| daniela97D a întrebat:

Acum 3 saptamani mi-am refacut niște plombe mai vechi la câteva masele si dinti.
In urma cu 10 zile am început sa am niște dureri pe partea standa si sus si jos la maselele plombate dar si la alți dinti la care nu s-a lucrat.
Sa ma fi tras curentul de am asa dureri pe toată partea stanga? Ma doare și urechea, iar durerile apar și din senin, fără sa mananc.
Stiu ca doctorul meu mi-a spus ca se aștepta să fie nevoie de un tratament de canal sau sa imi scoata nervul la maseaua de jos.
Am fost la stomatologie pentru ca aveam dureri groaznice, dar pana mi-a venit rândul mi-a disparut orice durere. Am fost consultată dar neavând dureri in momentul respectiv, mi s-a spus ca fac o radiografie ca nu are ce sa imi faca daca nu ii spun in momentul ala ce ma doare. In momnetul acela nu ma mai durea absolut nimic. I-am explicat cum sunt durerile, ca sunt pe toată partea stanga si ca sunt foarte sensibila pe partea aceea la cald rece dulce.
Ce ar putea fi? Sunt tot mai dese aceste dureri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ancaval a răspuns:

Păi de ce a mai pus plomba, dacă trebuie lucrat pe canal?