| davidanton5 a întrebat:

Acum cateva zile am observat ca mi-a iesit o buba rosie umflata pe penis,ca un cos. Dupa o zi s-a transformat intr-o buba galbena cu lichid in ea...E de marime unei alunite.Ce ar trebui sa fac, sa incerc sa o sparg sa iasa lichidul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Liliana_Luca_1962 a răspuns:

Bună seara! Poate fi orice. Gândește-te dacă ai avut contact sexual neprotejat, pentru ca poate fi o boală cu transmitere sexuală -gen chlamidya, herpes, poate trichomonas, ca a sifilis nu prea cred ca arată. Sfatul meu e să consulți un dermatolog.E posibil sa fie și o leziune nesemnificativă, gen o iritație de la lenjeria intimă, dar dacă vorbim despre alte situații eu zic să faci un control, cu tratament corect ulterior.

3 răspunsuri:
| AllMight a răspuns:

O iritatie, un cos, parerea mea. Te bagi la un dus si se curata.

| Lukasssz a răspuns:

Mai spalate si tu acolo (macar o data la o sapt)

| Rares15Florin a răspuns:

Am avut aceeași problemă, îți recomand să o ungi cu argilă/cremă. Eu am folosit argilă și mi-a trecut într-o săptămână. Și nu, nu cred că e ok să o spargi deoarece se poate infecta!