Există locuri numai la tribune, la peluză nu există!
Face bine rugăciune aceasta pentru sănătate!
La sfantul maslu se sta in genunchi si se roaga pentru probleme mari de sanatate. daca esti foarte bolnav vin preotii acasa. sfamtul maslu se slujeste de catre trei preoti cu mare indrazneala in fata Domnului, si e o rugaciune puternica, fiindca cuvantul este sabia ce merge pana la despartirea sufletului de trup.deci daca vrei mergi si gata.nu-ti pune problema unde vei sta si cum.nu mergi numa sa asculti.ci sa te smeresti si sa te rogi tu insuti pentru sanatatea ta si a celorlalti.
La Sfântul Maslu trebuie să stai în genunchi măcar pe parcursul citirii celor șapte Sfinte Evanghelii. În rest poți sta pe scăunele.
Buna! Si eu am sa merg chiar vinerea viitoare la primul meu Maslu. Pai, acolo trebuie din cate am inteles sa stai in genunchi, daca nu poti, desigur te asezi si tu pe scaun. Dar, ca sa intelegi mai bine, trebuie studiat inainte. Eu nu am studiat, insa o sa fac rost cu cateva zile inainte de o carte a sfintilor de la cineva si am sa ma pun pe studiat ca sa inteleg scopul cu care ma duc. Si sa nu uiti, ca acolo trebuie sa ai mereu inima deschisa catre Dumnezeu! Sa ai o zi buna .
Bun deci stai pe scaune ca nu trebuie sa te impingi sau nu stiu poti sta unde vrei.Pa pa.