|

Voi credinciosilor nu va dati seama ca voi nu il iubiti pe dumnezeul vostru si doar va rugati la el doar ca sa va protejeze. Nici nu il cunoasteti. Nu il iubiti ca pe mama voastra, tatl vostru, frati, surorile, prieteni, iubita. Va este teama de el. Dar el de ce ne-a lasat pe noi cu bolo, el ne iubeste si ne proetejaza dandune boli. Si totusi Diavolul face bine el distruge oameni rai in timp ce dumnzeul vostu e prea narcisist si vrea sa fie foarte venerat, dar nu ne arata un semn, si voi ziceti pai bal bal bal.De ce sunteti niste oi care se iau dupa multimea mai mare fara sa ganditi?

20 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca nu exista iad in religia crestina serios nu prea ar mai fi crestini in zilele noastre.

| explică (pentru anonim_4396):

Adevarat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
19 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai dreptate, nu Il iubesc pe Dumnezeu ca pe mama sau tatal meu, ci Il iubesc nespus mai mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

''Cand te trezesti de partea majoritatii, e momentul sa iei o pauza si sa reflectezi''
Mark Twain

Atatea razboaie pentru un Dumnezeu pe care nici macar nu l-au cunoscut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asta e un exemplu de judecata superficiala, asa cum multi (credinciosi si necredinciosi deopotriva) dam dovada. De asta ne si tot "bate la cap" pastorul pe aceeasi tema: sa avem o relatie personala cu Domnul. Adica sa il iubim si sa vorbim cu el ca si cu un frate sau parinte al nostru.
De asta zicea si Pavel ca, poti sa prorocesti, sa vindeci boli, sa vorbesti in toate graiurile pamantului, daca nu ai dragoste nu ai nimic.
Si eu m-am gandit mult si la celelalte lucruri despre care ai zis, dar si aici am gandit superficial, iar suferinta si boala nu sunt date de Dumnezeu, ci de pacat, asa cum scrie si in Biblie. Iar Diavolul nu-i distruge pe oamenii rai, ci ii rasplateste, dat fiind ca el este stapanitorul acestei lumi, pana la a doua venire a lui Iisus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1.I-L iubim putin ca sa recunosc, dar dupa putinta noastra, caci nu se compara cu dragostea Lui catre noi.
2.I-L cunostem asa cum ni s-a relevat El noua, dar viata vesnica:"Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.", adica sa-L cunostem pe Dumnezeu asa cum ne-a cunoscut El pe noi.
3.E firesc sa avem teama la fel cum au teama fii de parintii lor.Dar o teama asa ca de un parinte.El ne trimite necazuri pentru ca nu asculatam si nu pazim poruncile Lui.

"Cine crede in Fiul are viata vesnica, cine nu crede in Fiul mania lui Dumnezeu ramane peste el"
Hristos e pastorul, iar noi suntem oile.Pastorul ne duce la pasune si ne hraneste cu panea vietii vesnice si apa vie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Maxim96):

Apoi ne taite si se hraneste cu noi! Tu ai zis ca e pastor nu eu!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Geanin):

Ma ai 13 ani, mai creste, mai invata, citeste, informeaza-te apoi mai putem sa discutam.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Apropo! Da sunt baiat. Am numele asta ca mai trolez dar mai am un prieten la care tatl si mama lui nu sunt asa si e mai paros ca mine. Cu mult. postat la 6 Iulie 2013 18:45"

Concluzie:E un troll care se da mare ateu/agnostic si are 13 ani, e doar un copil care se plictiseste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Banuiesc ca asteptai un raspuns ca sa ii dai funda de genul "ba ce prosti is crestinii ce destepti is ateii dumnezeu nu exista nu poate demonstra nimeni big bang".
Din moment ce esti batut in cap, mai pe romaneste, nu vei intelege ce iti explica lumea nici daca iti evoluezi inca vreo 2 saci cu neuroni din maimuta.
Bine ca esti la moda, daca spui ca nu crezi in Dumnezeu, te crede lumea si mai filosof si mai "suag".
Nu am nimic cu ateii, chiar ii respect pe cei care ajung dupa ani de gandire la concluzia ca din nimic si cu nimic se poate creea ceva asa de complex precum universul, totusi cand vine cineva cu filosofia lui de facebook, numai sa ma abtin nu ma incurajeaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toti zice-ti ca Satana/Lucifer ar fi rau dar nici unul din voi nu cred ca ati citit biblia satanista.Se promoveaza credinta in sine si in propria putere.In biblia asta apar si categoriile de satanisti>>>astia pe care ii vedeti ca se taie sau fac alte prostii, astia is doar prefacuti.Satanismul nu are nici pe aproape acelasi sens pe care il dati voi pe aici.Mai demult preotii iau denumit satanisti pe cei care nu aveau credinta in Dumnezeu, iar acum satanismul e confundat cu adevaratul sens al cuvantului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da nu-l iubesc cum ar trebui. Si Dumnezeu stie asta. Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii, dar adorarea sau contemplarea este sentimentul cel mai profund pe care un ateu nu-l poate trai, pentru ca este orb. Bolile sunt consecinta al e caderii omului in pacat. Practic ne meritam soarta. Dumnezeu ne-a creat pentru ceva permanent sau etern adica El. El este stabil. Semne vezi peste tot. In natura, in istorie si in rautatea omului. Nu sunt asa de evidente. Eu una nu suport multimea, dar stiu ca in Biblie sunt multe categorii de oamenii comparati cu animale. Ai nimerit oile. Vad ca tu momentan faci pe lupul. Insa vezi ca e un pastor care te supravegheaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sabrina103):

"adorarea sau contemplarea este sentimentul cel mai profund pe care un ateu nu-l poate trai, pentru ca este orb."
Fiecare ateu a fost la randul lui crestin. Ce crezi ca i-a facut pe acesti crestini sa renunte la acest sentiment profund pentru a deveni atei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru casablanca40):

Nu cred ca intelegeti adorarea, a-ti placea e foarte diferit de a fi fermecat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sabrina103):

Consideri ca nu exista niciun crestin care l-a adorat pe Dumnezeu iar mai apoi sa devina ateu?
Nu exista o metoda de a afla cine il adora mai mult pe Dumnezeu.
Exista numerosi crestini, care au urmat facultatea de teologie iar mai apoi au devenit atei. De ce ar nega ei toata viata lor pana in acel moment? Ce i-ar putea face sa isi abandoneze o intreaga viata cladita astfel?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru casablanca40):

Da sunt sigura ca un fost crestin devenit ateu nu a inteles credinta. Credinta este ceva dat. Ba chiar a fost lasat sa orbeasca(de catre Dumnezeu). Se poate demonstra o credinta prin modul de sacrificiu. Adica un crestin autentic care il cunoaste pe Hristos n-ar putea nega exista Lui Dumnezeu nici daca l-ai ameninta cu moartea(poate chiar te-ar ruga sa-l cruti insa el nu-l poate nega pe Hristos.)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Chiar crezi ca este asa?
Isus a murit pe cruce pentru pacatele noastre si a luat cu El toate bolile si toate blestemele. Bolile care le primim uneori nu sunt de la Dumnezeu, sunt de la Satan, iar uneori Satan se apropie de oameni pentru ca Dumnezeu ii permite asta (vezi Iov, Biblie). Dumnezeu ne testeaza credinta si totodata ne oferta iertare, primul pas pe care-l facem este sa luam pastile, sa mergem la medici, sa facem analize si multe alte lucruri pe cale medicala, dar incearca sa te opresti din fuga asta dupa remedii pamantene, pleaca-ti genunchii inaintea Domnului si multumeste-i pentru ceea ce ti-a oferit, multumeste-i pentru boala ta care reflecta pacatele tale, arata-i credinta si dragostea pentru El si cere-i ajutorul. Nu e vorba de frica, eu nu Ii cer lucruri cu frica, nu Ii cer iertare cu frica, dar in schimb am regrete cand ma rog si uneori simt ca nu merit iertare. Suntem oi, dar suntem bine unde suntem pentru ca nu ratacim in aceasta lume plina de oi. Eu il iubesc pe Dumnezeu mai mult decat imi iubesc mama, tatal, fratele, surorile etc, El si-a aratat binecuvantarea si harul fata de mine si fata de noi toti, acum depinde de noi daca alegem sa vedem ceea ce El ne ofera. Domnul ne-a oferit puterea de a alege.
Mie nu mi se pare bine ca Satan distruge oamenii rai, de ce in locul unei distrugeri nu ar fi mai buna apropierea de dragoste, de Duhul Sfant? Si ne arata foarte multe semne dar nu suntem niciodata pregatiti sa le observam, intotdeauna vrem mai mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru VannyFeiereisz):

Deci tu ti-ai omor famili si prieteni petu un om pe care nu il cunosti? Daca aveai aceiasi famili si erai musulmanca ce mai faceai ziceai aleceva! Nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Geanin):

Nu as omori nimic pentru un OM laughing)). Iti vorbesc din pozitia de crestin, nu stiu ce as spune daca as fi musulmanca, nu am tangente nici cu Allah nici cu Mohamed.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu toti crestinii il cunosc pe Dumnezeu ca sa-L cunosti trebuie sa citesti biblia cuvantul Lui si nu ne temem de el nu te poti teme de cineva care Te iubeste atat de mult in cat a trimis pe singurul Lui fiu pentru a se sacrifica pentru noi oameni pacatosii si sa stii ca Dumnezeu arata semne celor care le merita [multumesc Domnului ca sunt unii dintre cei care au primit un semn] dar pana sa vezi un semn trebuie sa ai credinta oarba in plus bolile uneori sunt doar ca sa fim pusi la incercare de catre diavol si sa stii ca noi [crestinii] gandim doar ca noi gandim si cu inima adica daca tu crezi ca te tragi din maimute e clar ca depui mult efort pentru a gandii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează