|

Vreau sa stiu totul despre acest caz pe care urmeaza sa il spun.Un barbat devine din ce in ce mai slab si chiar se imbolnaveste.Sotia lui il manipuleaza din ce in ce mai tare.Ce nu stie barbatul este ca sotia ii pune mereu niste pastile roz,rosii,etc,in mancare.

Cu ce anume il drogheaza,otraveste,etc, pe sot? Cunoasteti genu acesta de cazuri? Uni ar spune ca pe langa pastile in mancarea ii face si farmece. Eu vreau sa stiu doar daca cunoasteti cazuri si oameni care au reusit sa scape din astfel de probleme.Am nevoie de ajutorul vostru. Ofer si funda si multumiri

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca e bolnav psihic si nu-si ia medicamentele, s-ar putea proceda si asa, dar mancarea va avea gust oribil, deci nu tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu cred, nu pot crede in farmece. Medicamentele sint pentru alcoolism? De asta am auzit. De altceva nu, desi este posibil.
Probabil el are mare incredere in sotia sa si nimeni nu il va convinge ca i se face rau. Nici o dovada nu este suficienta. Si de asta am auzit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Cunosc un caz la americani, de otravire sistenatica cu arsenic, de catre sotie, pentru a-i mosteni asigurarea de viata a sotului.descoperit prin analiza unor fire de par cu mare concentratie de arsenic, analizele iesind bune si neputandu-se pune un diagnostic.barbatul a scapat, cu organele distruse si mergand in carut cu rotile.idioata a intrat multi ani la puscarie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat