Penticostalii nu-l iubesc pe Hristos. Isi iubesc propriul lor egoism si au impresia ca e Hristos.
Uita-te la sfintii bisericii ortodoxe cat de mult il iubeau pe Hristos. Acei oameni sunt adevarate exemple, nu neoprotestantii care au aparut ieri
De ce crezi că penticostali nu îl iubesc pe Hristos?
Pentru ca nu respecta adevarul lasat de Hristos apostolilor prin Sfantul Duh care a indrumat atat sinodul de la Ierusalim (vezi Faptele Apostolilor) cat si celelalte sinoade ecumenice.
Cine e in afara adevarului nu e cu Hristos.
De ce crezi că penticostalii nu Îl iubesc pe Hristos? De ce generalizezi?
Ups...a mai întrebat cineva asta.
Posibil ca cei din bisericile ortodoxe sa fie doar niște fățarnici farisei cum au fost trecuți in biblie ( dacă ai citit)
Si tu poți sa te rogi pe strada și sa te dai mare Sfant când acasa îți Bati nevasta și o înjuri
Nu mai judeca fără sa Cunoști prietene
Nu îmi bat nevasta sau membrii familiei și nu îmi înjur familia de când mi-am spus că vreau să fiu pocăit mi-am schimbat stilul de viață și este mult mai bine așa am reușit să văd foarte multe greșeli pe care le făceam și eu nu vreau să mă pocăiesc pentru ochi lumii o fac pentru mine nu am motive de interes sau cine știe ce motive ciudate "prietene"
Nu e vorba ca judec eu pe cineva. Neoprotestantismul in sine e o minciuna, o erezie.
Eu zic sa devii ateu si sa te alaturi stiintei. Vei avea multe de castigat in viata, atat moral cat si social, fizic, etc. Totul se va schimba in bine. Vei scapa de jugul minciunii si manipularii in rau a religiei.
Hmmmm niște motive mai detaliate îmi poți explica de ce nu crezi în Dumnezeu?
Poftim un episod din cele 300 de episoade al acestui documentar si iti vei da seama de adevar.
https://drive.google.com/......Iz7bf/view
Daca vrei iti mai trimit cateva episoade. La tot documentarul deja vei da in cap crestinilor la fel ca mine. Ce parere ai? Doar analizeaza bine episodul. Subtitrarea ar trebui sa fie afisata automat.
Ateiștii sunt mână în mână cu masonii nu?
Nu sunt cu nimeni. Sunt cu stiinta. N.au obligatii.
De ce ai vrea sa aderi la o religie?
De ce crezi ca penticostalii sunt mai credinciosi decat ortodocsii?
Eu cunosc multi penticostali care numai gura sunt de ei, dar cu faptele il tagaduiesc pe Iisus.
Sunt prea rezervati si stau bocind zi de zi in biserici, de parca acesta e felul frumos de a trai, de parca nu ai avea pentru ce trai.
Iisus evreul nu a avut de gand sa-si schimbe religia. Evreu s-a nascut evreu a murit.
Ce religii au inventat unii si altii in numele lui sunt apa de ploaie.
Hristos nu a dărâmat iudaismul, ci l-a revoluționat.
Poti sa crezi ce vrei, de aceea se numeste credinta.
Noul Testament a fost scris in limba greaca, Iisus nu era vorbitor de greaca si nici prietenii sai cu care calatorea hai hui si transforma apa in vin si inmultea pesti.
Altii au inventat si au scris ce le-a trecut prin cap la vreo 50 -70 de ani dupa asa zisele evenimente.
De unde știi?
Crezi ca Dumnezeu nu o putut sa păstreze adevarul ca mărturie pentru noi chiar și in zilele noastre? Nu îl Cunoști pe Dumnezeu prietene
Iar Biblia care e Cuvântul Lui o sa ne fie mărturie in ziua judecății
Biblia este doar o carte de povesti, un mod de a controla oitele blegi care cred in ea.
Să înțeleg că tu poți controla orice nu? Adică tu ești mai ceva de cât Dumnezeu? Reveniți-vă oameni buni că o să vă chinuiți în iad pentru totdeauna chemați pe Isus și cereți iertare pentru faptele voastre
N-ai inteles ideea.
Mai incearca.
N-ai inteles ideea.
Mai incearca.
Crezi ca este intamplator faptul ca iti plac povestile?
Nu confunda credința cu religia. Caută răspunsul în mai multe locuri, fără a cumpăra cartea. Mergi la bibliotecă și citește scrieri ale mai multor religii. Învață pentru a cunoaște, nu pentru a ști! Abia atunci vei realiza cum trebuie să îți aranjezi viața. Ești doar un pui de om.
E foarte bine ca iti doresti sa te apropii de Hristos. Doar sa ai in vedere ca indiferent de biserica/cultul din care faci parte, Dumnezeu se uita la inima. Adica daca esti penticostal, nu inseamna automat ca esti nascut din nou/pocait/mantuit