|

Vreau sa aflu explicatia logica a posedarii daca chiar exista asa ceva deci daca cineva are o explicatie logica (nu religioasa ca pe aia o stiu deja si da prea mult in SF) va rog sa-mi-o spuneti repet EXPLICATIA LOGICA

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Posedare: Faptul de a poseda; stăpânire, cand o boala pune stapanire pe tine nu inseamna ca esti posedata de demoni, cand ajungi la stadiul de ''nebun'' nu inseamna ca demoni te controleaza.

Sunt boli, pe care crestini nu le inteleg, sau sunt chestii simple pe care crestini le considera rele, adica daca unu se masturbeaza e posedat, fii serios masturbarea nu aduce nici dependenta cum afirma ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oameni cu probleme mentale.Asta explica de ce doar crestinii sunt posedati. Oricum, "posedatii" chiar se cred posedati, si dupa ce le citeste preotu ceva, se linistesc, crezand ca nu mai sunt "posedati".E o chestie de autosugestie si asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vreau si eu sa vad frica.cum arata frica? nu vreau o explicatie a ei. vreau sa o VAD.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Are prea multe forme happy. Poti in schimb sa o simti, iar atunci cand o simti ia vine de undeva si cand ajungi sa privesti acel ceva iti dai seama de ce iti este frica si trebuie sa o infrunti. Apoi, apare din nou sub o alta forma, cu o cu totul alta infatisare. happy Stai calm, frica insasi nu exista happy, de asta nu o poti vedea, e doar un simt pe care il ai cand se apropie un pericol happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca faci magii ca tabla oiuja sau asa ceva deschizi un fel de poata spre lumea de dincolo.Demonii de abia asteapta ca noi sa deschidem aceste porti si sa prea controlul asupra noastra!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca erai logic nu mai intrebai.
Posedarile sunt boli mintale, schizofrenice.
Ele se trateaza cu medicamentatia adecvata si un control psihiatric, plus multe sedinte psihiatrice. in general aceste "posedari" apar crestinilor din cauza ca ei cred mai mult in existenta demonilor decat oricare alt popor.
De fapt posedarea este o stare indusa de subconstient pe baza invataturilor crestine luciferiene, demonice si absurde, de aceea imaginea de posedat o capata doar un om care crede si primeste o invatatura crestina.


Doar o intrebare pentru tine: Cati islamisti, hindusi, budisti, atei ai auzit sa fie posedati?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Posedatrea, pe scurt, si pe intelesul tuturor, reprezinta totalitatea actiunilor, gandurilor, imaginilor si sunetelor, pe care o fiinta umana le traieste si le simte fara voia sa. Altcineva ia decizii pentru tine folosinduse de trupul tau. Cu alte cuvinte inlaturarea ratiunii, a moralei crestine sau de orice alta natura religioasa, si umplerea golului cu alte conceptii, idealuri, aspiratii si viziuni, total straine tie.
Mai multe studii arata ca energiile encefalice functioneaza la frecvente cuprinse intre 3-50Hz.
-centrul de miscare 10Hz
-regiunea acustica 15Hz
-regiunea optica 25 Hz
-regiunea tactila 9Hz
-regiunea gandirii 20Hz
Acuma imagineaza-ti un aparat poate de dimensiunea unei telecomenzi care ar genera frecventele acestea.Ai putea fi controlat de la distanta? Ai putea fi stimulat sa iei anumite decizii? Ai putea sa faci sau cel putin sa gandesti lucruri care poate nu le-ai imagina singur sau nu le-ai face dupa voia ta?
Raspunsul logic este DA. Deci posedatrea este realizabila. Posedarea exista si nu doar in biserici sau in unrma unor incantatii se remarca, ci si in viata sociala si mai tragic este ca se uzeaza de ea.
Sa ai o zi buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează