| JOJO19 a întrebat:

Am avut acum cateva zile puroi in gat, amigdalita adica. De ceva timp mi-a trecut puroiul din gat si durerile dar au inceput sa ma doara urehile.Deci cand mananc, respir pe gura sau deschid gura am niste dureri ingrozitoare de urechi. As putea avea otita? Sau dopuri? Momentan sunt intr-un mic oras in care nu este medic ORL.Cum mi-as putea da seama ce am de fapt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este posibil să fie vorba şi de otită ( ca şi o complicaţie a răcelii avute )...

NU ai cum să-ţi dai seama ( singură ) ce ai : TREBUIE să mergi la control la medicul specialist ORL-ist!


Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine bine dar nu ai fost la medic, aici ne dam cu parerea nu dam sfaturi la aceasta categorie, mergi la un consult medical, sanatate!

| Mădălllinna a răspuns:

:( ufff. S-ar putea sa te fi tras curentul si sa ai dopuri.
http://www.ele.ro/sanatate/afectiuni/dopurile-de-ceara-scapa-de-ele-2847

| MarianaDaia a răspuns:

Buna JOJO19!
Iti voi spune cu ce am avut eu rezultatele cele mai bune in practica mea de 8 ani in domeniul terapiilor alternative. Se poate ca tu sa ai un streptococ, stafilococ de care nu ai scapat. Mai intai iti dau sa citesti 2 prospecte a doua produse naturale. Daca ti le doresti, ma poti contacta pe adresa de email daiamariana@67gmail.com pentru a te ajuta sa ti le iei singura de la sursa.
1. Primul produs contine: Frunza de măslin are efect antimicrobian (omoară germenii). S-a constatat că este eficientă în infecţiile cauzate de virusuri, bacterii şi ciuperci, în alergii, în sindromul oboselii cronice.
Echinaceea este una dintre cele mai cunoscute plante cu acţiune imunostimulatoare şi antivirală. Împiedică răspândirea herpesului şi a virusului gripei, fortifică sistemul de apărare nespecific al organismului, împiedică răspândirea agenţilor patogeni.
Pau d' Arco - Proprietăţi: imunostimulator, antibacterian, antifungic, antiparazitar, antiviral, antioxidant, ameliorează durerile şi reduce inflamaţiile. Poate fi recomandat cu succes şi în cazurile de candidoză şi tumori.
Lizina - Deoarece lizina se fixează în locul argininei (care este necesară pentru răspândirea virusului herpetic), împiedică răspândirea virusului şi exercită o acţiune antivirală specifică.
Gheara mâţei - Extractul din planta gheara mâţei este unul din cei mai eficienţi fortifianţi ai sistemului imunitar. În plus, are proprietăţi antiinflamatoare şi antivirale.
Zincul este indispensabil pentru funcţionarea sistemului imunitar.
2. Al doilea produs contine: Quisqualis indica este o plantă originară din India. Din frunzele acesteia se prepară un unguent împotriva infecţiilor pielii cauzate de paraziţi. Seminţele coapte şi prăjite sunt folosite pentru combaterea diareei, febrei şi rahitismului. Extractul preparat din frunze ameliorează durerile abdominale.
Chenopodium anthelminticum (lămâiţa), plantă originară din Mexic şi America de Sud, este un antihelmintic foarte eficient, utilizat pentru eliminarea viermilor, mai ales la copii.
Berberis vulgaris (Dracila) are efect antiseptic. Distruge agenţii patogeni ai dizenteriei, holerei, bacteriile care infectează plăgile, precum şi alte microorganisme care provoacă infecţii vaginale şi ale aparatului urinar. Fortifică sistemul imunitar, este eficient în artrite, precum şi în blefarite şi conjunctivite.
Iarba de smirnă fortifică sistemul digestiv, protejează ficatul împotriva acţiunii substanţelor toxice şi stimulează funcţionarea acestuia. Prin conţinutul bogat în potasiu, natriu, silicon, zinc şi clor participă la eliminarea substanţelor toxice din organism.
Uleiul de cuişoare - substanţa sa activă, numită eugenol, este un antioxidant puternic, care distruge paraziţii intestinali, microbii, ciupercile. Fortifică sistemul imunitar şi încarcă organismul cu energie.
Tabebuia impetiginosa: cercetările au demonstrat eficienţa acestei plante împotriva virusurilor şi paraziţilor. Poate fi de ajutor în tratarea artritelor şi herpesului. Se bucură de o mare popularitate şi datorită acţiunii sale antifungice.
Juglans nigra - substanţa sa activă, juglona, este eficientă în lupta împotriva paraziţilor. Colorantul din coaja acestei plante conţine iod natural, care are efect antiseptic, distruge paraziţii şi viermii intestinali. În plus, şia dovedit eficienţa în afecţiuni ale pielii, cum ar fi herpesul, furunculele, eczemele.
Seminţele de grepfrut - acest extract acţionează eficient împotriva a 800 de tipuri de virusuri şi bacterii, aproape 100 de ciuperci şi numeroşi alţi germeni patogeni. Este un puternic dezinfectant. În plus, nu afectează mediul înconjurător. Şi, incredibil, nu distruge bacteriile utile din intestine.
Usturoiul - datorită conţinutului său bogat în vitamine şi minerale şi a efectului său benefic asupra sistemului imunitar, nu putea să lipsească din arsenalul de luptă împotriva paraziţilor.