| DarkShina5566 a întrebat:

Am ajuns la varsta adolescentei si nu am facut absolut nicio boala, gen varicela, oreion, varsat de vant, pojar etc. Oare de ce? Si cand vor aparea aceste boli?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dydy21 a răspuns:

Sunt boli contagioase. Adica trebuie sa iei virusul de la o persoana care are asa ceva. Si daca nu ai dat pana acum de nici o astfel de persona nu ai facut nici tu. Sau pur si simplu organizmul tau nu a raspuns la vius daca a dat de el. Nu e obligatoriu sa faci o astfel de boala. E adevarat ca e mai greu sa le faci la o varsta mai inaintata dar nu trebuie sa iti bati prea tare capul cu asta, pentru ca e posibil sa n faci niciodata.

5 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Hei,nici eu nu am avut niciodata asa ceva straight face, nici macar mana luxata/picior.

| kta1431k a răspuns:

Poate pentru ca ai imunitatea mai ridicata si nu este obligatoriu sa le ai, deci nu te agita pe aceasta tema

| xAllexutsa a răspuns:

Nu le poti avea niciodata!happy

| VassyTheCoolL a răspuns:

Da laba ai facut? sau degetica? nah nu stiu ce esti

| maria_4423 a răspuns:

Am un vecin ce a patit exact ca tine acum fiul lui de 3 ani a facut varicela, si tatal lui a luat boala de la la fiu(el are 35 de ani)deci nu te procupa o sa le faci si tu sau poate nu o sa le mai faci, nici logodnicul meu nu a avut nici o boala a copilariei si nu a patit nimic, succes cu varicelabig grin