Nu cred in existenta lui Dumnezeu (sau a Satanei).
Pentru mine Dumnezeu nu e mai presus decat Mos Craciun sau Zana Maseluta.
Asta e problema voastra, ne cereti parerea cu privire la existenta lui Dumnezeu si daca primiti alt raspuns decat vreti sa auziti ne bombardati cu voturi stupid sau nefolositor.
Daca nu vreti sa auziti alte pareri nu mai intrebati sau nu mai cititi raspunsul!
Nu, pentru ca nu simt nevoia sa-i pun universului numele de dumnezeu si sa-i atribui caracteristici si fapte umane doar pentru ca acu cateva mii de ani nivelu de intelegere al lumii inconjuratoare era scazut, in timp ce dorinta de a gasi o explicatie exista...totusi.
1 eu cred in Dumnezeu.
2 Pur si simplu cred, nu exista dovezi stiintifice sau clare dar nici ca nu ar exista nu exista.
3 trebuie sa fi un geniu sa intelegi ce am scris eu,
"Crede si nu cerceta" "El este Tatal Nostru"
Amin!
Deci haideti sa va spun prin ce a fost demonstrat lucrul ca Dumnezeu exista Prin fiul sau Iisus Hristos ca are coborat din ceruri si s-a intrupat de la duhul sfant si din fecioara Maria si s-a facut om El a murit si a inviat deci iti dai seama ca nu era pur si simplu om! Pentru ca a facut si minune chiar multe minuni!
Are rost un raspuns negativ? Daca spun nu, toata lumea imi da nefolositor, sau chiar stupid, ori au impresia ca sunt cu luciferica. Asa ca... ~~ ma abtin ~~ Dar NU! Nu cred in el si nici in piticii lui.
Cred in toti zeii din cer si de pe pamant! Argument: imi e frica de zicala "Daca Dumnezeu nu exista, nu pierzi nimic crezand in El, dar daca El exista si nu crezi, atunci ai pierdut totul."
Prin urmare...asa deci:
luni in geamie,
marti in sinagoga evreiasca,
Miercuri pe mantrayana
joi taoist
Vineri shiit
Sambata mormon
Duminica la munca! o fi bine?
Da cred.Frate gandeste-te putin.Cum crezi ca a aparut prima forma de viata? Adica asa din senin? Cineva trebuia sa o creeze nu crezi? Deci eu sunt convins ca Dumnezeu exista.
Eu cred in Dumnezeu pentru ca El ne-a creat.Sa zicem ca omul ar fi din maimuta (nu ca ar fi adevarat) Dar maimuta oare cine o crea?
Credinta e cel mai minunat sentiment de pe pamant, cum ar fi o zi fara Dumnezeu? pentru ar fi o zi groznica!
Nu o sa-ti dau un raspuns gen:da cred pentru ca el ne-a creat, este atot-prezent, atot-stiutor etc... nu am nevoie de toate astea. pur si simplu cred. fara explecatii.sau mai bine zis simt nevoia sa cred:d
AdrianAndrei012345 întreabă: