| mateiciprian a întrebat:

Vreau sa merg la un Maslu.Trebuie neaparat sa stau in fata, sau pot sa stau sa ascult slujba de pe scaunele acelea de pe margine?

22 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poți sta unde vrei la maslu.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| milan9 a răspuns:

Există locuri numai la tribune, la peluză nu există! happy
Face bine rugăciune aceasta pentru sănătate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La sfantul maslu se sta in genunchi si se roaga pentru probleme mari de sanatate. daca esti foarte bolnav vin preotii acasa. sfamtul maslu se slujeste de catre trei preoti cu mare indrazneala in fata Domnului, si e o rugaciune puternica, fiindca cuvantul este sabia ce merge pana la despartirea sufletului de trup.deci daca vrei mergi si gata.nu-ti pune problema unde vei sta si cum.nu mergi numa sa asculti.ci sa te smeresti si sa te rogi tu insuti pentru sanatatea ta si a celorlalti.

| AlexeHellsing a răspuns:

La Sfântul Maslu trebuie să stai în genunchi măcar pe parcursul citirii celor șapte Sfinte Evanghelii. În rest poți sta pe scăunele.

| Ben00 a răspuns:

Stai unde te simti tu bine.

| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns:

Buna! Si eu am sa merg chiar vinerea viitoare la primul meu Maslu. Pai, acolo trebuie din cate am inteles sa stai in genunchi, daca nu poti, desigur te asezi si tu pe scaun. Dar, ca sa intelegi mai bine, trebuie studiat inainte. Eu nu am studiat, insa o sa fac rost cu cateva zile inainte de o carte a sfintilor de la cineva si am sa ma pun pe studiat ca sa inteleg scopul cu care ma duc. Si sa nu uiti, ca acolo trebuie sa ai mereu inima deschisa catre Dumnezeu! Sa ai o zi buna happy.

| elena445 a răspuns:

Bun deci stai pe scaune ca nu trebuie sa te impingi sau nu stiu poti sta unde vrei.Pa pa.

| elena445 a răspuns:

Dar de ce trebuie sa stai neaparat in fata?

| vitbsk a răspuns (pentru elena445):

Nu trebuie să stai neaparat în faţă, dacă stai în faţă poţi auzi şi observa mai bine slujba, ce se citeşte şi eviţi să fii disturbată de unii care vorbesc în timpul slujbei.

| NameoftheCentury a răspuns:

Nu mai bine stai la popa in brate?

| Magarus a răspuns:

Stai in biserica