|

Am 2 intrebari:Analizele medicale care le-am făcut eu din inițiativa mea cine mi le poate citi? Și cu bani sau fara?2.Cat costa un tomograf și cât costă un consult la un neurolog?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca se fac la cererea ta, se platesc. Daca nu cumva ceri medicului de familie sa-ti dea trimitere.
Interpretarea o poate face atat medicul de familie cat si un specialist in domeniul in care ceri analizele.
Un CT este scump. In functie de ce vrei sa faci, de la 300 la 1200 lei. Sunt si mai scumpe dar pentru analize deosebite. Un consult la neurolog, in functie de oras si medic, incepand de la 120 de lei.

1 răspuns:
| a răspuns:

Ce vrei sa iti arate CT? Daca aveai o tumora de cand ai simptomele, erai mort de mult. Ce vrei sa iti arate neurologul? Simptomele tale nu pot fi produse de afectiuni neurologice. De fapt, daca ai vrea sa lucrezi, ai lucra si deprimat, si anxios; corpul tau ar produce energie, caci ar avea nevoie, ai obosi si ai dormi mai bine, ai fi fortat sa socializezi intr-o masura limitata, si cine stie cat de mult ti-ai reveni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează