|

865 kcal (grasimi arse in 2, 40) km pe zi ajuta organismul sa se mentina in forma?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde de cate calorii mananci in raport cu cele consumate de corp.Cel mai bine este sa-ti calculezi caloriile si macronutrienti, iar alimentele pe care le mananci sa se conformeze cu datele. Daca doresti sa slabesti cel mai sanatos si de lunga durata este un deficit caloric de 200-500 calorii, pentru a te mentine ai nevoie de aproximativ acelasi numar pe care il si consumi, dar cu ajutorul sportului iti vei construi un corp mult mai frumos, mai estetic, mai puternic si sanatos, iar pentru masa musculara vei avea nevoie de +200-350 calorii (in functie de tipul de antrenament, durata de cat timp faci sala, respectiv masa musculara), cu cat mai multa masa muscular ai, cu atat vei arde mai mult, dar tine minte, exercitiile de tip cardio ard multe claorii in timpul antrenamentului, dar fara niste exercitii de forta vei pierde masa musculara.Totusi, chiar daca in timpul antrenamentului de forta nu vei arde atatea calorii cat arzi in timpul exercitiilor cardio, gandeste-te cata energie consumi pentru a-ti repara fibrele musculare rupte in timpul antrenamentelor de forta.Succes!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

865 kcal in 2.4 km? esti sigur?

Eu zic ca in vreo 10 km de alergare sustinuta consumi 800kcal

| explică (pentru suntserios):

Asa imi arata aplicatia Samsung health in 30 min ard 865 kcal. Intro ora punea 1700 tinand cont ca merge prin internet nu ar trebui sa dea gres. Merg destul de repede fac pasi mari