| Radandam a întrebat:

A luat cineva Biosept sirop? Pentru ce este bun? Este eficient? Se poate lua în combinatie cu Propolis C, Vitamina B6, Zinc? Dar Aspenter se poate lua dacă ai deja cheaguri de sânge formate? Sau doar înainte sa se formeze?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Benny09 a răspuns:

Biosept ( dacă te referi la cele de la Fares - vezi ca sunt niște coduri scrie pe ele cu diferite plante adăugate ) a luat mama pentru tratarea bronșitei și chiar a ajutat-o în comparație cu alte siropuri. Eu și mama am trecut și prin virusul covid, iar această tuse s-a datorat și infecției cu coronavirus. Cel puțin așa cred, din fericire nu s-a agravat mai rău. Este indicat pentru tratarea problemelor respiratorii și altele.

Îți las un link unde scrie mai exact pentru ce este bun.

https://www.drmax.ro/sirop-biosept-250-ml-fares

Iar ca să îți răspund la celelalte întrebări, mama ia combinat împreună cu molekin imuno (vitamina C, D și Zinc). Pentru restul întrebărilor numai la farmacie îți poate răspunde. Și apropo, siropul pe care l-am atașat în link este cel pe care îl ia mama. Este supliment alimentar, adică este cu eliberare prelungită. A16 este codul lui, poți vedea și în poza prezentată dacă dai zoom.

| Benny09 a răspuns (pentru Benny09):

Ma rog, pe site scrie ca se recomanda pentru maxim 7-14 zile, pe recipient scrie că este supliment alimentar.