| Alina894 a întrebat:

Am descoperit recent ca sufar de dislexie si asperger. Sunt ingrozita. Am inceput sa am din ce in ce mai des atacuri de panica. Sufar de fobie sociala si anxietate. Nu stiu ce sa fac... mai e cineva care trece prin ce trec eu? Simt ca o iau razna!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Fa o vizita la medicul psihiatru.

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Some sex would help happy

| bestialu96 a răspuns:

Hmm ciudat...si eu am ramas cu sechele de mic de cand am facut un atac de panica...dar asta se trateaza!
chestia cu dislexie si asperger e naspa.adica chiarr daca eu ma pierd cateodata si imi ies din fire...nu am probleme gandirede ma inteleg bine cu altii din contra am o memorie mai buna decat un om normal. am memorie fotogenica prind repede cuvinte fraze etc.
daca vrei sa mai vb da id tau prin mesaj
pa!

| Mascarici07 a răspuns:

E ok, nu este deloc rau. Este doar un punct de vedere modern pe care il are omul. Se spune ca este trasatura ce face sa schimbe lumea intr-un mod mai eficient. Te rog sa ma contactezi deoarece m-am interesat despre aceasta conditie, fac psihologie.