|

Am amigdalele inflamate de cateva luni. Problema e ca nu cedeaza la antibiotice. Am luat mai de mult doua antibiotice Tavanic si Xifia (pentru altceva, nu pentru amigdale si tot nu mi-a trecut) iar acum mi-a prescris medicul un antibiotic Azitrox 500mg 5zile.

Nu a avut niciun efect.

Ce as putea sa mai fac?

Exista vreo analiza ca sa aflu cauza exacta si tratamentul potrivit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Spunea cineva de petrol. Petrol (ori de care) cu sare este reteta verificata pe pielea mea. Este cu 8 lei recipient de 800 ml pe net: http://bit.ly/2UayfVW
Faci gargara cu 100 ml 2-3 seri la rand.

| a răspuns:

Pot fi bune si tratamentele naturiste, dar depinde de organismul tau, pentru ca fiecare organism reactioneaza diferit la orice tip de medicamentatie.
Ca antibiotic, cel mai eficient pentru partea de sus, respectiv capul si tot ce tine de el este Sinerdol.
Sanatate!

| a răspuns:

Usturoi, tinctura de propolis, dar mai ales petrol medicinal (Caelo din Germania e singurul producator din Europa, gasesti la oncoshop.ro sau prin Germania, daca ai drum, dar nici acolo la fiecare colt de strada).

| a răspuns:

Daca nimic nu rezolva, din cate stiu eu, amigdalele se pot scoate

| a răspuns:

Ai incercat gargara cu apa calduta cu sare? Sau incearca ceai de salvie mie asa mi-a zis doctorul meu, sa faci gargara cu ceiul de salvie de 3 ori pe zi. Si sa bei ceaiuri calde. Salvia dezinfecteaza. Sirop nu ti-a scris pentru amigdale?

| a răspuns:

Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.

| a răspuns (pentru IRINACRETU):

Numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.

| a răspuns (pentru IRINACRETU):

Buna dimineata, vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.