De la ce să mă salveze? Nu am nevoie să fiu salvat pentru că nu sunt în nici un pericol iar de sufletul meu am grijă singur, că doar de aceea ne-a lăsat Dumnezeu libertate deplină, ca să putem să acționăm cum dorim și să suportăm consecințele.
Asa cum pe unii copii pana la o anumita varsta ii ajuta ideea de Mos Craciun si religia ajuta in acelasi mod.
Daca te comporti bine primesti daruri.
Acum sa nu ne imaginam ca ateismul este miezul din fanta.
Unii sunt atei pentru ca le lipseste o parte din creier.
Credinta in personaje inventate nu ajuta la nimic. E doar o amagire, un mod de a vedea deformat realitatea.
Nu religia, Dumnezeu. Religia e cea care te ghideaza pe calea corecta spre Acesta.
Religia nu poate salva. Acceptarea sacrificiului lui Isus Hristos pe cruce poate. E ca un ticket de ieșit gratis din închisoare. Pentru că Isus a plătit în locul nostru. Și pe deasupra cred și că poziția de creștin este nu numai plauzibilă din punct de vedere logic dar că este poziția care corespunde cel mai bine realității. În plus am experiență personală cu Dumnezeu care îmi afirmă personal tot ceea ce cred. Desigur experiența personală este un argument care nu ajută o persoană să creadă în Dumnezeu in afară de cea care are experiența.
anonim_4396 întreabă: