| Mariani_Roberto_1993 a întrebat:

Vreau sa va arat puterea lui Dumnezeu si va dezleg de toate farmecle si blesteme doar din vorbe o sa va aduc spor intreaba daca crezi ca ai ceva?

98 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Ne intrebi pe noi daca vrei? Cica daca nu te-ai casatorit pana la o anumita varsta, ti-s legate cununiile [rolling on the floor], dezleaga-le.

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru Mădă0611):

Nu am spus nimic de cununi

| Mădă0611 a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

rolling on the floor ziceam la misto, logic, doar nu sunt atat de proasta sa renunt la mine, pfff. Ai zis ca ne dezlegi de farmece si blesteme. Du-te culca-te!

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru Mădă0611):

Ia lasa omu in pace laughing)) ca eu vreau sa ma insor laughing)

| Mădă0611 a răspuns (pentru AdrianDihoricescu):

Daca nu te-ai insurat inca, ti-s legate cununiile (n-am inteles exact ce si cum), doar el te poate salva. smug

Astept sa ma salveze N0Name. tongue

Parca era luata, fix asa a zis. thinking E clar, ti-au facut farmece, o sa ramai singur, asta daca nu te salveaza Roberto nouăjtrei. b-)

VAI! Nu pot sa cred! happy ce se intampla daca nu am mai activat, a venit altul si a furat... Huuuu happy

Tu cum stai cu dragostea?batting eyelashes

E veche faza, misunai pe atunci. M-a confundat unu, sau a crezut ca suntem aceeasi persoana, si am cotrobait pe profilul lui, asa am vazut ca o intrebase si i-a raspuns, deci nu e barfa.

Perfect. smug

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru AdrianDihoricescu):

Auzi vei face bani sau vei primi ceva daca tu vei urma sufaturile mele si imi vei raspunde sincer ce religie esti?

Daca-i perfect, e bine big grin inseamna ca esti si tu la fel, cand sunt doi nu-i niciodata perfecthee hee

Tu esti credincios sau nu?

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Daca sfatul tau e laughing) DU-TE LA MUNCA! laughing il stiu deja. Religia mea, n-am religie happy n-am zei si nici macar spiritualitate, sunt lipsit de supranatural.

Tu crezi in Dumnezeu?

Spunem ce inseamna biblia pentru tine?

N-am inteles. "Perfect" era raspunsul la al 2-lea raspuns al tau (22:12).

Nu te-am intrebat crezi sau nu?

Dar, eu sunt deschis sa incerc orice rahat doresti happy atata timp cat la final esti sincer cu tine, si accepti faptul ca aiurelile astea n-au absolut nicio baza. Vrei?

O carte veche, scrisa prost.

Auzi raspundem la ce te-am intrebat si mainte voi schimba complet

Da, Doamne ajuta! not worthy

E nevoie sa cred in dumnezeu pentru a functiona? happy

| DarkAndDreary a răspuns (pentru AdrianDihoricescu):

Mă bag și eu laughing

Ce anume nu ti-am raspuns? Ti-am raspus happy Biblia pentru mine e o carte veche scrisa prost si despre religie, n-am.

Te voi face si sa crezi te voi schimba

Biblia e cuvantul lui Dumnezeu

Crezut sau nu happy Banii cand intra in cont?

No, ai inceput? Ar trebui sa simt ceva? :-s

Va intreb asa ce este Biblia? valabil pentru mada adrian si horror, Ce inseamna pentru voi Biblia

N-o lungi si nu veni apoi cu "trebuie sa crezi", ca aia e autosugestie, oricine poate castiga sau pierde de pe urma ei. Te lauzi cu nimic, du-te inapoi la somnicuţ!

Eu vam sa imi spus sa imi raspundeti la ce v-am intrebat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Mariani tu ai zis un lucru ca il faci. Ca o sa o duc azi mai bine ca va fi o schimbare. Acum cred ca si eu sunt indereptatit sa te fac sarlatan. Demonstreaza-mi naibii ca ai dreptate prima oara si nu schimba subiectul, Imi demonstrezi si dupa iti spun tot ce vrei sa stii. Dar nu functioneaza cum vrei tu sa functioneze.

Biblia e o carte codata, imposibil de descifrat din toate punctele de vedere. Acum lasa-ma cu vrajelile si intrebarile! VREAU sa vad fapte daca nu esti un mincinos si un sarlatan.

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru anonim_4396):

Voi nu imi raspundeti la ce va intreb si vreti sa functioneze

Biblia e cuvantul lui Dumnezeu, de aia doar cei drepti au intlegere sa o intelega cei drepti

Aha! Deci asta era vrajeala...Ca doar cei "drepti" o sa aiba parte de bucurie! Omule sunt 40000 de ramuri ale crestinismului deci vreo 60000 de interpretari biblice. De unde stii ca tu o ai pe cea corecta sansa e 1 la 60000. Nu esti realist. Ce am zis eu este realist. Uite cum m-ai facut sa imi pierd timpul. Gata ca m-ai plictisit.

Auzi o mule tu stii ce ne invata Dumnezeu in Biblie?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa-ma omule ca tu habar nu ai ce zice Biblia. Am si eu dreptul sa iti zic asta deoarece pot interpreta Biblia cum vreau. NU AI PRICEPUT NIMIC!

Pentru a 3-a oara, iti raspund la intrebare, o carte veche scrisa prost. Cand primesc banii? happy

Biblia e cuvantul lui Dumnezeu ne invata cum sa traim vesnic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AdrianDihoricescu):

"Biblia e cuvantul lui Dumnezeu, de aia doar cei drepti au intlegere sa o intelega cei drepti"

Tu nu ai inteles ca doar cei "drepti" isi vor primii banii laughing

O intrebare care vi se pare stupida voi spuneti ca Dumnezeu nu exista dar Necunoscutul nu lati cunoscut deja

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmm, pai eu am intrebat undeva mai sus daca e nevoie sa "cred" ca sa functioneze happy ca ziceam stop joc de atunci, dar n-am auzit sa zica contrariul, daca e asa... clar ca nu-s drept, e vina mea sad da eu sper laughing

Cei drepti nusi primesc banii isi primesc jertfe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai luat-o mai rau razna ca mine. laughing

Poti sa ma binecuvantezi mai bine ca popa? Daca da iti dau un leu!

Stiu cai luat-o rasana ti s-au intamplat lucruri esite din comun

Da de fapt cam toata viata mea e iesita din comun.E si normal sa o i-au razna. Dar e bine ca nu sunt singurul!

Ok in seara asta de la ora 12:00 voi incepe o rugaciune repetando de 3 ori maine la 00:00 veti fi altfel maine valabil pentru toti va puneti dezamagirile si tot ce credeti voi ca vreti sa schimbati cand intreb de dumnezeu maine imi raspundeti, valabil si pentru tine adrian

Va fii o schimbare buna?

Eu vreau bani, multumesc! happy Sa zicem... 1000 de lei pana la sfarsitul anului, ca sa nu zici ca cer sume exagerate.

Stii de ce am luat-o noi 2 razna? Nu putem accepta prea usor ca in lume nu exista miracole. Nu putem sa acceptam ca in cataccombele astea intunecate lumina soarelui nu ajunge. E trist.

Cel mai important lucru este sa ai dragoste in viata..Este cel mai important pas spre fericire. Eu ma pi.s pe ei de bani laughing

O sa aveti fiecare ceea ce v-ati dorit, dar maine raspundeti la ce va intreb... si lasativa fustrarile ce vreti sa schimbati la voi, si eu va arat cum lucreaza Duhul Sfant si veti crede in existenta lui Dumnezeu

| DarkAndDreary a răspuns:

Si...Daca nu am niciun blestem de dezlegat, ce faci?

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru DarkAndDreary):

Ma duc in cort lu usa cortlui si eu un miel ca jertfa cu mine sil duc ca ardere de tot fara methana sa fiu iertat

Deci, sa inteleg ca, nu-mi primesc banii?

| DarkAndDreary a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Seems legit.

Du-te si cumpara cu 3 graiuri un miel si dul ca jertfa de ardere de tot si ii primesti

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru DarkAndDreary):

Sa vi sa faci ardere de tot sa aducem jertfa de multumire la cortul adunarii, de odata cu mine

Pai ce afacere e asta? laughing Dau mai mult pe miel si logistica decat profitul asteptat. Hai ca a durat destul gluma asta happy

Sa tocmit a socoti si a lua

Un miel te costa doar 3 graiur sau 2 alegi din ciurma cea mare da fara methana laughing)

Se pare ca nu ai intelegrea asta Dumnezeiasca cuvantul domnului este in Biblie de asta pentru pacatele pentru care nea alungat de la popor se aduc jertfe Miei Oi si se ard cele fara methana la usa cortului adunarii

"Se pare", nu amice, NU AM, nu am pretins nicaieri ca am, ti-am zis de la inceput, n-am religie, n-am dumnezei, ce tot repeti aceleasi rahaturi happy chestia era cat se poate de simpla, primesc sau nu 1000 de lei, n-am primit, deci nu ai nicio putere, nu esti in stare de nimic. In rest mult bla bla.

| DarkAndDreary a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Ce

Pretind aceste rahaturti ca prin aceste rahaturisa ai tu 1000 de lei dar daca nu intelegi, cheia este sa imi raspunzi la rahaturi si rahaturile eu le consider niste vorbe mari si adevarate care tu nu ai pricepere

La ce m-ai intrebat ti-am raspuns. In rest happy blabla, cu oaia.

| AdrianDihoricescu a răspuns:

laughing uhm, poftim? ce anume oferi aici?

Ia zi tu? nu ai inteles?

Nu, chiar nu am inteles. Nici ce anume oferi, nici procedura, nici... nimic. Da eu te rog altceva, din ce presupun ca ai scris, ca de inteles nu inteleg, da-mi toate blestemele si vrajile si rahaturile de care esti in stare laughing si zi in cat timp se intampla, sa zicem... o saptamana, dupa o saptamana daca nu prind macar un cancer sau imi scrantesc degetul, pot sa te fac sarlatan apoi?

Sau daca nu te ocupi cu "blesteme" ca-i "partea intunecata" si deh, nu mai faci nebunii ca in tinerete, atunci da-mi " de bine ", toate vraile si farmecele de bine de care esti in stare happy si daca intr-o saptamana... nu gasesc macar 1 leu pe strada, la fel, te pot numi sarlatan?

Da tu ai inteles titlul?

Dragu meu eu am spus ca nu mai fac vraji eu ma rog la Dumnezeu

Ti-am zis de la bun inceput ca NU AM INTELES, doar am presupus si am zis si eu ce-am presupus, primul raspuns chiar te intrebam CE ANUME OFERI

Bun, pai atunci te oferi sa te rogi la Dumnezeu pentru mine? asta?

Pai tu ce ai patit?

Trecand peste spam, te rogi la dumnezeu pentru mine sau nu? Ca sa stiu daca dezvolt ideea sau nu

Da ai patit ceva sau ce ai?

Pai trebuie sa patesc ceva? Cum functioneaza treaba asta? In ce materii esti competent sa vindeci? De exemplu, sa zicem ca n-am destui bani, ma poti ajuta cu asta? happy daca nu... zi-mi cam in ce arie functionezi, ca sa stiu ce sa cer.

| Mariani_Roberto_1993 explică:

Nu imi pot imagina pentreu ca Dumnezeu exista.

Lasa ca va veti schimba parerile cum isi schimba pomi frunzele

Dumnezeu e cuvantul e adevarul fiecare veti avea ce v-ati dorit,

Eu am terminat rugaciunea mea catre Dumnezeu care este drept si fara pacat, care ne-a lasat cuvantul lui. El este drepet si fara pacat.

Nu stiu care dintre voi aveti dureri de spate?

Mam simtit si rece la maini si picioare

Tot nu am primit vreun ban sad ce trist.

Cam trebuie sa te intreb ca sa ai succes tu

Unde-s banii?

Undes raspunsurile la inrebariile ce ti-le-am adresat? Cand am spus, ce inseamna biblia trebuia sa imi raspunzi o carte sau ce vroiai tu, si cand am intrebat de ce credeti ca nu e adevarata biblia ai inceput sa raspunzi, iar ne iei cu chesti de astea, si cand am vazut ca nu esti capabil sa raspunzi, si nu ai putina vointa am renuntat in a ma mai ruga, tu trebuia sa imi raspunzi la ce ter-am intrebat dar tu mi-ai raspuns ca iar ca te iau cu astea din biblie si nu am mai intrebat, cheia era sa raspunzi la intrebarile ce tile puneam eu din biblie si nu de ce pun iar aiurelile intelgi tu

Vai de capul meu, de 3 ori ti-am raspuns la intrebare. DE TREI ORI TI-AM RASPUNS! da-i si te uita. BIBLIA - O CARTE VECHE SI PROST SCRISA...

Am vazut dar dupa ce ati inceput toti ca iar incep si iar incep si am oprit ca mati luat in bataie de joc daca erati asa destepti raspundeati la intrebarile care vi le puneam, si nu era problema ca e din biblie sau de unde erau daca erati destepti va ajutam da cand am vazut ca sariti toti pe mine ca iar incep cu alea, am oprit totul.

Scuzele tale nu ma privesc sincer, personal ti-am raspuns (Acu de 4 ori) la intrebari, ineficienta e vina ta, nu a mea, faptul ca nu poti face fata "bascaliei" si cauti o scuza echitabila e dovada unei minti slab pregatite, daca asteptai sa te ia cineva in serios e si o dovada a lipsei de viziune asupra realitatii lumii inconjuratoare. Pana la urma, n-ai demonstrat nimic.

Nu am putut nimic de voi sa demonstrez, si nici n-am so mai fac.

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Asta e un troll? rolling on the floor
Sau esti doar tampit? In primul rand, nu exista blesteme sau farmece. Daca exista, sigur sunt facute de oameni spirituali, nu de babele de langa bloc. In al doilea rand, tu vrei sa te rogi pentru userii necunoscuti de pe un site pentru a-i scapa de farmece? Nu totul merge prin rugaciune. Eu as vrea sa slabesc 3 kile, dar Dumnezeu nu imi ofera ajutorul pentru asta. Si in al treilea rand, treci pe la scoala.

| Perseverance a răspuns:

Cand vad oameni ca tine incep din ce in ce mai mult sa cred ca Dumnezeu nu exista.Si apoi ma gandesc iarasi...gradina-i mare.

| Thunderman a răspuns:

Da. îmi caut o prietenă şi nu îmi găsesc... mă poți ajuta cu asta?

Întrebări similare