Nu au niciun efect. Lecitina si substantele din acele suplimente alimentare nu pot fi absorbite de corp intr-un mod eficient.
Efectele pe care le au se bazeaza doar pe efectul placebo si pe cel al autosugestiei. Unele chiar au scris acest lucru pe prospect! ![]()
Memoria poate fi imbunatatita doar in timp si doar prin exercitii de memorie sau chiar jocuri de imbunatatire a memoriei. Gasesti o gramada pe net. Sa zicem ca iti cresti capacitatea de memorare cu vreo 30 % in 3 luni daca aloci jumatate de ora zilnic pentru exercitii. O poti face si prin diferite tehnici, preferata mea este asocierea cu mediul inconjurator din momentul memorarii.
Daca te pregatesti pentru examene sau pentru sesiune, am o veste proasta: n-ai sanse sa-ti cresti capacitatea de memorare intr-un timp atat de scurt. Dezvolta-ti memoria prin diferite exercitii si tehnici, la anul vei ramane umit/a de capacitatile tale.
Bună seara, da am încercat aşa ceva şi nu prea am simţit o diferenţă, depinde de organism îţi poţi lua să vezi dacă te ajută, depinde nu toate au acelaş efect!
O seară frumoasă!
Sunt eficente conteaza mult de tot sa ai siguranta pe tine atunci cand inveti adica increderea si concetrarea ta sa ajunga la maxim.
Ex:
-lecitina
-gingobiloba
-memp plus
Intreaba doctorul/farmacistul inainte de a lua!![]()
Good luck!
Daca iei pastilele alea crezi ca o sa devii Einstein?
Ele doar te ajuta cu timpul sa retii mai bine, trebuie sa "muncesti" ca sa progresezi, nu te astepta la un rezultat urias daca iei 1-2 tablete/cutii.
Nu recomand pastilele alea, nu stii ce efecte pot avea asupra organismului tau, mai bine incearca sa inveti pe capul tau, in timp vei deveni dependent/a de ele.
Fratilor, totul tine de vointa, nu de pastile. Hai sa fim seriosi, cu ce te-ar putea ajuta pe tine o pastila? sa-ti amreasca creierul? capacitatea lui? cum adica pastile de tinut minte? nu exista. vrei sa ti minte un lucru? fa-l important, da-i o conotatie, astfel incat creierul sa-l perceapa pe intelesul tau si gata... problem solved. nu bagati toate prostiile in voi
JohnnyBravo123 întreabă: