|

Am aflat problema calciului marit...deshidratarea.

Am fost la medicul endocrinolog si in urma examenului la tiroida dansa a constatat că nu este nimic grav si ca sunt ok din acest punct de vedere, însă m-a întrebat dacă beau apa si i-am zis ca foarte rar consum mai mult băuturi carbogazoase inclusiv apa minerala si dansa mi-a zis ca sunt deshidrata si ca toate analizele ies asa din această cauză.Eu am mai avut probleme si cu limfocite erau mari 57 cand ele trebuia sa fie între 20-50 la fel si neutrofilele care erau mici 36 cand ele erau între 50-70. Acum urmez un tratament de rehidratare si incerc sa beau 3 L apa pe zi, însă acum de cand consum multă apă imi apar cosuri pe corp si nu stiu cauza?

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Părerea mea.
Apă bei când îți este sete.
Băuturile carbogazoase sunt acide și scot calciul din tine.
Apă mai poți lua și din castraveți, citrice, mere.
Apa în sine nu detoxifică, ea ajută la eliminarea toxinelor.
Ca să te detoxifici trebuie să consumi mai puține alimente care produc toxine, produsele animale și mai multe legume și fructe.

| explică (pentru sadrian46):

Păi am trecut la un regim destul de sănătos pentru ca până acum mâncam haotic si nesănătos și inlocuiam apa cu sucul eu cand imi era sete asa consumam... poate daca nu imi făceam analizele si nu mergeam la medic continuam la fel.Bine ca nu m-am îngrășat si ca din acest punct se vedere sunt ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred că are legătură apariția coșurilor cu consumul mărit de apa, eu știam întocmai invers, că deshidratarea ar provoca apariția coșurilor, tratamentul ăsta al tau cu rehidratarea implica doar a bea 3l de apa pe zi? Daca da probabil că nu asta e cauza, poate ești la vârsta când e normal să apară coșurile și e doar o coincidență care te face sa crezi că e din cauza apei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru iLuis):

Ma gândeam ca poate asa reacționează organismul meu la detoxifiere pentru ca eu nu am băut apa deloc doar asa un pahar pe saptamana sau nici macar atat, si poate organismul meu fiind asa de toxic asa o reactiona la hidratare.Nu stiu...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alexandrapaaa):

Chiar dacă ar fi așa, după o vreme, când vei fi eliminat toxinele, n-o să-ți mai apară coșuri. Indiferent dacă are ori nu legătură, trebuie neapărat să bei apă. Neapărat, chiar dacă nu ți-e sete, când ai senzația de sete, organismul deja e deshidratat. Mă mir că n-ai avut migrene până acum din cauza deshidratării, dacă zici că doar un pahar pe săptămână obișnuiai să bei...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează