Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 20 Aprilie 2021 sunt:
Astăzi e a doua zi când m- am trezit ca ma doare mâna stânga, fără sa ma fi lovit, durerea este suportabila, doar ca nu știu de la ce poate fi... Dacă as avea chega de sânge la brat cum s- ...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat vreodată să fiți obosiți, și totuși să nu reușiți să adormiți? Care ar putea fi cauzele?
Dece mă scol in totdeauna obosit ce sfaturi îmi dați sa nu mă mai simt obosit mereu
Frisoanele si extremitatile reci pot aparea si pe fond emotional?(neliniste,frica,deprimare, etc.)
Salut TPU, am o intrebare pentru cunoscatori. Urmeaza sa ma operez de fimoza, dar am citit ceva ce m- a pus pe gandit. La fimoza, poti avea smegma de acea sub capul penisului? Adica, eu de o viata ...? (mai mult)
Un avort la 13 saptamani jumate este riscant? Stiu ca in mod normal se face pana la 12 saptamani dar am gasit un medic care accepta. Oare se gândește doar la bani?
Buna! Dacă fac ecografie abdominală se poate constata că am ovare polichistice? Doamna doctor mi- a spus ca ovarele arată in regulă, dar simptomele le am precum sindromul ovarelor polichistice, ...? (mai mult)
Fumatul ocazional afectează sănătatea?
Am fost la psihiatru pentru o consultare si am aflat ca am depresie. Eu habar n-aveam si am de 5 ani depresie, credeam ca e normal ce simt. Cum de nu mi-am dat seama ca am depresie?
Port ochelari de 2 zile, vad mult mai bine de când ii am, adică pot în sfârșit sa observ fețele oamenilor. Sa privesc clar la distanta. Nr de la mașini, semne. Doar ca exemplu am încercat aseară...? (mai mult)
Cafeaua face rau inimii?
Ce regim alimentar trebuie sa aiba o persoana care merge la sala? Dau funda
Am 14 ani! Fac sport in fiecare zi(nu excesiv) si nu inteleg de ce, inainte nu pățeam așa si acum 4 luni am inceput sa inghit greu. Sper sa nu fie grav sau ceva de genul ca de mâncat pot mânca dar...? (mai mult)
Ce contin retetele lui Ionut Rusu si Nea Ion de pe pateurile Ardealul? Pe ele nu scriu si m-am uitat pe internet dar nu gasesc. Eu de unde sa stiu ce mananc?
Salut, am tot timpul mâinile si picioarele reci, am inteles ca e de la circulația sângelui, a mai avut cineva? M- as duce la doctor să fac niste analize dar să stiu să nu ma duc degeaba, adică...? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare mai mult legata de femei! Am o problema medicala si vreau doar sa cer un sfat.(mi- e rusine de mor la ginecolog) nu mai sunt virgina si am observat cu oglinda in zona aia intima...? (mai mult)
Bună ziua! Astăzi mi-am achiziționat o salvie rosie, doresc sa aflu daca pot face ceai din ea?
Buna ziua! In anul 2020 sau 2019 am observat ca vad in ceata (putin) cu ochiul stâng la depărtare. In rest, cu ambii ochi si cu cel drept vad foarte bine. Si cu cel stâng vad bine, dar doar la apropiere....? (mai mult)
Salut! Azi dupa ce m- am dezinfectat am vrut sa vad cum imi miros mainile si am simtit mirosul puternic de spirt (ma asteptam la asta desigur). Dupa m- am gandit la ceva. Daca este mortal sa bei spirt ...? (mai mult)
A avut cineva de aici dureri de cap după coronavirus? De 14 zile am dureri groaznice de cap si ameteli. De la ce ar putea fi? Ați avut și voi la fel?
Buna ziua! Imi poate recomanda cineva un nutritionist bun in Valcea? M-ar interesa si costurile acestuia si datele de contact.
Care sunt factorii de risc a unei discopatii sau hernie de disc foarte dureroasă?
Ochii umflati pot fi simptom covid? Fara înroșite sau lăcrimat. Doar pleoapele umflate
Doare când ți se scot ațele de la o operație? Sunt 4 ațe mici. Nu are cum să doară prea tare, nu?
Tensiunea 16 e prea mare?
Voi cum stati cu tensiunea, diabetul si colesteroul? Cei care aveti din astea, cum gestionati problema? Cum a aparut problema si cam in care moment al vietii?
Salut TPU! De 2 ani de zile trec printr- o problema majora care acum s- a agravat, ca sa incep cu ce trebuie in urma cu 2 ani testiculele mi s- au lasat, modificandu- si forma, durere, umflate iar atunci...? (mai mult)
BUNA TUTUROR!, injectiile cu moldamin sunt dureroase, dupa cat timp dispare durerea?
M- am trezit de dimineață și am observat ca nodurile de la palmă stânga, gen nodurile exterioare de la degete din exterior, nu din palma interioara, plus încheietura a rămas roșie, palmă pe...? (mai mult)
Salut TPU! Din pacate nu am o alimentatie prea buna si din cauza asta am facut hemoroizi... Cum pot scapa de asta?
Ce este herpesul genital? Cât de des apar recidivele? Cât durează pana trec recidivele/cât durează pana se sparg acele bășici? O persoana infectata este contagioasa mereu sau doar în perioada...? (mai mult)
Aspenterul poate da reacții adverse? Aspenterul se ia pentru distrugerea cheagurilor din ce știu și pentru dureri de inima. Aspenter se ia ca prevenire a cheagurilor de sânge sau inclusiv după ce ...? (mai mult)
Sunt eleva si daca merg la stomatolog imi deconteaza casa de asigurari? Daca da, unde pot merge in Iasi?
Buna, am nevoie de un medicament care sa- mi dea stare de bine si sa- mi reduca oboseala, ma simt mereu obosită si simt ca nu am energie, vreau sa merg azi la farmacie deci va rog cat de repede. M-...? (mai mult)
În urma unei întrebări puse și a unor răspunsuri am început sa îmi masor glicemia. Problema este ca îmi variază de la o zi la alta, este logic sa varieze în funcție de ceea ce am mâncat. Dar...? (mai mult)
Buna TPU, ieri am alunecat pe parchet si dupa cateva ore a inceput sa ma doara glezna de la piciorul stang cand il misc si cand merg, ma doare cam sub osul care seamana cu o bila pe partea laterala.
Salut, întreb poate cunoaște cineva, pe data de 20 am bilet spre Londra din ce am înțeles chiar dacă faci testul aici în România de covid și iese negativ când ajungi acolo dacă nu ai vaccinul...? (mai mult)
Salut. Am o mica buba pe talpa piciorului stang care doare cand apas. O am deja de 2 3 luni si doare cand calc. Prima am observat ca se micsoreaza acum dar mai este una care a inceput sa creasca. Ma poate...? (mai mult)
Va salut. Poate parea pueril, dar va rog sa tratati cu seriozitate. Planuiesc sa achiziționez pastile de potenta, fara prescriptie, cu efect cat mai rapid, daca se poate. Doresc recomandari. Urmeaza...? (mai mult)
Salut! Am 13 ani si am o problema cateodata simt ca nu mai am aer si ca nu imi ajunge destul aer in plamani. Cand ma concentrez pe respiratie simt ca nu mai am aer si pana nu ma dau la alteva sa uit nu...? (mai mult)
Salut, la controlul medical pentru permis la proba aia pentru ochi cu discromatopsia daca nu vad cifrele alea e vreo problema? In rest eu vad orice culoare extrem de bine!
Salut TPU, daca mananc doar 400 calorii pe zi timp de 1 luna, 4 rosii + supa, cam cat as slabi daca as tine aceasta dieta timp de 1 luna?
Poti ajunge paralizat de la o hernie de disc?
Buna! Dupa cat timp de la administrare isi face efectul Nervocalmin relaxare?
Am dureri f mari de spate care nu mai trec cu nimic. Mi- a zis medicul la radiografie că am L5- S1 și fac fizioterapie, iau și tratament, pastile, dar spatele ma doare tot mai rău, nu mă pot ...? (mai mult)
Hey TPU! Pot folosi pastile cu ghimbir pentru răul de mașină si cand imi e rău din alte motive? De exp:cand mananc prea mult sau etc. Daca da, macar mă ajută incat sa nu mai vars?
Salut, am și eu o intrebare. Eu sunt sportiv și fac box și va dați seama ca la box se iau multi pumni in cap și vreau sa întreb dacă parul rezista la lovituri fără sa cada și asa ca eu țin ...? (mai mult)
Buna. Am fost la medic si mi s- a spus ca am un nodul pe glanda hipofiza. Acest nodul emite hormoni ce imi ridica prolactina in corp. Din cate am inteles. Este ceva grav? Este ca si o tumoare? Pot ramane...? (mai mult)
Ce fel de tratamente se dau pentru recidivele herpesului genital? Trebuie neapărat tratament chiar dacă nu apare prea des? Poate fi lăsat sa treacă de la sine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roșiuță întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
anonimxenotome întreabă:
Dorten întreabă:
Recomand un control ginecologic. Mai exact o ecografie, dat fiind faptul ca nu ti- ai inceput viata sexuala. Este posibil ca problemele tale sa fie sursa unei dereglari hormonale, cum ar fi sindromul...... (mai mult)
Inteleg ce spui. E greu. Chiar pare ca iubirea voastra a fost pura, asa ca incearca sa iti amintesti cu drag de acele clipe, de clipele cu el, de el. E dificil sa te gandesti la trecut, insa cauta ...... (mai mult)
Buna! Nu te alarma, nu e neapărat un semnal ca ceva e în neregula, ba din contra. Poate încă are numărul ei pentru a ști cine e și a nu- i răspunde dacă îl mai apelează, de exemplu. Aici ...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)