| ReignForest a întrebat:

Alaltă seară am ținut ușa de la balcon puțin crăpată și dimineața aveam la cearcănele de la ochiul stâng era puțin umflat. Dimineața am mers cu mașina și era aer condiționat, iar apoi seara am dat dat după ce m-am demachiat cu cremă pentru cearcăne, iar în dimineața asta aveam și celălalt ochii roșu(pleoapa și cearcănele), nu mă doare sau ceva doar că umflat și roșu. Mama zice că e de la ceea ce d-au față(cremă, dar eu am mai folosit crema și nu am avut nimic). În trecut mi s-a mai umflat așa, dar atunci nu a observat nimeni și a trecut în câteva zile. Nu vreau să merg la doctor, deci ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Seamănă a alergie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te a tras curentul nu este de la cearcane, cearcane se fac de la ne somn tu ai ochii umflati de la aerul conditionat, mergi la un oftalmolog sa te consulte sa-ti dea picaturi de ochi.

| ioana748 a răspuns:

Antiinflamator, fie si paracetamol.
Si este o crema de la farmacia veterinara pentru ochii animalelor, Asocilin, functioneaza si la oameni si are efect rapid.

| KovacsB a răspuns:

De la aer conditionat sau de la curent imi intepeneste gatul umarul etc, le folosesc foarte putin.Cred ca ai o forma de alergie.

| Dragobeta a răspuns:

Nu, nu e de la curent, nu, ca asa e moda de raspuns acum. De curent stiu doar babele. Ba da, e de la curent. Comprese cu apa calda. Dar nu garantez ca trece repede.