| Carmen2021 a întrebat:

A avut cineva de aici dureri de cap după coronavirus?
De 14 zile am dureri groaznice de cap si ameteli. De la ce ar putea fi? Ați avut și voi la fel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| AnjaAHUI a răspuns:

Bună!

La fiecare om, boala se manifestă diferit. Există oameni care au început să aibă simptome abia după o săptămână, oameni ale căror simptome s-au agravat după 14 zile și oameni care nu au avut simptome decât o zi sau două. Personal nu am auzit de cineva care să fi rămas cu aceste dureri de cap sau amețeli, deși am foarte multe cunoștințe și rude care au trecut prin boală. Majoritatea au rămas cu tuse și dificultăți în respirație, plus o stare permanentă de oboseală. În funcție de vârstă aceste efecte s-au ameliorat într-un timp de la o săptămână până la o lună.

Sfatul meu este să vorbiți întâi cu medicul de familie. Dânsul sau dânsa a avut mulți pacienți cu COVID și vă poate spune exact ce trebuie făcut. Dacă doriți puteți să mergeți să vă faceți apoi și un tomograf sau un RMN pentru a vă asigura că totul este în regulă. Nu trebuie să vă panicați deoarece și stresul produce reacții nedorite în organism, dar trebuie să acționați repede pentru a descoperi cauza problemelor și a putea lua tratamentul necesar.

O zi bună, și multă sănătate!