| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

Am 24 de ani si m-am simtit naspa rau la munca in ultimele zile si am avut si putina febra.Cam cat traiesti cu leucemie si cat de tare doare acea analiza din bazin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cine ti-a spus ca ai leucemie? Ai vreo simpla raceală. Mergi la un medic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai avut putina febră și ai tras concluzia că ai leucemie?

| doctorandus a răspuns:

Depinde, poti muri pe termen scurt sau poti muri peste 20-30 ani sau mai mult, functie de cum raspunzi la tratament.

| sweetys a răspuns:

Inca nu stiu de unde ai ajuns tu la concluzia cu leucemia. Dar tinanand cont ca este sezonul virozelor si a gripelor mai de graba te incadrezi aico decat la leucemie.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce ai tu este gripa sau covid, nu leucemie, fiindca leucemia NU face febra si nu se mainifesta asa.

Leucemia este o boala a sangelui si depinde de ce tip este, putand sa traiesti cu medicatie chiar 30-40 de ani.

| Hyperion7 a răspuns:

Simptomele par de viroza sau covid, mai degrabă.
Ai fost la medic și ti-a zis el asta sau ai tras tu concluzia ad-hoc?

| DracuIa a răspuns:

No tragedy here, stepping forward...

| vlllaaddd a răspuns:

Conform statisticilor, supraviețuirea totală mediană este de 7 ani, însă mulți pacienți trăiesc chiar şi peste o perioadă de 10 ani de la momentul diagnosticului. Există mai mulți pacienți care trăiesc cu LLC decât numărul de pacienți diagnosticați anual.

| OSLOMELBOURNE a răspuns:

Of îmi pare tare rău de tine, SPER sa te vindeci sad

| Corina3434 a răspuns:

Ai covid. Ia niste antivirale.