Sincer, cred ca religia este facuta pentru a baga frica in oameni pentru a-i face mai usor de controlat si a nu le da voie sa se revolte impotriva celor care conduc.frica este foarte periculoasa pentru sufletul omului. Nu stiu daca exista dumnezeu dar daca ar exista nu i-ar arunca in iad si in cazane cu smoala pe cei pe care i-a creat(cum zic preotii ca o sa se intample), nu si-ar da copiii afara din casa pentru ca nu au vrut sa manance ce a zis el, si nu s-ar supara si s-ar mania la fioecare lucru care nu ii convine asa cum numai un copil rasfatat face. Deci nu cred in ideile astea ciudate despre dumnezeu pe care le are majoritatea. Nu stiu insa daca exista un dumnezeu cu adevarat bun in univers care ne-a facut si care ne iubeste. Nu prea stiu ce sa cred. Dar religia sigur e o minciuna.
Asa si? pot sa o pun 8217982781910 ori daca vreau :*!
Da! EL ne-a demonstrat de o gramada de ori ca exista prin minunile facute. Stiu ca sunt oameni care spun asa : ' Nu l-am vazut, nu cred ca exista! ', dar dupa parerea mea este cea mai mare prostie sa spui asa ceva. Sau, sunt multi care spun ca pe ei Dumnezeu i-a uitat, dar la fel si asta e o prostie, fiindca Dumnezeu nu uita pe nimeni! Nici pe cei buni, nici pe cei rai.
Sper ca ti-am fost de folos.
Cateodata trebuie sa crezi pur si simplu, nu ai nevoie de prea multe dovezi, totul vine din suflet, cred...
Da cred, pentru ca daca nu credem in Dumnezeu si el exista avem multe de pierdut, iar daca noi credem in Dumnezeu si el exista avem multe de castigat.Noi oamenii credinciosi nu avem nevoie de dovezi clare ca sa credem, noi pur si simplu credem...eu consider ca oamenii care cred in Dumnezeu sunt oameni norocosi pentru ca au curajul sa creada chiar si in ceea ce nu vad.
Draga Claudiu93 nu dumnezeu ne arunca cum zici tu in iad ci noi ne trimitem singur din cauza pacatelor noastre, nu toata lumea merita sa ajunga langa Dumenzeu in rai.Si despre religie ca este o minciuna tu nu ai de unde sa stii asta ai citit tu toate bibliele sau evanchelia esti cumva preot, nu sti aproape nimic despre reigie si Dumnezeu pentru ca daca ai sti ai raspune total diferit.Eu nu ma refer ca raspunsul tau e gresit prin faptul ca se refera ca tu nu crezi in Dumnezeu ci vreau sa zic ca tot ce ai scris nici macar tu nu crezi.
Da... eu cred. deoarece fara el viata pe pamant nu ar fi posibila. S au ma gandesc cine a creat pamantul asta si universul care este infinit! e logic ca Dumnezeu...
De multe ori, bineinteles, atunci cand ma lovesc de probleme mai mari, ma intreb ``Dumnezeule, unde esti?``...si parca as avea indoieli. Dar cert este ca mi-a dat mii de motive sa cred in el. S`a intamplat ca sa imi spun aceeasi rugaciune timp de doi ani si jumatate.si in final am primit raspuns. dar tu?
Esti satanista sau budista? nu stiu fiecare cu credinta si religia lui
Nu sunt nici budista nici satanista
Lilia2621 întreabă:
AdrianAndrei012345 întreabă: