| myh4ytz4 a întrebat:

Vreau sa ma spovedesc si eu de pasti. explicati-mi si mie ce trebuie sa fac va rog

8 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Inainte trebuie sa ti postul pastelui, dar daca nu poti atunci macar o saptamana inainte sa te spovedesti, dar mai bine intreaba pe preotul tau.

| LineGuide a răspuns:

Iti notezi pe o foaia toate pacatele pe care le-ai facut de la ultima spovedanie, le citesti apoi cu mare atente de cateva ori, faci o rugaciune acasa inainte sa pleci, mergi la Sfanta Biserica, te spovedesti, vi acasa, arunci foaia, mai spui o rugaciune, si asta a fost totul.Inainte de spovedanie trebuie sa ti post cel putin 4 zile, sau chiar mai mult daca e cu putinta. Postul inseamna si rugaciune, deci postul nu e post fara rugaciune.

| DyNo a răspuns:

Du-te la biserica...

| RAY a răspuns:

Sa nu faci pacate asa scapi de dat banii

| Dorugar a răspuns:

Poi ca sa scapi de dubii inutile, eu te sfatuiesc sa-ti scris singur biografia cu toate pacatele comise si sa o dai direct la securitate ca sa ti-o puna la dosar, pentru ca spovada ta tot acolo va ajunge, dar este mai rau cand ti-o scriu altii, adica popii!

| Pufuletica98 a răspuns:

La Pasti?! Stii cat mai este pana atunci? Un crestini adevarat ar trebui sa mearga la spovedanie macar o data la doua saptamani sau macar o data pe luna.Eu de exemplu m-am dus dimineata asta si dupa ce m-am spovedit preotul a zis sa astept sa ma si impartasesc si dupa aceea gata.Si nu uita ca inainte de spovedanie si impartasanie nu trebuie sa mananci si nici sa bei nimic.Scuze pentru cateva greseli dar eu locuiesc in Italia. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Thunderstruck a răspuns (pentru Pufuletica98):

Un crestin manipulat ar trebui sa mearga la spovedanie macar o data la doua saptamani, permite-mi sa te corectez.Preotul e ca un vanzator, n-ai vazut ca la piata, femeile alea iti mai zic "mai treceti pe la noi", asa si preotul.

| KillerBunny1500 a răspuns:

De cand incepe postul pastelui trebuie sa incepi sa postesti, tinandu-te de post cam o saptamana, doua. Apoi trebuie sa mergi la biserica si sa iti marturisesti toate pacatele. Ai grija sa nu intarzii la spovedanie, chiar sa vii ceva mai devremea deoarece nu trebuie sa ratezi molifta. Dupa ce te-ai spovedit, mai postesti pana dupa Sfanta Impartasanie. Nu uita ca daca spui minciuni pacatele se dubleaza. Imi cer scuze ca am scris asa de mult, cred ca te-am cam plictisit.