemieze fiindcă el nu este de acord ca un om sa aibă sub sclavie alt om. Evreii au creeat biblia ca sa poata manipula lumea ce era invatata sa traiasca bine de catre zei.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Dumnezeu e Atotpiternic deci nu poti zice ca minunile sale sunt vrajotorii. In plus, unde ai mai vazut in ultimul timp aceste "vrajototii"? Acestea vin de la satana iar crestinii trebuie sa stie a le deosebi.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Si tu nu ai citit nicaieri despre Enki? Daca isi doreste sa faca atat bine de ce nu-l face? Profetiile biblice s-au implinit si se vor inplini dar cate din promisiunile lui Enki s-au adeverit? Daca nici una, cum poti fi sigur ca ce ai auzit sau citit este adevarat?

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Ba ma pis pe crestinii tai. Eu nu cred in biblie. Dumnezeu este enki aka Melek Taus. Biblia este o minciuna. Acele minuni se intampla fiindcă enki este dumnezeu. Celor buni le da bune, si pe cei rai ii chinuie pentru a ii face sa fie buni. El este zeul suprem. Deci nu mai incerca sa o intorci ca nu ma mai convingi. Odata ce aflu un adevar nu mai pot sa il dezmint, fiindca este dovedit. Enki a creeat stelele pamantul cerul luna tot tot. EL este atotputernic.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Pari tipul fraiericiului. Dumnezeu nu se vede insa ii se simte prezenta prin ceea ce face in viata noastra insa enki al tau nu face nimic. Da, vrea, e bine sa vrei, dar ce face pentru a-si atinge scopul? Ai spus ca Enki ii rasplateste pe cei buni si ii chinuie pe cei rai, pe langa faptul ca in realitate nu e tocmai asa, unde mai e slujirea sincera, el forteaza lumea sa i se inchine. Acest enki e mai degraba Satan care ii vrea pe toti de partea sa. Stie ce vor oamenii sa auda si asa se naste conspiratia, minciuna, pacatul...

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Este adevarat. Enki este zeul suprem. El nu face bine celor din afara invrajbiti de cei ce ii sunt impotriva. El face bine doar celor ce merita. Si oricum acele minuni din trecut pana acum el le-a facut ca este dumnezeu. Si asa, biblia a copiat multe lucruri din Cartile Pagane. Nu este ceva original. Paganismul si religia zeilor si a lui enki au vechime de mii de ani. Oricum daca eu creez 10 lucruri ce se vor intampla in viitor, sansa ca sa se întâmple depaseste 80% absolut toate daca luam un interval de peste 50 de ani. De aceea ce a fost in biblie s-a intamplat. Deci iar te prosteste masonii. Fii tu scalvul lir, nu eu. Daca masonii(Evreii) au scris biblia aia de rahat este de inteles ca biblia este ceva fals, copiat de al religiile zeilor. In plus limba zeilor, cea mai veche limba din totdeauna este enochiana.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Enki a lasat la inceputul inceputurilor, acum milioane de ani, tablitele creatie. Daca stiai sa le decodezi ceca de genul puteai afla viitorul. Și scrierile facute de zul Thoth(Cel care te primeste dupa moarte pe lumea de apoi) au viitorul ascuns in ele. O parte din popoare(Evreii) au inventat biblia fiindca vroiau sa aiba putere absoluta. De aceea enki este adevaratul dumnezeu. El a facut toate miracolele. Fiindca exista. Si daca esti bun iti da bine. Daca esti rau, primești rau. Daca esti si bun și rau primești din ambele.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Vechiul Testament este in mare istoria acestui popor insa Biblia cuprinde si Noul Testament cu care evreii (sau majoritatea lor) nu sunt de acord fiindca nu-L recunosc Hristos ca mantuitor.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

In viata reala nu se intampla asta. Exista o gramada de oamenii inselatori si rai care ajung sa fie bogati si nu prea impart, poate doar cu copiii lor, insa nu sunt pedepsiti. Sunt multi criminali nedescoperiti sau care traiesc foarte bine. Multi oameni rai care nu sunt pedepsiti de enki. Exista si oameni care sunt buni insa nu sunt rasplatiti iar cazurile in care se aplica :"dupa fapta si rasplata sunt tot mai putine". Deci lipsa "implicarii" lui enki si a promisiunilor lui justifica faptul ca nu exista.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Ba nu este asa. El nu poate pedepsii oameni. Dupa ce mori pe cei rai ii pedepseste la vieti sarace tot pe pamant. Cei buni vin cu el in taramul sau. El este Dumnezeu. De aici scapam doar fiind de partea lui. Dacă in viata anterioara faci rele, automat ca si in aceasta viata o sa ti se intoarca si el nu te poate ajuta fiindca aceasta pedeapsă aspra este karma. El nu ii poate ajuta pe cei saraci fiindca probabil ei au fost bogati in vietile anterioare si au fost rai cu ceilalti oameni. El ii a facut saraci pe cei rai, fiindca daca in aceasta viata esti rau, El iti va da rau în viata urmatoare.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Pe net am citit ca el ii baga in astral(Blocati intre cele doua lumi) pe cei rai si pe cei buni ii baga in taramul sau(Ceva frumos). Iar pe cei rai ii reincarneaza într-o viata in care isi vor primi pedeapsa grava pentru relele facute.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Eu dacă fur si nu sunt prins el nu ma poate ucide. Dar in schimb o sa am o reincarnare într-o viata mai proasta sau mai buna in functie de cum am fost in viata asta. Cum ești in viata asta, asta primesti si in viata viitoare.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Deci crezi in reincarnare. Reincarnarea nu exista, moartea e lipsa vietii iar starea de moarte e la fel ca starea de inexistenta. Biblia spune clar asta dar cum tu nu crezi in ce spune aceasta am sa-ti demonstrez de ce e o alegere mai buna decat Enki. Adevaratul Dumnezeu iubeste toti oamenii, fie buni, fie rai, la fel ca un Tata. Desigur ca se intristeaza cand facem lucruri rele si se bucura de cei ce fac lucruri bune dar asta nu-L face sa-si piarda iubirea fata de copiii Sai. Copiii Sai au gresit, iar El i-a iubit asa de mult incat a dat pe singurul Sau Fiu sa moara pentru pacatele noastre. Astfel, prin moartea lui Hristos, noi putem primi mantuirea. Dupa spusele tale, fiecare va primi ceea ce merita, dar nu e asa si la Dumnezeu, cel putin nu in semsul in care-ti imaginezi tu. Poti fi cel mai pacatos om de pe pamant, dar daca iti pare rau pentru ce ai facut, si ii ceri iertare Tatalui tau cu sinceritate, atunci El te va ierta iar prin iertare te elibereaza de toate pacatele tale. Insa pedeapsa pentru aceste pacate exista, dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu caci prin moartea lui Hristos, el i-a pacatele noastre asupra lui iar noi suntem eliberati de sub condamnarea acestora. Insa va veni o zi in care Isus v-a pasa toate pacatele noastre asupra tapului ispasitor - Satana, iar el va plati pentru fiecare pacat pe care ne-a atatat sa-l facem. De ce face adevaratul Dumnezeu asta? Pentru ca El este iubire, El vrea slujire din iubire. Daca faci fapte bune pentru a iesi intr-o lumina buna sau pentru a castiga aceasta viata perfecta alaturi de zeul tau, sa stii ca n-o faci din iubire. Zeul tau nu te iubeste si nici tu pe el. Noi suntem fii de Dumnezeu dar putini sunt cei care-L recunosc ca Tata si sunt si mai putini cei pe cate-i recunoaste El ca fi. Zeul tau n-a sacrificat nimic pentru tine si ai putea spune ca urmareste dreptatea dar ce sens are dreptatea fara iubire? Si Dumnezeu e drept, si oricat ne iubeste nu-si incalca dreptatea. Ai spus ca cei buni vin in taramul sau dar nu exista om fara pacat deci nimeni n-ar intra acolo. Dumnezeu vrea sa ne ajute sa depasim pacatele si sa ne infranam poftele dar ce face enki pentru a-i salva pe oameni de la pedepse? Nu as sluji unui astfel de Dumnezeu nici daca ar exista pentru ca nu exista iubire in el. Nu crede tot ce citesti pe net, la fel de bine cum ai cautat informatii co enki poti gasi si contra enki asa ca depinde de tine sa alegi. Alege intelept.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Nu exista asa ceva si nu ai nici cea mai mica baza in confirmarea acesteia.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

"Odata ce aflu un adevar nu mai pot sa il dezmint, fiindca este dovedit." spune-mi te rog cum este acest "adevar" dovedit? Mi-ai repetat de o gramada de ori ca enki este dumnezeu si ca biblia minte dar n-ai cum sa dovedesti nimic. Mai bine cauta pe DEX ce inseamna dovada inainte de a-mi raspunde.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Ba tu esti prost? Sunt dovezi, hieroglife etc de mii de ani ce arata ca religiile pagane lui enki datează din înaintea creștinismului etc.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Degeaba scrie ceva jn biblie daca sunt doar fantezii. Te pisi pe ea de alegere. Nu conteaza asta, conteaza adevarul. Daca Dumnezeu nu ar exista absolut deloc, degeaba spui tu de biblie. Enki este dumnezeu. Nu ai cum sa mai ma minti. Cauta și informează-te despre adevaru nu despre ceea ce ți se pare ție o alegere mai buna. Eu aleg ce vr pu mea

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Ba esti prost? Exista dovezi ca biblia spune adevarul? Pai ba prostule, stii ce inseamna aia orobabilitate? Daca eu zic ca in 2020 va fi un cutremur important, sansele sa fie sunt de peste 70% fraiere. Asa si cu ce scrie un rahatul ala de carte.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Https://www.efemeride.ro/......t-oamenii/
Cum iti explici asta? Bibliile ar trebui arse. Asta este adevarul. De ce adn are forma sarpelui? Ca suntem creația annunaki.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Asta e adevarat, paganismul e dinaintea crestinismului dar asta nu inseamna ca scrierile alea prezentau un dumnezeu real, ele prezentau povesti, plasmuiri ale imaginatiei omului imposibil de dovedit ca fiind reale.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

M-am informat despre enki si sincer, e o porcarie. Cuvintele tale urate si pline de ura te vor face sa nu intri in paradisul zeului tau. Nu traiesti ceea ce crezi.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Pe vremea aceea cutremurele erau foarte rare in timp ce astazi sunt cam in fiecare zi undeva in lume.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Forma adn-ului nu demonstreaza inexistenta lui Dumnezeu. daca vrei sa crezi in toate conspieatiile si zritatiile pagane, treaba ta. Insa tot ce e legat de acestea e minciuna, iar tu vrei sa-mi dovedesti "adevarul" cu aceasta minciuna bazata pe pleava. Profetiile biblice s-au implinit si se implinesc dar nimic din ce spui tu nu are baza istorica si practica.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Profetiile biblice sunt porcarii. Normal ca o data si odata sa se intample. Si eu daca scriu o carte in maxim 2000 ani poate sa se întâmple tot. Sunt sanse 70%. Si biblia minte, dezinformeaza, etc. Acele profetii biblice sau produs fortat, facute de evrei. De exemplu saca in cartea aia jegoasa scrie ca va fi razboi intre tari, evreii invrajbesc statele ca sa se lupte intre ele. Nu ma poti pacalii. Zeii pagani au fost venerati de acum peste un milion de ani. Si ei sunt adevarati. Zeul suprem enki a creeat pe oameni. Prin stiiinta si inteligenta sa in multe. Tu esti atat de prost incat nu iti dai seama ca un om ce stie adevarul, nu se lasa pacalit.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Si esti chiar prea prost. De exemplu spui ca *** ala de biblie schizofrenica este o alegere mai buna. In viata, la acest capitol nu te poti lua dupa opirtunitate. Adevarul conteaza. De exemplu tatal unui baiat, daca el face rele, il bate. Asa si dunnezeul ce adevarat. Nu ai cum sa gasesti persoana mai proasta ca tine.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Annunaki o sa se intoarca in maxim cativa ani. Ce o sa faci cand o sa vrea sa va pedepseasca pentru greselile facute?

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Pe vremea aceea nu era lumea proasta(Era liniste, ni erau masini poluare). Din vina omului se intamola rele. Zgomotul perturba adancurile, si etc

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Nu este o porcarie. Este adevarul.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Sunt reale. Daca mai multe persoane vad o fiinta invizibila identica, la fel, in acelasi punct geografic nu este de la imaginatie.

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Cacatul ala de biblie este facut din parti luate si imprumutate de la pagani. Adica au luat de la fiecare religie pagana cate ceva si le-au scris în aceeasi carte. Craciunul este o sarbatoare a paganilor. Pastele la fel. Iisus este fals si nu s-a nascut in decembrie. Toate sarbatorile sunt pagane dar au fost imprumutate de la pagani. Sabatul, craciunul etc.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Dar daca ii pare rau de ce a facut si isi cere iertare, atunci tatal il iarta. Bataia e pentru ca copilul sa invete ca exista consecinta pentru ceea ce face si poate candva va creste si va scapa de bataie dar tot va exista o consecinta pentru ceea ce face dar Dumnezeu nu urmareste sa-si pedepseasca copiii pentru greselile lor ci sa-i faca sa nu mai faca greseli, iar cand copilul isi cere iertare, mai are vreun rost pedeapsa? El si-a invatat lectia si accepta de buna voie sa faca binele atunci pedeapsa nu mai are valoare, pentru ca copilul si-a invatat lectia si asta trebuia sa faca pedeapsa, sa-l invete. Iar Tatal nostru ceresc stie prin ce trecem, faptul ca suntem ispititi sa facem raul pe care nu vrem sa-l facem si sa nu facem binele pe care vrem sa-l facem. El e ingaduitor si indelung rabdator si daca ne cerem iertare, nu ne mai tine in seama faradelegea. Pe cand enki e condamnator si desi pretinde ca dace binele, nu-l face, nu exista om fara pacat in lumea asta asa ca nimeni nu poate intra in raiul sau.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Annunaki nu exista si chiar daca ar exista, nu l-asi sluji. Nu poti trai fara pacat in lumea asta, eu cred in zeul care vrea sa ne salveze de pacat nu cate brea sa ne condamne din pricina lui.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Cum se poate naste adevarul din minciuni?

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Dar cum pot sa vada o fiinta invizibila?

| a răspuns:

Biblia este o carte de povesti.
Vechiul Testament este o adunatura de mituri culese de evrei de la mai multe popoare. Mitul creatiei este luat integral de la sumerieni.
Iar Noul Testament este o poveste siropoasa despre un asa zis copil nelegitim facut de un duh cu o evreica minora etc etc.
Enki si YHWH erau colegi veniti de pe aceeasi planeta.Nu au nicio legatura cu divinitatea.
Nu au creeat nimic.Au modificat ceva existent pentru interes propriu.

| a răspuns:

Tu de ce crezi in enki?

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Fiindca este dumnezeu. Este arhitectul intregului univers.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

De unde sti?

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Fiindca ei erau pe vremea aia. Si asta este adevarul.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Cine sa fie pe ce vreme si cum poate fi asta adevarul?

| explică (pentru CuriosulusoiruC2):

Fiindca sumerienii erau dinaintea evreilor si religia sumerienilor era cu mult inainte de 'Falsul iisus'

| a răspuns:

Biblia e Cuvantul luiDumnezeu

| a răspuns (pentru Hackelberry):

Este cuvantul unor oameni care au trait acum cateva mii de ani.
Am pretentii mai mari de la un zeu universal, nu orice pacalici care vrea jertfe de animale moarte si care ii instiga la razboi pe supusii lui.

| a răspuns (pentru Panamax):

Fiecare cu parerea lui happy

| explică (pentru Hackelberry):

Nu este cuvantul lui dumnezeu. Biblia nu il descrie pe dumnezeu in adevarata sa infatisare. De fapt dumnezeu vrea sa fim ca el si sa evoluam spiritual. Adica sa ne vindecam prin vrăjitorie ocultism etc. Sa facem multe altele.

| explică (pentru Panamax):

Biblia nici nu il reveleaza pe adevaratul dumnezeu. Enki este dumnezeu.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

Daca vrei sa ajungi la adevarata divinitate trebuie sa mai cauti. Enki a fost un simplu extraterestru venit aici cu treaba la fel ca YHWH si multi altii.

| explică (pentru Panamax):

Enki a fost creatorul nostru. YHWH nu exista.

| a răspuns (pentru costinvlad49):

De ce nu vorbesti cu Enki ca sa obtii imprumut de la hotii din Provident?
Sau daca ai deschisa chakra comunicarii Vishuddha o convingi pe aia de la ghiseul de credite sa-ti dea toti banii.
Doar gura aia proasta este de tine.

| a răspuns:

Asta e destul de adevarat, cu biblia.
Un Dumnezeu exista, dar in biblie preotii au luat doar ce scrieri le-au convenit lor.

| a răspuns:

Enki este un zeu sumerian, care zicea ca este stapanul apelor infinite, app apele sunt finite.
El zice ca are un inceput.
A fost aparut normal in Babilon, din care aproximativ 80 %din ei au pornit din Babilon.
De asta babilonul e numit, casa celui rau.
Acest zeu este si zeul peste, sau capra-peste pe care il venereaza si catoliciiwinking

| explică (pentru RaulAlmășan):

El este dumnezeul nostru. Ne a creat.

| explică (pentru RaulAlmășan):

Nu este rau. Este bun daca si tu esti dispus sa fi bun cu natura si cu tot ce este in jurul tau, mai ales daca esti bun cu animalele. Daca nu crezi in el, nici el nu se va baga cand faci o greseala sau faci ceva corect. O sa te lase sa fii liber.